Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Alp Aslan
Alp im doğru söylüyo, hatırlarsan geçen pazar sen ben ALi ve Mustafa sabihayı çıkarken, mustafa 3.sırada olmasına rağmen ben önden kenara çekilince Ahmet abi sen çekilince rüzgar çok hissediliyor demişti, kalıbım geniş biraz, rahat yatılıyor rüzgarıma keyifli oluyor :D :D

Scudo
@porter3434

Evren ' cim ,

Bekleriz . :) 05 :45 Pendik İDO nun önü kalkış noktamız . :in:

Ahmet Hocam ,

Kısaları giyelimmi , yolda terlermiyiz ? :D

@Tolga Gürgün
Tolga Hocam bu hafta sıcak sayılmasına rağmen altta uzun, içimde içlikle sıkıntı çekmedim, hava aşırı ısınmazsa uzun giymeyi düşünüyorum, ayrıca 230 km boyunca şekerli su içmekten tiksindim, 1-2 tane peynirli ekmekde almak niyetindeyim herkese tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
bu arada kadroyakar kardeşlerin büyüğü, nerdesin kardeşim sen,nisan1 geliyor bakalım sonrasında cumhurbaşkanlığı turu mazeretin mi başlayacak:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ahmet Gökdere

Bilakis iltifattı hocam senin gibi yardıra yardıra gidebilsek benim rüzgarı 5.sıradan hissedersin emin ol.:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@porter3434

Süper ...:)

Yarım çavdar ekmeği arasına 350 gram ezine tam yağlı sert inek peyniri alalım yanımıza . . Birde Muz :D :D

Arkadaşlar Selam ,

Herkeş ismini sırayla yazdırsın .. :D 28 Mart 2010 Pazar Sabah saat 05 : 45 Pendik İDO nun önünden çıkış olmak kaydıyla otobanttan Şile ' ye gidilip gelinecektir .

1. Evren ( Porter 3434 )
2. Ahmet Hocam ( Ahmet Gökdere )
3. Ben ( Tolga Gürgün )

@ysnymn
valla yanımdan geçişinden belliydi tempon, tebrikler Yasin im Allah artırsın temponu:D :D

@pathfinderAli cim komanderim kendine dikkat et yabancı ellerde Allah yardımcın olsun, vatanımız size emanet , antrenmanı eksik etme şile asfaltlarını ağlatalım beraber benim siparişide gözünün kenarıyla ara bulursan kaçırma:D :D

Geri