Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hız

Merhaba. Ben Cumartesi için sormuştum. Geç kalkınca aynen katılamadım. :)

Scudo
15 mayıs, yani yarın için ben de sizlere katılmak istiyorum. gerçi telef olacam;
ama bi yerden başlamak lazım heralde. yol bisikleti kullanıyorum.
kalkış tam oalrak 8' midir?
ayrıca ortalama hız seyriniz nedir? tamamen meraktan soruyorum. ümraniye'den geleceğim.

ismail ofli.

• Beğen
Tepkiler: hız
Merhaba, haftasonu hava koşulları iyi olduğunda, kadıköy-kartal-kadıköy yapıyorum. Hızımı ort. 35km'ye sabitliyorum. Ben kadıköy tarafına dönerken arada yolun karşı tarafında grubunuza denk gelliyorum, daha önceki mesajlarda ort. hız 30km. olduğu belirtilmiş. Her haftasonu çıkılıyor mu? Bu bölümden mi haberleşiliyor?

• Beğen
Tepkiler: binRR
Evet, haberleşmek için bu başlığı kullanıyoruz, çıkış yerimiz erenköy kantarcı durağı 07:55, sahil yolunu yaklaşık 30km. hızla geçiyoruz, kaynarcadan sonra birazcık kudurmalar oluyor haliyle:)

• Beğen
Tepkiler: hız ve Nicotine34
@Berna Solak

Şu an için burada yağmur var..(Erenköy) ben kısa tur atmayı düşünüyordum ama sanırım zor görünüyor...

İlgilenen arkadaşların dikkatine:

Pazar sabah Paşaköy yapıyoruz, tek ve kısa mola, orta tempo 30-32 km/h., koparmaca yok, bekleme yok.
Bu parkur orta yokuşlu/tırmanışlıdır, Sabiha'da koparmaca oynamadan grubu toplu götürüyoruz, mümkünse tek parça
dönüyoruz.
İzmit ve Avrupa yakasından toplam 8 sporcu arkadaşda bize katılacak.

Kalkış saat 8.00 Kantarcı durağı, 8.10 Bostancı.

@Mustafa İçdağ

Bunu bir daha ne zaman tekrar edeceksiniz? Buradan bildirirseniz birkaç gün önce, çok iyi olur.. 830m. güzel rakım.

• Beğen
@hız

Selam Muhammed,

Bu program devam ediyorsa katılmak isterim bazı bazı.

7.10' da dükkan önündeysem varım demektir.

görüşmek üzere....

• Beğen
@chavanel

bundan sonra sık sık yapılacak,forumu takip edin lütfen

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Geri