Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@cannonfire
Helal olsun size gerçekten bu hava koşullarında yapacağınız iş çok takdir edilecek bir olay.kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: hız
Erdoğan abii bak bana hiç yardımcı olmuyosun aldım başımı gidiyorum diyorum bakkk. Sen yaz bana bişeyler :) hiç hareketsiz 34 günde 5 kilo verdir bana yada yer hareketleri fln yapabilirim öyle düşüün :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

Allah razı olsun Ahmet Abi. Dışarda fazla ot yok abi, ama ot gibi askerlerimiz var onları yesek protein komasına girer miyiz? Bak abi bayramda elini öpmeye geldim sabah ama yoktun "göbeğinden utandı gelmedi" dediler inanamadım hayata küstüm geri döndüm...

@hornet

Yasin im seni kandırmışlar benim göbeğim yok, boyum 1.92m kilom 72 kg, ama nedense takılmayı seviyo arkadaşlar:D :D

@GdBAR
Yine tempoyu düşürmüşsün Mustafa lütfen beklentilerin altına inmeyelim eğer kendini o ortalamalara alıştırırsan mücadele etmezsen ilerde ihtiyacın olduğunda 60 ortalamaları tutturman zor olacaktır bunu bir kardeş tavsiyesi olaraka al ve ne olur 50-60 ortalama altına düşme yoksa beraber antreman yapma şansımızda kalmaz görüşürüz

@GdBAR

Mustafa avatardaki resim çok süper olmuş :D :D

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
@Ahmet Gökdere
En son yaşadığım hayal kırıklığından sonra moral motivasyonumu tekrar yakaladım, bugün Burak'la Muhammed kardeşler bisikletimi tekrar ayağa kaldırıyorlar bende tekrar başlıyorum bu arada eski formülleride araştırmaya başladım Hakan'ımın keçiboynuzu kürünü 6-7 aydır uygulamadığım aklıma geldi küre tekrar başlıyorum yediklerimede dikkat etmeye başladım eh artık tamamdır 250 km.den aşağısı kesmez artık beni:in: :)

@Alp Aslan

Alp,

Bisiklette yenilikler var galiba.Senyörü hafifletme çalışmalarımı yaptın yoksa:)
Keçiboynuzları falan dönüşün muhteşem olacak herhalde . Fazla da dikkat etme yediklerine çok zayıflarsan rüzgarına giremeyiz sonra:D :D

@ramo
Senyörün vernik işleri vardıda onları tamamladık, yemek işlerini abartmıyorum canım mesela şu anda light tost ekmeğine biraz salam ve kaşarı katık ettim yanındada annemin knor çabuk çorbasını yaptım ohhh iyi oldu ama akşamları dikkat ediyorum doğrusu,görüşürüz

@Tolga Gürgün

Abi kıramadım seni sonunda koydum bi resim. :D

Sağolsun Muhammed'de güzel yakalamış valla,ama o resimdeki halime göre 4 kilo eksiğim var,yanaklar eridi gitti valla,çok özlüyorum yanaklarımı! :D

Günaydın ey ahali nerdesiniz bakıyorum sesiniz çıkmıyor yoksa herkes gizli ve derinden mi çalışıyor?

• Beğen
@Bülent ERYILMAZ
Evet Abicim Ahmet abiden ses çıkmadığına göre onu arayanlar hızını 60 a ayarlayıp sahilde aramaları gerekecek:) ,sen ne yapıyorsun abi farklı antremanlar filan yapıp kesin yenilmez olmuşsundur yine sabahları kaçıyormusun yeni et kesim merkezlerine görüşürüz abi bye bye :)

Geri