Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@IŞIL CAMGOZ

hoş geldin
hakanın dediği gibi tabiiki katılabilirsin,yanlız gurupda ağırlıklı olarak,
yol bisikleti kullanılır,bilgine:in:
sevgiler

@baykush
bende varım,zanım benim

10:00CYCLING
TRACK CYCLING: World Championship in Copenhagen, Denmark - Day 4 (130min)

15:00CYCLING
CYCLING: Criterium International, France - Day 1: race featuring the first duel of the season between Lance Armstrong and Alberto Contador (60min)

17:00CYCLING
TRACK CYCLING: World Championship in Copenhagen, Denmark - Day 4 (90min)

21:55CYCLING
CYCLING: Planet Armstrong - Exciting show following Lance Armstrong for a second season. Planet Armstrong will be everywhere Lance Armstrong is riding, with a 5-minute show (broadcast in the evening) after each race and a 13-minute Best Of (each month), including some fresh news. (6min)

All day long:in: :in: :in:

• Beğen
Tepkiler: hız ve ramon71
Merhaba Arkadaşlar,

Kartal Devlet hastanesinde yatmakta olan amcam Nevzat CEBECI için kana ihtiyacımız var.
Müsait olanlardan yarıın 09:00 - 15:00 arasında kan verebilecek olan varsa benimle irtibata geçebilirse sevinirim.

Teşekkürler..
Osman CEBECI
0533 5929190

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@spirit
Osman Allahtan acil şifalar dilerim, seni arayacağım görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve spirit
Osman'ın amcası için kan vermek isteyenler olursa, gelmek isteyenleri araba ile alabilirim bostancı'dan.Şimdi çıkıyorum mesajlara ulaşamayabilirim Muhammede ulaşırsanız o beni arar isteyenleri Muhammedin ordan alabilirim

• Beğen
Tepkiler: hız
@STORMER

Hİç bunalıma girmem bana git dediler de gitmedim mi ? he yarış dedilerde yarışmadım mı ? uleynnnnnnnnnnnnnnnn götürün beni oralara :D :p :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ysnymnSen bana 1 saat zaman ver bıde o zamanı kapat?
Yaman: Tamam abı ne verıcen?
Hakan:Carbon bısıklet desem!!!
Yaman : nereden nereye kadar?
Hakan : İstediğin yere:D :D :D catch me ıf you can

@ysnymnBak sonra bozuk para gıbı harcadılar deme:D :D :D

@spirit

çok geçmiş olsun osmanım
ama kan gurubu ne,gerçi ben şimdi,gördüm,sabahtan yoğundum

sabah 5 demi çıkıyonuz of of geliyom uygun bir çöp arabası bulursam hızlı giden arkasına takılırm koklaya koklaya gelirm bol pedalar dlerim

Kan grubunun ne olduğu önemli değilmiş, sanırım takas için kullanılacak, yarın antreman yapacaklara ve Şile fatihlerine kolay gelsin , herkese iyi sabahlar

Ahmet hocamı gören varmı?:rolleyes:

Hocam bak sabahın bu saatınde senı sormaya basladım sen anla halımı:rolleyes: :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri