Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Tolga Gürgün

Tolga hocam bende diyorum uzun ve tozlu yollarda neden sertleşme oluyor kolumda bacağımda diye, :D bide tüyler arasındaki çekim nedeniyle grup halindeki sürüşlerde eğer kıllı arkadaşlar varsa birbirini çektiğinden tehlike yarattığını okumuştum:D :D lakin kılları aldıran arkadaşlarda bir yumuşama, rahatlık, ferahlıkta taşma, hanımdan izin alamama sezinlediğimden , 40 ımdan sonra değer mi diyorum ne dersin:D :D :D sabiha dağını tırmanırken ki yokuş performansım daha başlangıç (Hakan ım bu sana):D

Scudo
@Ahmet Gökdere

:D :D :D :D :D gene kafadan kopardın güzel abim beni :D :D

yanyana giderken birbirini çekiyor abi evet bende okudum o yazıyı , fazla kıllı olanlar az kıllı olanları kendine doğru çekiyor abi :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

abi statik elektrik yapması doğrudur, hele bir de sen yağmur/kar/fırtınada da çıkıyorsun, yıldırım çekmesin abi durup dururken. aldır derim ben, 40'ından sonra da olur abi, verdiği rahatlık değer....

(tolga ustam az daha yüklenirsek olacak gibi sanki:) :) :) )

@Bülent ERYILMAZ

Ahmet Hocam Bülent Abi ' ye katılmamak ne mümkün . :in:

Statik elektirik çok tehlikeli kıvılcım çıkabilir meslek icabı biliyorum bakır telle topraklama yapman lazım kadroya :D :D

emin ol çok yakışacak sabiha dağını tırmanırken gözüm kaydı inceledim senin cildin tam müsait abi geçende söyledim :D :D :D

@Tolga Gürgün
Bakır telle topraklama yapmak mı , süpersin tolga bayıldım buna ama nafile uğraşmaktasınız pek sevgili efendiler bırakın kıllarımızı rüzgarda salınsınlar gönüllerince

@Tolga Gürgün
aman Tolga hocam gözün daha fazla kaymasın:D :D zaten Muhammed hocam da kutsal kase filmine jenerik bir foto çekmiş, o kadar dedim brad pitt e olan benzerliğimi fotoda yansıt diye:D :D valla kesmesine keserim, insan dostu için çiğ balık yermiş:D :D lakin annem kızıyo , hemde hepinize kızıyo:D :D :D

@Bülent ERYILMAZBülent abicim seni kırmak istemem ama böyle olduğunda armstrongvari geliştirdiğim kaslarım görünmüyor ve rakiplerim beni küçümsüyor, bende bundan faydalanıyorum abi, farkeettin mi abi kaslarımı ne kadarda gelişmişler:D :D :D karnımda 6 parça abi:D :D

@Ahmet Gökdere
Hakan hocam senin kasa ihtiyacın yok, sadece evde masaya yumruk vurabilmen lazım, sana tavsiyem Emre hocamla bir görüş, tabi kıllları aldırdıktan sonra insanda bi gevşeme oluyor sanırım:D :D :D :D :D

hocam mutfaktan başlıyacaktım kırmaya ama mobilyacının işi varmış bizimkini sona bırakmış montaja geldiğinde kırıp dökmeye balşlıyorum hocam

@Bülent ERYILMAZNıhahaaaaa offfffffff koptuuuummmm:D :D :D
Ahmet abı yaws kendn soyluyorsun yas olmus 40 kusur evlenmıssın cocukta olmus saclarda agarmıs yuzunde olgun ızlerde var kes gıtsın yaws:D :D :D Kılları:D :D :D

@Ali Emre Akcan

hocam mutfaktan başlıyacaktım kırmaya ama mobilyacının işi varmış bizimkini sona bırakmış montaja geldiğinde kırıp dökmeye balşlıyorum hocam

Abı dur yaws barı sen yapma:D :D :D Bunlar kediyle ciğer misalı cekemıyor benı cekemıyoooooorrrrrrr:D :D :D

@STORMER

Abı dur yaws barı sen yapma:D :D :D Bunlar kediyle ciğer misalı cekemıyor benı cekemıyoooooorrrrrrr:D :D :D

