Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

hafta sonu 07.00 de çıksak 150 yi devircek bol yeşilli, araya serpiştirilmiş yokuşlu bir etap belirlesek,yada 0.60 da yola çıksak kartepe yapsak, o zaman dönüşte 13.0 trenin yetişmek mümkün

Scudo
@Ahmet Gökdere
hahahah yok abi binecek ne zaman ne güç var 1-2 kere fırsat buldumda gençlerin arkasından pendik'e kadar anca gidebildim e ondan sonrada gelsin molalar, bakalım toparlarız inşallah ama sıcaklar beni bozmaya başladı bile , bu arada laser konusunda deneyimli sayılırım omuz için denemiştim, hiçbirinize tavsiye etmem çok uzun soluklu bir iş sonuçta kadınlardaki durum bizde yok devamlı üretiyoruz bu meleti ve ve canı tatlı bir adam olmadığım halde nasıl acıdığını tarif edemiyorum 1yılda sonuç elde edemezsiniz 2 yılı bulur ve kesin sonuç olurmu bilmiyorum acısı ve cebe zararı ayrı, düşünenlere duyurulur

@hornet Yasin pazara 3 günün var, Mert i de al antrenmanınızı yapın, pazara da şöyle hafif bir tur yapalım, ortalama 35 yaparız sizde dinlenmiş olursunuz:D ama 06.00 da çıkarsak çorba içmeye hazırım, çorbalar trenler benden:D

@Ahmet Gökdere
Abi gönüller bir olsun, ben size motor ile servis yapmayada razıyım bari siz kendinizi kurtarın, benim mesleğin böyle bir acayip durumu var hala ofisdeyim hafta sonlarıda resmen uyumuyorum desem yeri vardır Temmuzdan sonra fırsat bulurum ama o zaman yakala Ahmet abini yakalayabilirsen :)

@Ahmet Gökdere

Valla güzel olurdu Ahmet abi pazar finaller olmasa gelirdim
sınav geçsin bize yol dayanmaz size iyi sürüşler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@rower mert
Mert cim sınavlarda başarılar, sen hayırlısıyla geç derslerini daha çok vaktimiz var, beraber uludağ a tırmanacaz inşallah

pazara bende gelmek isterim planlar nedir biraz geriledim ama yokuş çıkmak istiyorum...

@hornet artık kimse bana inanmıyor diyorum:D cervelo yerine diyorum ucuza kadro var diyorum
2-3 günde belli olacak, adamlar düşük faturayı kabul ederse 10 gün sonra kartepede güller açacak diyorum:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@hornet

bende öyle diyorum :D

hayırlısı olsun artık ona binerken kesersin diyorum :D :D kılları :D :D :D

yoksa dağ bisikletine bin diyorum başkada bir şey demiyorum :D :D :D

@Ahmet Gökdere

kartepedeki güller kadroya göre açsaydı Ahmet Hocam ohoooo :D :D

aman abi açılara iyi dikkat et ucuz etin yahnisi diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet GökdereHayır demekle beraber TIME dıyorum:D :D

Bu arada nooluyor burda kartepe ulutepe pardon uludağ falan arpanız fazlamı geldı:D :D :D

@Tolga Gürgün
Abicim soyle su adama bari uzun tayt gıysın :D :D :D Bizdede iş yok kardeşim ağda yapıstıramıyoruz adama bari sakız yapıstıralım nıhahahahahahaaaaa:D :D :D
Hatta Ahmet abı üşeniyorsa ben eve serviste yaparım:D :D :D

@STORMERabi kıl tüy işlerini 150 km turda 35 ortalama yaptığımda kesmeye karar verdim, sen haber ver uludağ a geliyomusun, haziran 15-25 arası bi tarihte niyetliyim eğer yasin i kandırabilirsem, malüm domestic lazım:D :D :D

Geri