Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

MASK yine ellerini,yağmur duasına kaldırmışsın anlaşılan,:D
herkese yarın sabah,iyi kahvaltılar dilerim,sonrada kahveye beklerim:D:D :D
nasıl olsa,ben roller da antremanımı yapıp,duşumu bilem aldım;) zanımsınız

Scudo
@hornet
Yasin cim kilolaları problem yapma, geçnsin verirsin lakin mayıs 2010 a kadar eski kondisyonu kazanman lazım, Mert geliyo sende gelirsen kartepe zirve git-gel yapıyoruz benim gibi bir prof için domestiklik yapacak tecrübesiz bisikletçilere ihtiyacım var:D :D seni özledik Yasin im

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Bülent ERYILMAZ
Offf Ahmet abininki çınladımı bilmem ama benim şimdi çınlıyorrrr abi, nasıl kıskandım bilemezsin abi ben kendime bir geliyim acısını çıkartacağım bunların bensiz sucuk yemeye gidersiniz hıııı en iyisi Ahmet abiye şikayet ediyim ben sizi başka türlü durduramayacağım Ahmet abiiiiiiiiiiiiiii

@Bülent ERYILMAZ
abi sıkı çalışmaların farkındayım :D ama nafile ben kendime domestik ihraç ediyorum abi eski sovyet cumh den eski biskletçiler hala eli ayağı tutanları arıyorum, eski ekibi topluyoruz diyorum abi:D :D

:D @hornetŞafak 41 he nıhahahaaaa sen sımdıden cıldırmaya baslamıssındır ama sana bısıı dıcem son 1 hafta kudurmaya baslıcan kopukler gelıcek nıhahahaaaaaaa:D :D :D

Yasınım klasık her sene oldugu gıbı bu senede tarıh verıyorum ve 1 nısan kararımı yınelıyorum ne dersın temmuzda zırve dıyorum:D :D Kavacık yusa rıva dıyorum:D :D ctesı:D :D :D

Hotmaildem resım atıyorum yakalaaaaaaaaaa:D :D :D Ama kudurmaaaaaa:D :D :DHatta yolladım bıle:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
:D @hornet
kalbimi kırdın Yasin im , ben zayıf fit bi bisikletçiyim herkes bilir ,sen gittiğinden beri 15 kg verdim , ama sen gelene kadar belki geri alırsam şaşırma şuan zayıfım:D Hakan ım ne diyo ya bunlar yok sana göre genişlikte oldum, yok Erdoğan ım bi taraftan yok Bülent abi kulağımı çınlatıyo üzülüyorum abi benim göbeğim yokki :D Yasin im sen gelde biz yolda yine rüzgarına hasret kalalım önemli değil, 1 ay kadar önce Mert i aldık öne kafadan rüzgarda sabihayı 35 le çekti , sen bu adamlara lazımsın, yoksa tek başına telef edecez adamları

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@Ali Emre Akcan
Emre hocam Erdoğan ıma sordum O nda laktik asit birikmiyormuş, hiç şikayeti olmuyormuş, bende acaba atrenman yapmadığından olabilir mi dedim cevap vermedi:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
Sevgili gurup bu güzel ve temiz sayfayı bana ayırdığınız için çok teşekkür ederim,nice mutlu ni ce günlerimiz geçti sizinle ulleeeyyyyyyynnnn:D :D :D :D :D

Millet ben Pazar günü bizim ekiple şöööle bir Kars'a kadar 12 gün antrenman yapacam.Yol hali bilinmez hakkınızı helal edin

Geri