Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ERDOGANKESGIN

zanımsıııın yaaaaaaaaaaw:D :D

zanım yasinim,kamerada mevcut,fakat arabamız yok oda yakında,
hiiiç merak etme

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
@ysnymn
Vayyy Yasinime bak ne dönüş yaptı be helal sana, Erdoğanımda katıldı tamamdır ,
Eh Ahmet abimle Emre Abim bomba gibiler zaten Tolgacığıma nazar değmesin 10 numara. Kim tutar sizi be yahu, Kartepeyi ağlatırsınız , ayaklarınızdan bacaklarınızdan kuvvet eksik olmasın.

@Ali Emre Akcan:D :D :D :D :D
valla Emre hocam benim çekindiğim tek adam Erdoğan ım, kartepeye giderken rüzgar önden eserse grubu kopartır bidaha da yakalayamayız:D :D Tolga hocam en kısa zamanda formülü yolluyorum yalnız çok gizli başkasının eline geçmesin rica ediyim :D :D :D Alp im sen hazırlan biz seninle mayısta yapıyoruz kartepeyi :eek:

@Ahmet Gökdere

hocam erdoğanımdan bende çekınıyorum yalnız alp burada olaya müdahıl oldu aragazı coşkuyu verdı erdoğanımda hava durumu 20 dedı ben bu ışte pıs kokular sezıyorum alp bıze bır kumpas yapmasın hocam olmazsa alp i kozmik odada sorguya alalım

@Ali Emre Akcan
Aman amirim olayla benim hiçbir ilgim yok ne birşey duydum nede gördüm, Bütün gizli planları Hakan ve Serkan kardeşlerin planladığını bilmiyorum:)

• Beğen
@ERDOGANKESGIN

Erdoğan ım bende Tolga ya takılacak göz varmı :D benim project kartepe mayıs 2010 da 10 kg verdikten sonra, ama senin bu ısrarına bakınca aklıma 2 şey geliyo 1:gaza geldin-ki mümkün değil
2:ucuzdan epo buldun :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Ahmet Gökdere

yoo gaza falan gelmedim , gidilemeyecek gözde büyütülecek mesafeler değil , sonuçta güvendiğin insanlarla gideceksin ne geride kalır nede bırakırsın.Kartepeye gitmek için epo değil istek lazım , sanırım o da asil kanımızda mevcut , eee hani savaşçı millettik, neyimiz eksik lance den ,eddy den, contador dan ???

@Alp Aslan
Alp im Erdoğan ım işi ciddiye almış durumda hakkaten gitmezsek topuğumuza sıktırır gibi geldi bi an:D :D yarın işe 11.30 da gidiyorum sabah 08.00 da evden çıkıp 1.5 tepeören üzeri formüla yapıyorum gelen varmıydı

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Arkadaşlar beni heyecanlandırıyorsunuz :D

Cumartesi günü uzun tur yapalım . Kartepe derseniz oda uyar . Ama karlar erirmi o zamana kadar bilmem , :(

Sabah 06:30 da Pendik - Kartal civarında buluşalım . Şile yapıp gelelim . 6 saatte tamamlarız .

Ahmet Hocam bu yaz sen su yolu yapmıştın bu güzergahı , ne dersin ?

Erdoğan Hocam fikir nasıl ?

Diğer grub sakinlerini hararetle bekleriz

Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere
Erdoğanımla bizzat ilgileneceğim abi sen hazırlıklara devam et baksana nasıl sağdan soldan geliyorlar Tolgadan şile atağı geldi Erdoğan her an Polonez atağına çıkabilir dikkatli olmak lazım, ben senden sonra çıkıp kısa bir maltepe-caddebostan yaparım abi sana kolay gelsin

• Beğen
@Ahmet Gökdere

patron sabaha kururmu o bölge bilmem :)

07:00 de çıkabilirsen birlikte gidelim beni işe bırakır dönersin :in:

cevabını bekliyor olacağım Ahmet Hocam .........:)

• Beğen
@ERDOGANKESGINErdoğan ım mütevazi davranıyosun senin bacakları epilasyon yaptırırken açtırdığını duymuştum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere

şimdi okuyabildim mesajı :(
pattron sabah tepeören tarafında yerler bayağı ıslaktı , bugün çıkamadım . çok isterdim sabah birlikte çevirmek . Çıkarda Sabihadan dönersen kuru kalırsın :)

selamlar kardeş:in:

Geri