Ne öyle adaşlar tek kalınca, teltakar pardon telyakar kardeşler ortamda cirit atıyor bunu dönüşüde var ama : )))o zman kaçmaktan ayakkabı mı yakrsınız lastik mi bilemem
@Ahmet GökdereSerkanım dün Ahmet hocamı gördünmü gerçi bütün tur boyunca beraberdik ama belki gözden kaçmıştır diye düşündümde Gerçi dönerken senle beraber saat kaçtı 10:30 muydu pendikte Cervelo formalı Cannondale bisikletli hafif kavruk bir bisikletci görmüştükya omuydu acaba
Gerçi kısa tur yaptık bizi silkeleyip atardı ama ne biliyim neyse Çilek kardeşlerin şanını koruduk bu haftada nede olsa Ahmet hocam Ramazan bahanesiyle 1ay takılmaz bize rahatız
@STORMER abi çilek kardeşlerin tam takım geleceği bilgisi bana ulaştığında en doğru kararın tura katılmamak olduğuna karar verdim, malüm 45 in altındaki süratlerde eklemlerimde ağrı oluyor yaşlılıktan
Süperde o bir patlarsa adamın popusunda süper olur
C.tesi 18:00'da başlayan bitişini pazar sabahı 11:18 de bitiridğimiz 17 saati aşan hiç durmadan yaklaşık 90 km bisiklet toplamda 130km bulan süper bir macera yarışıydı. Sonuç genel klasman 3.lüğü Ana parkur Erkeklerde 2.lik
Hakikaten her spor insanın bir kez denemesi gerek, benim takım lideri alptekin abimin süper harita okumasıyla çok fazla bir sorun olmadan bitirdik, kocaman dikenler arasından geçmeler orman içinde neredeyse bisiklet dışında peşimizi bırakmayan hormonlu sinekler her adım atııkça koştukca ağrıyan tüm eklemler harcadığım kaloriden bol gelmeye başlayan taytıma kadar : ))) süper bir yarıştı...
@ysnymn
Yasinciğim tebrik ediyorum, yıllar önce dakar rallisine bisikletimle katılmıştımda çölde yolumu kaybedip gece boyunca kum fırtınaları ve çöl aslanlarıyla uğraşmıştım, ama sivrisinek yoktu, eski günleri hatırladım, Hakan abin bilir o da vardı
ALLAH (C.C) den cümlenize ve alem-i islama hayırlı kazançlı ve sağlıklı ramazanlar dilerim hepinizin ayrı ayrı gözlerinizden öperim ama ahmet hocam senin bu dakar olayından haberim yoktu valla yasinim senin de haberlerini aldım macera olayında tekrar tebrik ederim