Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet GökdereYasınım gelir yeterki ona yol ve yokus de zaten muhabbette sınır yok:D :D :in: Tolga da gelırse tadından yınmez bu turun:D :in: Bu arada tarıhde vereyım 20 haziran 2temmuz arası ve 12temmuzla 20temmuz arası musaıtım:in:

Bu arada derosa ıcın uzulmedım sana TIME alıcaz hocam:in: :in: :in: Yada LOOK mu dedım ne 595 mıydı:D :D

Scudo
Cuma
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar GGB 10 KM/S .

Cuma Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 18 °C . Rüzgar Batı 7 KM/S .

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 27 °C . Rüzgar Durgun.

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 17 °C . Rüzgar Durgun.

Pazar
Açık. Yüksek: 26 °C . Rüzgar Durgun.

Bu haftasonu kım neyapar bılmıyorum ama ben kacan grupta olmayı tercıh edıcem:D :D :in:

Arkadaşlar lütfen atmadan sallamadan söyleyin şu ana kadar enyüksek kaç km hıza çıktınız?

Açılışı ben yapayım Ömerli yokusu inişi yokus başına kadar kamyon destekli(Şimdi muhakkak soran olucak kamyon yokusdan o hızla ınmedı tabıkı sadece yokus basına kadar hızlı gırmeme yardımcı oldu) 91.2km:in:

@STORMER

f - 1 tarafından gelirken sabiha inişi mtb dişli lastik kamyon arkası 88 km / saat . . :)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ahmet GökdereHadi hadi söyle aramızda kalıcak 40hımmm 5de benden 45 varmıdır:D :D :D

Hornetıme soylıyımde beraber ının yokustan:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER
abi sorma ben inişleri frenli iniyorum, neden mi? çünkü o kadar hızlanıyorum ki türbülans nedeniyle bisikletin kontrolünü kaybediyorum:D :D ben düz yolda rüzgara karşı bisikletle giderken 100 m işeyebiliyorum:D :D :D

Yasin uludağ a ne zaman gidiyoruz , Hakan ım seni ilgilendirmiyo konu kusura bakma keşke özelden yazssaydım:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornetvalla Yasin im ezecek adam arıyorsanız bilmem, ama en azından tırmanışa kadar idare ederiz abi, sana domestic olmak zor, ancak ikimiz çekeriz uludağ a diyosan ben hazırım:D :D

Arkadaslar yagmur olasılığı %20 ve bıraz once serptı gectı ama ben cıkmayı hedefledım:in: Bundan sonra yagarsada yapacak bısey yok:in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMERsen beni sevmiyi misin:D :D :D abi time in geometrisi olmuyo bana, çok slooping , cervelo gibi oluyo

Geri