@hız
Güzel fikir mangalı yakalım artık,
Bu arada dün çıkanlardan ses seda çıkmadı ben Maslak'a gitmiştim iş için yürürken bile çok zorluyordu rüzgar insanı, sizin antremanınız nasıl geçti kazasız belasız atlattınızmı.
dün sahilde 25 km koşum vardı grubuda gördüm ama ahmet hocam felaketti valla grubu takmış peşine gidiyordu ahmet hocam bu formu bana izah edermisin acaba erdoğanım sana beslenme tiyosumu verdi o ne süratti öyle
hakanım senide görmedim zannetme sende bişeyler kullanıyosun heralde
@Alp Aslan
Emre hocam iki alıntıya birden cevap yazmayı bilmediğimden burada sana da cevap vermiş oliyim, hava rüzgarlıydı , ama şansımıza Erdoğan ım vardı grupta saolsun hepimizi yol boyu çekti, Erdoğan ım saol var ol iyi ki varsın
evet hocam bu sene allah izin verirse ıronman yapıcam onun için 25 km koşuları bundan da hızlı yapmam lazım bu arada bülenti göremedim ama o da koşuya sardı galiba ama bu aralar bisikletle katılıcam siz inşallah erdoğanım banada tiyo verse ya keşke
yok abicim, erdoğandan bize fayda yok. sensai sırlarını kendine saklıyor, bize yuvarlak laflar ediyor. ben çok denedim.bak üç gündür bir kavanoz mayonezi nasıl zararsız hale getirdiğini soruyorum lafı çeviriyor...
erdoğanım bak bıçak kemiğe dayandı, gruppo obezliğe gidiyor, insaf et, bir el at şu meseleye, ufkumuzu aç...
pazar günü de sabah 7:30 rüzgarını görünce bu gün çıkan olmaz diyerek koşmaya çıktım, ne bileyim benden deliler olupta yola çıkacaklarını
abicim siz yiyecek içecekle bozmuşunuz ya acaba alp tenmi etkilendiniz diye sormadan edemeyeceğim ama bu işi bir de erdoğanıma soralım eğer köfte ayran bisiklete iyi geliyorsa bende deneyebilirim
yok abi o kadar da kötü esmiyodu bizi kartal tarafına giderken zorladı sadece dönüştede terken helak olduk 2 saat 14 dk da 25 km yi tamamladık ama erdoğanım hala bana uzun koşucu beslenmesi ile ilgili bir şey söylemedi baksana bu kadar yazı çizi var erdoğanım hala sessizliğini koruyor valla