Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@cannonfire
Hayırlı yolculuklar güzel kardeşim şööööle bir uzanıp Kars'a gidin bakalım çokda kısa mesafeymiş:)Mutlaka Kars gravyeri yiyin , Arka cepde grup için Bir 500 gr'lık yer açında bizde tadına varalım

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
Scudo
@STORMER

lance orda dua edip kanserden yırtmış, Ahmet abi de selam söyletirsek göbekten yırtarız çabasında:D :D :D

agobun kazı bu kadar yese obez olurdu, Ahmet abi kromozomlarını kırıp obeziteden fit olmaya çalışıyor ama o da filmlerde oluyor:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ERDOGANKESGIN:D :D
Erdoğan ım bak buraya yazıyorum seneye nisand a 10 kg vermiş oluyorum ve kartepe git-gel non-stop diyorum var mısın yok musun:D bak hamdi beyle pazarlığa tutuşma, delikanlıysan gel beraber gidelim, net ol
:D :D

bu arada Stormer im Hakan ım sanada bi sözüm var hersene bi sonraki sene fitim yazıp duruyosun bi fitliğini göremedik, 50 km üzeri süratlerde zorlandığını farketmedim sanma sende nasibini aldın bu geceki agresif tutumumdan:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
:boese157: ahmet hocam sinirlenerek nabız hızlanması yöntemi ile kilo verecek heralde erdoğanım ve hakanım hocamın yeni formülü bu stres yöntemi ile kilo kaybı erdoğanım sen bir zahmet kitapları bir kurcala bu sistemi çüzersin kilo verince seneye kartepe heralde sütlüce mezbahası gibi olacak herkes kartepe peşinde kan gövdeyi götürecek diyorum seneye kudu bile kartepesiz duramıyo

@ERDOGANKESGIN
Erdoğan ım seni bilmem ama Alp imle ben belki Bülent abi de olabilir öyle pilavdan falan dönmeyiz, hatta yanında turşu da olursa kaşığımızda kırılsa elimizle yeriz, ama senin verdiğin sözler düşününce , Yıldırım demirören in şampiyonluk sözü gibi geldi:D :D :D

@Ahmet Gökdere
Abi ayranı ben getiririm, Banada bu arada gizli tariflerinden lazım Ahmet abi berbat ötesi bir durumdayım kurtar beni artık abicimmmmmmm:)

evettt... yoğun istek üzerine yağmur sezonu açıldı, istekte bulunan kendini bilir zaten, pilavdan dönmeler filan...:D :D :D

dönme deyince, büyük laf etmişsin erdoğanım... bu haftasonunu kurtardın gibi, bahane var, ama ya sonrası....
geçen kış mustafa abi dubailerden çıkardı yağmur duasına, bu sene yağmur mecidiyeköy tarafından gelecek gibi...:p :p :p

h.sonu programı: sol baldırda (kalf miydi adı, erdoğanım bilir) çekme var, açabilirsem yarın/pazar koşar yoksa yat aşağı. salonlarda çeviren hemstırlara selamlar, saygılar...

@Bülent ERYILMAZ
abi büyüksün:D yine ağır konuşmuşsun abi:D abi biz salonda sadece kuzu çeviriyoruz abi onu da yiyoruz o anlamda hamster gibi olduk:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
arkadaşlar yarın hepinizi kahve içmeye,bekliyoruuuum:D :D :D
erdoğanım zanım benim,yolun uzak,gelemssin,benden kendine bi kahve ismarlarsın artık:D :D

@Bülent ERYILMAZ

abi üstse quadriceps altsa (bilek kısmı üstü) calf:in:

alt kısımda çekme varsa lasonil veya wiks sür sar sabaha iyi olur ama esnetme hareketleri yapmamaya dikkat et en büyük yanlıştır adeleyi iyice yırtarsın, soğuktan esnek olan adele çekiliyor bu da adele kısalması dediğimiz normal bir olay, üzerine gitmeden tedavi edici davran, koşarkende pedal mesafesi aralıklarıyla adım atmaya ve topuk basıp burunla itme hareketini yapmaya ve eğilmeden dik durarak yapmaya çalış, yani maraton koşan yürüyüşçüler gibi ol:in:

@hız

eyvallah kardeşim özledim senin kahveni de muahbbetini de... en kısa zamanda yanındayım

• Beğen
Tepkiler: hız
@ERDOGANKESGIN
Bülent abi bak takılıyoruz adam hala ciddi takılıyo abi:D o yüzden biz 1 adım ileri gidemiyoruz abi :D artık sana uymuyorum abi peşine takılıp yaptığımız polonezler rivalar şileler alp d huez ler hautacamlar yalanmış abi:D :D kandırdın bizi abi:D saygılar abi:D

Geri