@hornet koptum şimdi Yasin im biliyosun ben emekli pro bisikletçiyim, yoga ve pilates in üstadı Tolga hocam, londrada yoga salonu var kendisinin, ben şimdi çıkıyorum , Tolga hocam eminim sorumlu birisi olarak Yasin imi aydınlatırsın sen
benim londra da ki salonu devrettim abi kiralar bayağı bir yükseldi chelse de , Kings Road cadde üzerindeydi salon . personal training yapıyorum 2 yıldır .
Ayrıca Yasin ' cim zaten bu bizim geyik antilop muhabbetine döndü forumun reytingini artırıyoruz bize maaş bağlamaları lazım birde dışardan salçalar var ki onlar ise bizim sevgimizi saygımızı çekemeyenler
@Tolga Gürgün
Her katılımcı bu muhabbetlere ayrı bir renk katıyor huşu içinde okuyorum romanınızı sonra bir derlememi yapsanız acaba Ahmet,Tolga ve Yasin üçlemeleri adı altında Bülent abi Yayınevi ayarlamalarını yapar bende pazarlamada görev alırım, tüm sevenleriniz olarak bekliyoruz ne olur konu girmek için uzun ara vermeyin
Yasin im şu uludağ ı kesinleştirelim, ertesi güne alabilirsem şimdiden izin almak istiyorum, malüm 250 km civarı tutar, benim adetim üzere (pro olduğum yıllardan kalma) ertesi gün 100 km kadar orta tempoda (35km/h) recovery yapmam lazım
Gidiş dönüş olsun pendik idoyla sabah saat 07:00 de geçelim Yalova ' ya ordan zaten iki çevirdikmi 70 km sonra Bursa ' dayız . Derken Uludağ ' a çıkar döneriz ama dönüşte körfezi dolaşalım diyorum yoksa gitmeye deymez . .
Yasin ' cim sen kilit noktasısın turun . . saat 15:00 de çaya eve yetişiriz .
Mert ' in sınavları bittimi acaba oda gelirse iyi olur tabii ki .
20 Haziran 2010 tarih ..
Hepinizi kucaklıyorum ...
yukarıdaki yazmış olsuğum diğer tüm tekliflere şiddetle açık olmakla birlikte gönülden desteklemek istiyorum ...:in:
Bu da yeni çıktı bu şekilde reklam yapmak oldukça itici oluyor arkadaşım, üstelik siteden kaldırıldığı için google pagerank'inede etki etmez gereksiz muhabbetlerinle konuların gidişatını bozma.
Tolga abi 20 Haziran Uludağ o zaman. Mertin sınavları bitti sanıyorum, Yasin'in de yarış olmayan haftaları sanırım 13-20 haziran. Babalar gbi gider geliriz
@hornet
Yasin im iyi hazırlan rica edeceğim, geçen hafta gibi arada çekiş sisteminde problem yaşamayalım, sorumlu bir domestic gibi davranman gerekiyoryalnız bu sefer durum farklı, uludağ a çıkarken grubu çekmeyeceksin iteceksin
arkadaşlar siz geyiğinizi neyin yapın buna bi diyeceğim yok benim
ne haddime dahada hoşuma gidiyor bilakis sizi takip ediyorum
ama komu oyunuda yanlış bilgilendirmeyin siz Yalova - Uludağ - Yalova yapamazsınız en azından büyük bi kısmınız yapamazsınız üya görmeyin
beni kabul etmenize gelince merak etmeyin asla siizinle çevirmek gibi bir niyetim yok ben çıkacağım yere çıkmışım etmişim şimdi sıra sizde ama Yalova dan git gel bi çoğunuz için hayal unutun amacım sizin hevesinizi kırmak değil inşallah yaparsınız bende morarırım hatta şetana uyar bende gelirim belki ama benim performansımı görüp guruba dahil etmeye karar vermeniz için bi Kartepe yapalım isterseniz
hepinize sonsuz saygı ve sevgiler kolay gelsin sizi takip etmeye devam edeceğim
bu arada yönetimede şunu diyeyim adam banlamak çözüm değil zaten
neyse ya ben bi ara sizinle binmek için gelirim tanışırız sanırım siz insanları bisiklet sürüşlerindeki performansına göre değerlendiriyorsunuz eğer öyleyse hiç korkum yok...
buarada bende sizi şu 06-06-2010 da B.Adadaki bisiklet bayramına davet edeyim gelirseniz bizi çok memnun edersiniz acayip süksemiz olur düşünsenize İstanbulun en delikanlı bisiklet gurubu bisiklet bayramına bisikletli yaşam kültürüne destek vermeye geldi off diyorum.......
hadi görüşürüz.......