@hornetNe şampiyonası dostum yaws Tık yok onda antreman yapıyorum şurda burda diye adaşın nerde evde hobını gırtlak tumba yatak Bak şimdiden al kilosunu dönüncede kontrol et bak görücen
Biliyorsunuz ben foruma sık sık girmiyorum ancak sizlerle bir bilgi paylaşmak istiyorum.
Her Çarşamba sabahı 07.00 de doktor Şevket le beraber herzamanki duraktan kartal istikametine 30 dakika gidiyoruz ve dönüyoruz.
Bir saat civarında sürüyor ve çok da güzel oluyor.
Ilgilenen arkadaşları bekleriz.Lütfen tam 7 de hazır olun çünki dönüp işe gidiyoruz.
Ahmet abi İstanbulda olursam olabilir, Şilede olursam Kerpe yaparım büyük ihtimalle Mükemmel yollar tavsiye ederim, atla otobüse gidelim beraber he Şileye kadar binerek giderim sonra 180km de çeviririm diyorsan çevirde gel
@Tolga Gürgün
yarın gece 12 ile 03 arası fethiyeden arabayla dönmüş olmam gerekiyor,çok yorgun olmazsam haberleşelim Tolga hocam, yorgun olursam sabah 08.00 de grupla kısa çeviririm,
yarın sabah 06.30 çıkışlı şile yapıyorum, sataşan sataşmayan, sataşamayan, hayatında ilkkez tur dö frans a katılmış emekli bir pro bisikletçi görmek isteyenleri beklerim, yasin ciğim yok, Tolga hocam haber bekliyorum