Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

Kartepe turu cumartesi günü olursa, %60
Hakan hocam domesticlik yaparsa, %80 :D
Halil de gelirse % 90 gelme ihtimalim var. :in:

Saygılar....

@Ahmet Gökdere

Ahmet hocam bu kez zirveyi görmek istiyorum, bu da ancak böyle sağlam bir
kadroyla olur, değil mi ? :in:
Yasin, Sen, Tolga, Hakan, Halil olursa ben de arkaya saklanır :D rüzgarınızla çıkardım..

Bu arada adaş seni pazara satıyorum be naltın vuruşun kralını yapıcam

Macera yarışına katılıcam, yaklaşık olarak akşam 7 gibi başlayan ve 12 saat süren bir macera yarışı : ))))

ben geçen sene de katılmıştım, bu sene de katılıyorum Yeni Ay macera yarışına.. manyak eğlenceli... :)

Bu arada her ne kadar bisiklette rekorumu kırarak 27 km/h ort. hızla gitsem de!! Eğirdir triatlonunu da tamamladım. güneşte 55 derece, asfalt erimiş, rakım 1000 m, nefes alınamayan bir ortamdı.. Mesafeler de normalden uzundu...

haftasonu ne yapıyoruz Tolga hocam, süperdomestiğim Yasin ciğim yalan oldu, selesine nişadır sürmüşler yerinde duramıyor artık

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Ahmet hocajım seni bu haftada Hakan Pekyakara havale ediyorum. Adaş dedik şilek dedik sattı zaten. yastayım.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

ne desen haklısın fırsat buldukça kaçmaya çalışıyorum şu yaşadığımız kocaköyden :D :D

starbaks kafeye gitmem , alışveriş merkezleri anacık babacık günü , sahilde mangal her taraf yemyeşil göz gözü görmüyor .. ot gibi yaşıyoruz abi :D

• Beğen
@Ahmet GökdereHeh şimdi tam zamanı hazır yalnız yakalamışken:D hemde çiğ çiğğ yicem hah hah haaaaa(Kötü adam gülüşü:D :D :D )

Serkanım kadro yakarımla ayyyy diyorum :D :D :D

• Beğen
@hornetKıyamam ben sana canımsın gel beraber cevirelim yalnız kaldıysan amaaaa Ahmet hocaya yardım ettiğini hissettiğim anda beni unut :D :D :D

• Beğen
@cannonfireNihahahahahaaa bak hocamın sesi soluğu çıkmıyor domestic leri yokya hah hah haaaaaaaa:D :D :D
Serkanım her zamankini yapıcaz sağ göster sol vur arada birde terso yaptıkmı Ahmet abisi cepte bil:D :D :D huhahahahahahahaaa:D :D :D

şşşşşşşşşşşşşş Denişsin de dayanamıyorum yaws:D :D :D Bende contadorluk hastalığımı ne var galiba:D :D :D

Bak şimdi başka bir şey daha geldi aklıma ama yazmıcam sonra konusuruz:D :D :D

• Beğen
Geri