Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@cannon9

Hah yakaladık birini daha.:)Walla diyodum herhalde Harun aldı bi motor unuttu bisikleti....Desene sağlam rüzgar yakaladık.:D :D :D :D

O senmiydin??Ben de adamları sorguya çekiyodum kim geldi diye?:)

Scudo
@Ahmet Gökdere
1-2 hafta geçsin kendime güvenim gelsin takılırım abi ama en son formula dağı benim motoru yaktı bir kez daha su kaynatırsam hiç yola çıkamayacağım, abi bu arada bana email'ini özelden verebilirmisin sana benim yeğenin raporlarını göndereyim

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Tolga GürgünTolga hocam Emre büyüğümüz gelirde her gelmeye masa sandalye kırması gerekiyor, :D :D :D yalnız hava yağmur gösteriyor, inşallah biz döndükten sonra başlar, yolda başlarsa yıllar öncesini , 1992 tdf col d tourmalet i yad ederik bineriz Tolga hocam , bardaktan dökülürcesine yağmıştı hatta bazı arkadaşlarımızı sel suları almıştı hatırlarsan:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ali Emre Akcan
nisanın 2.pazarıda yaparız Emre hocam yeterki sen gel, istanbul sabiha yol bisiklet grubunun kabuğunu değiştirmeye çalışıyoruz, barajı %3 altına indirmezseniz gelmeyiz diyorlar, demokrasiler azınlığın azgınlık rejimidir diyorlar değiştiremiyoruz rotamızı:D :D :D

bu arada bizim oylamaya katılan sayısı 33 olmuş, grup hiç 33 kişi olmamıştı diye hatırlıyorum, hadi hayırlısı:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Mösyö-balerin
Eurosport World Track Champ. izleyin biraz derim sıra degısımleri paslasmalar oyular superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:in: :in: :in:

Chrıs Hoyyyyyyyyy bırı bu adamı durdursun yaws:in: :in: :D

Adaş giricekmisin? benim diz tam olarak düzelmedi zorlamamak için vazgeçtim :(

@IŞIL CAMGOZ

Tabıkıde her ctesi pazar erenköy kantarcı otobus duragından saat 9:00 da hareket edılır ve sahıl yolundan klasık sabıha gokcen e devam edılır.Yazın hem hareket saatı degısır hemde sabıhadan sonra gıdılecek parkur uzayabılır.Grup bellı baslı yerlerde performans yapar ama genelde gerıde kalanlar ya beklenır yada yanında bırı olacak sekılde kontrol saglanır.:in:
Beklıyoruz:in:

• Beğen
@ysnymnBen konuyu degıstırmıyorumkııı:D Sadece TV akısını soyluyorum sen onları ızlede bunalıma gır dıye:D :D :D

• Beğen
yarın sabah 8:30 da çıkmayan isteyen var mı. Necmi abinin erken işi varmış, kısa binecek. bende ona katılıcam. Sonra dönüşte grubu gördüğümüz yerden uzuna devam edebiliriz gelen olursa... ben ve Necmi abi 8:30da çıkıyoruz. buyrun gelin derim...

• Beğen
Tepkiler: hız
bu ne biçim Türkçe yahu "çıkmayan isteyen var mı"... siz anladınız beni ama :) çıkmayı isteyen var mı demek istedim...

• Beğen
@baykush
valla Halil kardeşim öyle erken çıkacaz falan kabul etmiyoruz, sizin oylar başka icraat başka, Necmi abi erken çıkmam, çıkanı tanımam diyodu bak şimdi ne oldu, ee Allah ın sopası yok:D :D :D :D ayrıca uzun devam edeceğiniz yer neresi onuda açıklasanda ona göre bizde hesabımızı yapsak:D :D :D :D

• Beğen
Geri