Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet GökderePatladım ben abı bacaklar hanım bacagı gıbı oldu varya ben bıle ınanamıyorum:D :D :D Bu hafta sonu yagmassa cıkmak ıstıyorum yoksa yakında agzımdan kopukler cıkmaya baslıacak:D

Sende artık bırak bu yamanı falan onu yakında THY ye yollıcaz Genc onlar rahat bırakmak lazım:D Bak bana takılıyomuyum onlara sonra ruzgarımda sallıcam uzulucekler ayıptır yapılmaz yaws:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Cuma Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 6 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S .
Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 11 °C . Rüzgar KD 14 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).
Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 5 °C . Rüzgar DKD 14 KM/S .
Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 20 °C . Rüzgar BGB 14 KM/S . 20% Yağış Olasılığı (trace amounts).

Kendımı bahtsız bedevı gıbı hıssedıyorum yaws:rolleyes: :ci: :D :D :D

@STORMER
Hakan ım işler yoğun heralde görünmüyosun ne zamandır, kolay gelsin eksik olmasın, valla Yasin Yaman kardeşimi takdir ediyorum gerçekten, hafta sonu güzel olacak Hakan ım biz erkenden şileye gidiyoruz yağmazsa, yağarsa tepeören dağına tırmaniyim diyorum, rakım 1350 m, beklerim:D

• Beğen
Tepkiler: yasinymn
Erdoğan kardeşimin tabiriyle kıymetlimi yola indirdim, arka jant akordu bozuktu ilk kez akord ayarı yaptım çok güzel oldu, bu hafta sonu şileye gitmeyi öğrenecek bakalım, Erdoğan ım senin bu jantları getirecek arkadaş jant parasını inşallah ruslarla falan yememiştir hala haber yok, artık yola indirsen diyorum makinauyı sezon bitiyor hakan ım hafta sonu az erken kalkta beraber gidelim şileye

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

herkeş ismini yazdırsın Şile turu için ...

Ahmet Hocam , Evren ve Ben gidiyoruz . .Pendik İdO nun önünden 05:45 kalkış ....

Ahmet Hocam senin kıymetliyi getirirsen yolda tağruman oluruz şerefsizim :D

Hakan'ım en geç 12:00 de evdeyiz ..

• Beğen
@Tolga Gürgün

Tolha Hocam buarada grup yine sessizliğini bozmuyor anlaşılan bu pazarda uzun yapacaklar tepeören dağına tırmanmaları olası:D :D :D

• Beğen
@Ahmet Gökdere

tabiiki Ahmet Hocam ...Jantlar çok önemli .. mantarlarınıda ihmal etmemek lazım .. :D

• Beğen
@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,

Herkese uygun olsun diyerekten çıkış saatini ve yerini en makul yere almayı hedefliyoruz . . ama gel gelelim nafile ...:D :D

orta yoluda bulamıyoz .. 1 saat erken çıkalım diye yazıyorum ortalık yıkılıyor:D

• Beğen
:D @Tolga Gürgün:D :D :D :D mantar bana bulaşır diye korkmuyorda değilim:D :D bisikletçilerde mantar sık olur derler mamafih:D :D :D

@Tolga Gürgün
Yaw Tolga hocam millet 9 dan önce çıkmazuk diye teker kaldırıyor sende 05.45 diyorsun , orta yol olduğu kesin, tabi biz alışmışız avrupada erken yarış koşmaya:D :D

• Beğen
Yahu şöyle şeyler konuşup gaza getirmeyin beni vallahi sonra çok üzüleceksiniz arkanızda telef olup kalacağım vallahi artık inancımıda kaybettim zaten Sabihaya bile gitmek zul geliyor ama bir yandan her türl ü aksiyona icabet edesimde var ama ciğerler tatsız elden ne gelir

@Ahmet Gökdere

Ahmet Hocam ,,

Bilmezmiyim yıllar yılı sen Norveç ' de karda dikenli lastiklerle antrenman yapardın :D :D 9 ay kar yerden kalkmazdı , hafta sonları Londra ' dan Norveç ' e sana uçakla gelir beraber çevirirdik en az 15 saat . Pazartesi sabahı ben Chelse'deki yoga ve taybu kursuna fitnes eğitmeni olarak yetişirdim :D :D

• Beğen
@Alp AslanAlp im sende potansiyel var, sabiha grubuyla gidebileceğin yer belli, onlar sabih gökçen dağı ve formüla 1 dağı dışında biryere gitmez, biz ise yüreğimizin götürdüğü yere gidiyoruz, takıl bize 3. turda kopmazsın peşimizden

• Beğen
@Tolga Gürgün

Yok mu hiç arttıran yaw.Şöyle rüzgarına girecek bi kaç kişi daha olsa hani...Bu Ahmet hocam çok gaz veriyo tırsıyorum walla.Biri Norveç'in karlı dağlarından diğeri Londra'nın buzlu yollarından...

@cannon9

Mutlaka bekliyor olacağız . . Kalkış yerimiz Pendik İDO öünü 05 :45 de kardeş . .

1. Ahmet Hocam ( Ahmet Gökdere )
2. Evren ( Porter 3434 )
3. Harun Hocam ( Harun )
4. Ben ( Tolga Gürgün )

Arkadaşlar lütfen isimlerinizi yazdırın . Kadromuz stoklarla sınırlıdır , acele ediniz . :D :D

Geri