Hakan ' ım ,

Avatardaki fotoyu lütfen değiştir abi , şapka siyah beyaz heralde saçlar uzaktan ağarmış gibi duruyor . :D hani o senin 60 la giderken sahilde uçmak üzere olan resmini koy güzel abim ....:D :D :D

@Tolga Gürgün

Hakan ' ım ,

Avatardaki fotoyu lütfen değiştir abi , şapka siyah beyaz heralde saçlar uzaktan ağarmış gibi duruyor . :D hani o senin 60 la giderken sahilde uçmak üzere olan resmini koy güzel abim ....:D :D :D
Tolga hocam Hakan ım o resimden hemen sonra kanatlandı, kanatlı ped li tayt giymiş meğersem, kıllarda yok sürtünme az oluyor:D bu arada bu seneki giroda favorim marco pantani, adam mükemmel tırmanıyor, hele son etapta müthişti, bu seneki turuda alır diyorum,

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere
Tolga hocam Hakan ım o resimden hemen sonra kanatlandı, kanatlı ped li tayt giymiş meğersem, kıllarda yok sürtünme az oluyor:D bu arada bu seneki giroda favorim marco pantani, adam mükemmel tırmanıyor, hele son etapta müthişti, bu seneki turuda alır diyorum,

abi kılları almaya başlayıncada dertler bitmiyorki çıkınca gene alıyorsun zaman ayırman lazım komple lazere yatayım diyorum abi araştırayım bakayim herhangibir zararı neyi yan etkisi varmı diye bizim evde yurosiport yok ahmet hocam ciroyu izleyemiyorum ben cippollini diyorum abi adam virajları çok iyi alıyor inişlerde mükemmel ampül gibi kapanıyor ilk 10 a girer kesin :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Ohhhh ne güzel bol antreman bol bol ağda çalışmaları grup aktif çalışıyor, bense 3 haftada 2 defa üstüne çıkabildim bisikletin ama Muhammed hoca yeni jantlarımıda ördü 10 numara hazır bisiklet , geçip karşısına seyrediyorum fırsat buldukça, çok kıskançlık içindeyim evde 2 bisiklet oldu ama binen yok, bu durumda doping almaya karar verdim bunun için yeni bir kebapçı buldum direk alt bacağından başlıyorum hayvanı yemeye üstünede ev yapımı baklava , çok topaç gibi olurum yakında ama yuvarlanma ivmelenmem süper olacak yokuş aşağı ezer geçerim:in: :)

@Alp Aslan
Alp im irtibatı koparmayalım:D kafe molalı turlar bizi bozar, sen gel ben seni çorbacıya götürecem için ısınır:D :D

• Beğen
@Tolga Gürgün

abi kılları almaya başlayıncada dertler bitmiyorki çıkınca gene alıyorsun zaman ayırman lazım komple lazere yatayım diyorum abi araştırayım bakayim herhangibir zararı neyi yan etkisi varmı diye bizim evde yurosiport yok ahmet hocam ciroyu izleyemiyorum ben cippollini diyorum abi adam virajları çok iyi alıyor inişlerde mükemmel ampül gibi kapanıyor ilk 10 a girer kesin :D :D :D :D :D :D
:D :D :D Tolga hocam senin total vücut epilasyon biraz tuzlu olur gibi geliyor bana:D :D cippopilini konusnda sana katılıyorum, inişlerde benim gibi maharetli gerçekten, bu sene kesin alır:D :D :D italyandı sanırım,:D :D

• Beğen
abi kılları almaya başlayıncada dertler bitmiyorki çıkınca gene alıyorsun zaman ayırman lazım komple lazere yatayım diyorum abi araştırayım bakayim herhangibir zararı neyi yan etkisi varmı ... :D :D :D :D :D :D

abi teknik olarak bünyeye doğrudan bir zararı yok, ama bütçede ciddi bir sarsıntı yaratıyor sanırım. ek olarak, beyaz kılları makineleri görmüyor, onlar kalıyormuş, birde cildin açık renk olması; güneşte yanmaması lazım, yani ancak kışın yapılabilecek bir şey... abi biriyle görüşeceksen grup indirimi yapsınlar, talep olur sanıyorum...

@Bülent ERYILMAZ

:D :D :D Bülent Abi o zaman aramızdaki esmer arkadaşlara daha uygun bir yöntem olsa gerek lakin benim cilt buğday tenli olup % 50 oranında beyazlaşmalar mevcut :D :D :D

• Beğen
Geri