Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet GökdereNihahaaaa ok hocam sinyalıaldım 15 hazırandamıgıdıyor benımkıde 20de gidiyor ama sen yınede bu arada gıdersın erkek adamsın yaws arslansın sen kesseler acımaz hıyeytttt:D :D :D

Hornet Ahmet hocam bacakları aldıgı zaman bende sızle uludaga gelıcem:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@STORMER
valla Hakan ım Yasin im beni sürekli gaza getiriyo, bazan kandırıyo Ahmet abi hemen döncez falan diye, ama her defasında memnun oluyorum, sana da tavsiye ederim, gaza gel nazara gelme

• Beğen
Tepkiler: STORMER
(link)
Ahmet abı bu foto delil olsun taktım senı kafaya geçen yanından geçişimi unutma birdahaki sefere dahada hızlı geçicem seni:D :D :D Sebebim olucan acayip gaza getirdin beni:D :D :D

• Beğen
@STORMER
Ahmet abı bu foto delil olsun taktım senı kafaya geçen yanından geçişimi unutma birdahaki sefere dahada hızlı geçicem seni:D :D :D Sebebim olucan acayip gaza getirdin beni:D :D :D
Hakan ım bugün heralde 12-14 kişiydik, formüla arkasından eski akfırat belediyesi tarafından dolaştık, çok keyifliydi, dönüşü paso tempo yaptık, son 2 km kaçış yaptım çok keyifliydi, sen beni zaten geçiyosun abi, sen benim üstadımsın, hocamsın, sen Hakan tellstrongsun abi önünde saygıyla eğilir, seni görünce sağa çeker yol veririm, haddimi bilirim abi ben:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: binRR ve STORMER
@Alp Aslan

Uymayın siz onlara:D bu perşembe yine bekleriz:D

Aslında hepinizi bekleriz, bizim tur 20-25km ortalama ile başladı şu an 30 olduk:D gerçi sizleri kesmez ama çay kahve sohbet güzel:D bekleriz efendim:)

• Beğen
@Ahmet Gökdere
Hakan ım bugün heralde 12-14 kişiydik, formüla arkasından eski akfırat belediyesi tarafından dolaştık, çok keyifliydi, dönüşü paso tempo yaptık, son 2 km kaçış yaptım çok keyifliydi, sen beni zaten geçiyosun abi, sen benim üstadımsın, hocamsın, sen Hakan tellstrongsun abi önünde saygıyla eğilir, seni görünce sağa çeker yol veririm, haddimi bilirim abi ben:D :D :D Hocam hala coskudasın ama kanmam ben bunlara sen gec makaranı onumuzdekı hafta superman pelerınıyle gelicemhaberin olsun:D :D :D

• Beğen
@STORMERHocam hala coskudasın ama kanmam ben bunlara sen gec makaranı onumuzdekı hafta superman pelerınıyle gelicemhaberin olsun:D :D :D pelerin puantiyeli mi:D :D Uludağda alacam ifadeni, yamaç paraşütünle gel oraya çabuk inersin:D :D bak perşembe ekibinden teklif var, çay-kahve diyorlar Hakan ım:D :D :D motive edebildim se ne mutlu bana:D :D :D

@hornet

ilginç bir fikir....
farklı bir tecrübe olabilir...
yüksek müsadelerinizle katılmak isterim şimdiden çok eğleneceğimden eminim....

pelerin puantiyeli mi:D :D Uludağda alacam ifadeni, yamaç paraşütünle gel oraya çabuk inersin:D :D bak perşembe ekibinden teklif var, çay-kahve diyorlar Hakan ım:D :D :D motive edebildim se ne mutlu bana:D :D :DBuldun bacak adar cocugu gec sen makaranı yamac parasutuymus baksen baksen:D Hocam co afedersın bırazdan amelıyata gırıyorum bırkac as eklettirmem lazım narkozun etkisi gecince arıcamseni:D :D :D

• Beğen
@STORMERBuldun bacak adar cocugu gec sen makaranı yamac parasutuymus baksen baksen:D Hocam co afedersın bırazdan amelıyata gırıyorum bırkac as eklettirmem lazım narkozun etkisi gecince arıcamseni:D :D :D
Hakan hocam senin kasa ihtiyacın yok, sadece evde masaya yumruk vurabilmen lazım, sana tavsiyem Emre hocamla bir görüş, tabi kıllları aldırdıktan sonra insanda bi gevşeme oluyor sanırım:D :D :D :D :D

@hornet
valla işin aslı oysa sözümü geri alıyorum , ama bana Hakan ın kıllarında nylon oranı yüksek gibi geldi, :D :D :D siz bugün gittiniz mi bir yere yoksa meteorolojizede mi oldunuz

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ahmet GökdereKıskananlar catlasın %100 kecı yünü benımkıler :D :D :D Ahmet hocam bak 1 senedır calısıyorum dersıme 3 haftadan 4 haftaya cıkardım tatılı sende kac gun bana ondan haber ver nıhahahaaaaa:D :D :D

Hornetım sen kılı bos ver kılda keramet yok kardesım olsa....:D :D :D

• Beğen
Tünaydın ,

Öncelikle tüm sakinlerin haftasının bol kadanslı geçmesini diliyorum . . :D

Ahmet Hocam tekrardan şu kıl meselesini müsaadenle açmak istiyorum abi .. .:)

Yolda giderken kıllar terle beraber tüm tozu toparağı topluyor hele bide uzun gidince kuruma sonrası beton gibi oluyor . . :D Duşta bayağı bir kese gerektiriyor . .:) Lütfen birde bu açıdan bakalım diyorum . . . :D

Tekrar saygılarımı sunuyor sabihadaki yokuş performansınıda tebrik etmeden geçemiyorum abi ...:in:

Tolga Gürgün

Tek Tabanca Bisiklet ile Türkiye Mesafe / Gün Rekoru İçin Tıklayınız

Geri