Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

herkese selam,
yakında tur yada antreman var mı?
Su anda yol bisikletim yok fakat alacagim. Triatlona hazirlanıyorum o yuzden sizinle gelmek isterim tempoya alismak icin.

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
@Kerim74

selam aramıza hoş geldin,

yılın her tatil günü,yağmur,çamur olmadığı sürece,yollardayız,bilgine

www.ceddebike.com

Ahmet Hocam babalar günü yaklaşıyor o gün muhtemelen izinli olacağım babalar gibi yüksek kadans çevirelim istiyorum . . hayırlı günler diliyorum .... :D

@Tolga GürgünTolga hocam babalar günü hangi gün oluyor acaba, eğer izinliysem şöyle bir şile yolları taştan sen çıkarttın beni baştan şarkısı eşliğinde 200 km devirelim inşallah:D :Dbide baba olan ama ön planda hala koca alt kimliğini taşıyan Hakan hocamıda davet edelim diyorum babalar turumuza:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Tolga hocam diğer başlık altındaki (bkz.napız testi) cevabını okudum gülmekten kırıldım :D :D :D ama banlanmayalım diye oraya yazmadım, abi bilirsin bir laf vardır bisikleti aynasıdır kişinin lafa bakılmaz, senin bisiklette kimin adı yazıyo dimi abi, hey gidi günler , bunları bilen bilir hocam, :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

aman abi banlanmak ne kelime bizim bu platformda bilgi paylaşımında bulunmamız genç yetişen arkadaşlar için büyük fırsat bunlar kitaplarda yazmıyor yaşayarak tecrübe ederek ahh bizim zamanımızda elimizden tutup yol gösteren olsaydı dimi abi :D

@mert çiftçi
uludağ turuna katılabilmen için sonradan görme bisikletçi olman gerekiyor senin öyle olduğunu sanmıyorum avatarından belli sen proflara takıl derim ben

Uludağ turu şaka bir tarafa performans turu şeklinde olacaktır, sadece yol üzerindeki köftecilerde durulacaktır... :D :D Bursa iskenderede uğrarırız di mi Ahmet Hoca

ahmet hocam goguldan arattım babalar günü bu ayın 20 sindeymiş ogün müsaade edersen size takılmak istiyorum abi

@Ahmet Gökdere

normalde muhatap olmam ve cevap vermem ama madem avatara bakıp değerlendirme yapıyorsunuz uzun zamandır merak ettiğim şu dili dışarda olan arkadaş içinde bi değerlendirme yapabilirmisiniz o arkadaş napacak dondurmasınımı düşürmüş dili dışarıda kalmış öyle bişey mi yalıyormuş ......

öte yandan Uludağa yolunun her metresini size tarif edebilirim istanbuldan , yalovadan , mudanyadan önden arkadan sağdan soldan nereden gitmek isterseniz
keşke sizinle gelebilseydim çok eğleneceğimi biliyorum ama belkide gelirim o yüzden sakın burada tur detaylarını yazmayın....

ha unutmadan sizin şu kıl mevzuları noldu sahi hallettinizmi bi ara hep kıldan tüyden konuşuyordunuz demek bitttiki artık sıra uludağa çıkmaya geldi....
katıla katıla gülüyorum başka yapacak hiç bişey yok inanın bana bir süre sonra sizde güleceksiniz
kazasız belasız turlar yada sizin deyiminizle antremanlar dilerim....

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam gidilecek yeri siz belirleyin . Yasin ' cim babalar gününde Uludağ nasıl ola ki ?

Körfezimi dolaşacaz toplam kaç km irtifa toplarız abi ? :D

@mert çiftçi

Ben çok yoruluyorum sürekli ondan dilim dışarda...

Madem çok gelmek istiyorsun bir gün gelirsin kendini tanıtırsın performansına bakarız sende gel deriz...

@mert çiftçi
güzel kardeşim muhatap olduğun için öncelikle teşekkür ederiz, lakin bakıyorumda bizim gruba bayağı birşey biriktirmişsin , miden bozulmuş ortalığa kusmuşsun, seni davet etmedik buraya yada başka bir yere , sana tavsiyem muhatap olma sen, miden bozuluyor anlaşılan, daha da muhatap olursan isal olursun kokutursun burayı, hadi sen git bisikletine bin, biz geyiğimizi yapalım, sende üzme kendini

Geri