Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Ahmet Gökdere
abi bu ara başım karışık, başlıkta maşallah her gece 4-5 sayfa artıyor, takip edemiyorum... bir de coşku erken başladı, elinizden/dilinizden bir kaçan kurtuluyor, arada kimvurduya gitmeyeyim diye uzaktan seyrediyorum, topuklarımı seviyorum abi.:D :D :D
abi poloneze ne zaman gideceğiz. bu sezon 15'de bir polonez, ayda bir şile şart.

Scudo
Oooooo herkes çoşkuyu almış, kesin kan gövdeyi götürecek bu sene:)
Emre abi halat işi zor olduğu için evdekilerden yardım aıyorum 3 kişi beni tutuyor bende çeviriyorum:)

@Ahmet Gökdere

c.tesi gününe ağır misafirim var , aşkım gelecek bize (Hakan'ın minnoş kızı) çok heyecanlıyım hatta karnıma ağrılar giriyor:D :D eşşek sıpası kocaman kız oldu daha dün avuçlarımıza zor sığıyordu:D

ben 1gün roller 1 gün trainer devam :in:

@Ahmet GökdereYmez hocam yemez hıc bosuna kasma ben cok denedım hayatta yemıyo tecrubeyle sabıttır:D :D :D

Tıme olayını kahve molasıyla tartısmaya almak ısterım:D :D :in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Bugünde çevirdik Mertle canavar gibi :) benim 95km idi Mertinki daha fazladır...Yağmurdan korkan tuzadam olsun..:D

@hornet

Ey Gidi günler ey gelince çok yapıcaz....... 2000km yapıp geliyoruym : ) : )

• Beğen
Tepkiler: hız
@hornetyarın havaya gore ne dersın:rolleyes: Yagarsa cıkmam yalnız :rolleyes: :D

Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 14 °C . Rüzgar GGB 21 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 4.60 mm).

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 4 °C . Rüzgar BGB 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Pazar
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 13 °C . Rüzgar Kuzey 25 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Gercı yagmur pesımızı bırakmıyo ama:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri