Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

kemalcım ayağına sağlık,yinede iyidin:in: yeterki o çantayi sırtında taşımaaa:D :D
evet bu gün 3 kişi çıktık,
hava herkesi kandırdı,sanırım:eek:
umarım yarın aynı durum olmaz,görüşmek üzere

Scudo
yarın çok fena rampalara dalacağız bebek rampası 120 ye katlanır olay pinarello dogma ha ben yanlış yazmışım pinarello davon demiştim tüh cahilliye bak .....
muhanmed hoca mesaj adetin dolmuş boşalt derim... özel mesajını aldım...

@Kudret Kurtcebe

kudret baba,sana pinarello davon da yaptırırız,yeterki sen iste,:D :D
mesaj kutusu boşalmıştır,bilgine:in:

demin hazırlanıyordum ki,yağmur başladı,ama kısa yağdı,
son dakkaya kadar bekliyeceğim,arkasında hava açacak gibi,yerler kurusa,çıkacağım,
dünde aynı şey oldu

O zaman tamam 09.00'da Kantarcı durağı'ndayım. Bu sefer senin sözünü dinleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: hız
Evet Arkadaşlar bu sabah iyiki çıkmışız. Nasılda sonradan yağmur yağdı değil mi?

• Beğen
Bravo size, ne güzel yapmışsınız bizim gibi tembellik yapmayıp binmekle ayaklarınıza sağlık

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34 ve hız
muhanmed hocam....
bu gün gelmez olaydım o dükkana...ama beni yaraladı o pinarello dogma ....
nefis bi kadro ve campagnalo ayna kol vede campagnalo bora ultra jantlar ile enfes bi görünüm arzeder
tabi piyango bileti almaya devam ....ya çıkarsa 50 milyar....

:D :D :D :D

evet büyük sehir belediyesi bence hemen pinarello dogmanın aşkı için bütün istanbulun yollarının yol bisikleti ile gitmeye müsait hale getirilmesi için plan ve projelere başlaması lazım tabi bunun için önce sponsör firma bulacak ve sponsör firmada dünya bankasına ya da ımf e başvuracak ...

:D :D :D :D

dünya bankası bu işe ne der kredi verirmi sonra niye versin adam kerizmi....
karşılığında kar etmeyecek hiç bir özel sektör el oğluna kredi vermez faiziyle söker alır animallah...
hükümetin gücü buna yetmez bütün istanbulun yollarının alt yapısının avrupa birliği standartlığına getirilmesi için ...
avrupa birliği sana 500 milyar yuroda vermez ....
ne olacak bu istanbulun yolları....evet benim meleze gebe kalacak tabi......
bence istanbul yollarına göre tasarım bisiklet tarzına yönelmek en akıl karı bu nedenle ......
amma uzun yazdık ha ..roman gibi oldu......
piyangodan para çıkınca scott scale 30 melez karbon modifiye edilecek konseyin son kararı budur efem...
saygılar sevgiler ...

el elçi
kudret kurtcebe ....

imza ...

sanal ortamda imza atamıyoruz.....

:D :D :D

@Kudret Kurtcebe
kudu abi,sana piyango çıksın diye,her akşam,17 değil,27 raket namaz kılıyom:D :D :D bilgin ola,faizini isteriiim

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Hayırlı olsun Kudret abi, eh bu işi uzatmamak lazım Muhammed kardeşimizde sana bir iyilik yapar sende bu makineyi alırsın :)

• Beğen
Çıkan olacakmı acaba, ben karar veremiyorum, her an yatabilirim tekrar

Ok. hazırlanıyorum Bostancı'da buluşalım

Nasıldı bir bilseniz offf içime işledi hava ama şimdi süperim limonlu çayımı aldım keyfim fevkalade......:)
Necmi abi, Muhammed, Kemal Abi, ulaş ve ben rüzgara karşı iyi bir antreman yapmış olduk, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hız ve Ulaş Apak
Ben Accu Weather'a baktığımda yağmur için öğleden sonra diyordu. Bir baktım ki sabah döktürüverdi. Fakat turu sorunsuz bir şekilde tamamladık. Ben şahsen güzel ter attım. Katılan arkadaşlara teşekkür ederim.

Geri