Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@seher gül

aramıza tekrar hoşgeldiniz seher hanım .

bizler cumartesi , pazar , bayram ve resmi tatil günlerinde saat 9 - 9,5 arası bostancıdan cadde bisikletin önünden hareket ederiz . grubun çoğu yol bisikleti kullanır ama benim bir arkadaşım var oda dahona biniyor vızır vızır çeviriyor bizimle ..mesela bende mtb kullanıyorum biraz fazla yoruluyorum , iyide oluyor . .ahmet hocam kadar olmasamda bende 93 senesinde londra chelse de pinarello fabrikasında 2 yıl staj yaptım :)

Scudo
@seher gül

hoş geldiniz. haftasonu gezilerini gezi/tur duyuruları başlığında bulabilirsiniz. örneğin aşağıdaki linkte mert kaptanın bir gezisi var. daha önce bisiklet deneyiminiz yoksa kısa gezilerle başlayıp hedef büyütmenizi (ukalâlık olarak yorumlanmayacaksa) öneririm. kendinizi, bisiklete olan ilginizi ve grupla sürmeye bünyenizin vereceği tepkiyi görmüş olursunuz.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=57735

sağlıcakla kalın, yolda olun.

Merhaba, önceki mesajlarda kaçırmış olabilirim en son bildiğim 09:00 da Erenköy otobüs durağından haraket ediliyordu acaba doğru mudur? Kabul ederseniz pazar katılmayı düşünüyorum.

Teşekkürker..

@fatih-1975

fatih,

katılım kabul usulu degıl sabah orada kim varsa toplanırsa o gurup çevirir, herkese kendni tanıtman yeterli olacaktır.Tüm arkadaşla sıcak kanldır, yolda gurubun önünde oldugun zamanlar da mutlaka grup düzenine ayak uydurup çukur,mazgal , yarık , cam vb yerleri elinle göstermen gerekecektir, arkadakilerin lasiklri ince olduğu için mazgallardan gitme zira arkadan gelen o mazgala düşer allah korusun:in:

puhahahhhahahhahahahahha XDDDDDDDDDDD bakhele makine baya indi aşağı çaktırma;).

@Ali Emre Akcan
Emre hocam seni yokuşlarda da koparabilmeyi umuyorum eğer izin verirsen, Baban nasıl, bi ara görüşelim peşimden yetişebilirsen pazar günü randevüleşelim

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@Tolga Gürgün
Tolga hocam fabrika londradan santamonica çin mahallesine taşındı geçen sene haberin olsun gittiğinde nereye gitmiş deme pazara gelde çevirelim vızır vızır polonez yapalım beraber:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
selam arkadaşlar
bu sabah haber aldım,alp aslan kardeşimin,baba annesi,vefat etmiş:(

alp kardeşim,başın sağolsun,ayle ferdlerinede,allahtan,sabır dilerim

cenaze bu öğlen,yada ikindi saatlerinde,kalkabilirmiş,kendisinden haber alabilirsiniz,bende buraya yazarım,görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
alp kardeşim başın sağolsun, sabırlar dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve hız
arkadaşlar haber geldi,
cenazeye gelmek isteyenler,en geç 15.15 de,bostancı,minibüs yolu,altın tepe camisinde,bulunmaları lazım,görüşmek üzere

@Ahmet Gökdere

hocam sen beni koparırsın malum yıllarca pro takımlarda çevirdin sen;babam çok iyi sayende allah razı olsun yanına gelicez zaten bi ara inşallah ancak haftaya antalyada maraton koşacağım için bu hafta bisikleti cumartesi den yaptım (bugün) inşallah dönünce senle gelmek isterim (yokuşlarda beni kopartmazsan yıldo kafadan koparıyo çünkü)

cümleniz allaha emenat olun;

alp cim seninde başın sağolsun allah C.C geride kalanlara hayırlı ömürler versin

görüşmek üzere hoş kalın hoşça kalın

Geri