Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@STORMER

hehehee bizim radardan kaçarmı bee:D :D :D çilek radarı bu :D :D :D :D :D bu Ahmet hoja 45 in altına inmem diyo ağrıyo bi yerlerim diyo tırmalarım yokuşlarda diyo ama bilmiyo tren var düzlükte tren roketi de devreye soktumu tamamdır bu iş:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@cannonfireSerkan ım ramazandan sonra 1 ay bekliyoruz forma giriyoruz sonra eski izmit yolundan kartepe yapıp sezonu kapatıyoruz, şu treni bide yolda görsek:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Tolga Gürgün

aytekin hocama bravo o kırılmış ayağa rağmen azimle gene devirdi yolu 400 km dile kolay tolga hocam tebrikler iki kafadar birbirinizi buldunuz sonunda
aytekinin kilo almış bir hali var biraz kilo vermesi onun lehine telin atması ağırlıktan olabilir
tekrar tebrikler

@hornet
Yasin ciğim biliyorsun virajlara 80 in üzerinde girince küheylan gibi üzerinden atıyordu beni:D :D :D , alu kadro ile değiştiriyorum, seneyede bildik markadan sapmadan cdale süpersix kadro alıyorum

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

ahmet hocam şimdiden hayırlı olsun altında eskisin ..

ramazan dolayısıyla kapalıyız galiba :)

• Beğen
@Tolga Gürgün
Tolga hocam öncelikle off dedirten turuna tebriklerimle başlamak isterim, 30 ortalama biraz düşük geldi senden 43 ortalama bekliyordum, sanırım diğer arkadaş seni yavaşlatmış:D ramazanda bacakları dinlendirelim dedim, ekimde kartepe var rubleni değiştirsen diyorum

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

abi lafı ağzımdan aldın şu rubleyi değiştirmem gerekiyor .. olmadı mtb le gelirim daha iyi :)

rüzgar kafadan esiyordu abi yardıra yardıra gittik . arkadaşta hiçte fena değildi beklediğimden çetin ceviz çıktı .. teller bizi bitirdi ...bir dahakine hopa - samsun diyorum :D

@Ahmet GökdereBen ramazan dolayısıyla ara vericem de bu arada gruba takılıcamda cumda mışta muş:D :D :D Sonra gel diyoruz düzlük diyoruz hocam saat 10 yol'a kon olmuş:D :D :D Sebebinide anlamadım ama:rolleyes: :D :D :D
Hocam sen bu ramazanı atlat benden sana 3ay süre sen bu arada aldığın kıloyla seneye mayısta cıkarsın kartepeyi:D :D :D Senin önüne yenge dizsin yemekleri birazda iftar davetleri gelsin kilolar kapanmasın aralar nıhahahahahahaaa:D :D :D

• Beğen
Geri