Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Semih Aydoğdutabiki çok çalışman lazım,,

bakma öyle bisikletin üstünde bağırmalarıma,bunların hepsi senin gelişimin için,
yoksa sana niye kızayım,canım kardeşim,bu sene iyi olacağız

gerçı şu foto bölümünü daha öncede düşündüm,lakin iki ayrı bölümle uğraşmak zor olur diye vaz geçmiştim,ama iyi bir fikir tabiiki,
madem,istek var,o zaman yeni bir konu başlık altında,foto arşivi yapalım,zanım benlerim,hatta eskilerden,bile arşivim var,koyarım onları

Scudo
@Ahmet Gökdere

abi fotoshopla uğraşmasaydın, zaten yapay oluyor. hakan'ın çinli yedekparçacıda 8 boğumlusu bile var, ten rengi sarı ama olsun.
:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Bülent ERYILMAZ
:D :D :D abi göbeğimle dalga geçtin ya kalbimi kırdın:D :D ama başkasının göbeğiyle barışık olman bana örnek oldu abi:D :D :D 78 kg idim 81 oldum ne yapacaz abi diyet pestile mi başlasam:D :D gece 12 den sonra yemeyi mi kessem ne yapsam sen bilirsin abi:D :D

@Ahmet Gökdere
Abi Ben yeni bir uygulamaya başladım, dün gece bayramdan arta kalan ev baklavaları vardı gece acıkınca geç saatte yemek yemek kilo aldıracağından dolayı bende karbonhidrat rejimine başladım ve 8 dilim baklavayı götürdüm gayet iyi hissediyorum şimdi kendimi moralimde üst seviyede sende böyle yap istersen:)

:D bu grup meyveden bihaber :D :D

tatlıya , köfteye , sucuğa saldırıyor millet :D :D

sonra ön maşadan önce göbek arka maşadan sonra g.t geliyor :D :D :D

Hakanım bacaktan kilo alır sonra yaw bugün bacağıma taş bağladılar sanki abi dönmedi yaa diye hayıflanır halbuki aldığı kiloların ağırlığıdır:D :D :D

Ahmet ağabey delikanlılığa sarar ulen göbekten aldık dur şu bisikleti alayım 2 kilo daha hafif dengelerim der:D :D

kopuyoooooommmm

ben needem günde 5 öğün yiyorum ama hep 77.8kg yim, antremana başlayınca fanus lazım olur mu:D :D :D oooffff doktoooooooorrrrrr:D :D

canonum firem , kadro yakarım TT yapar bu adamı kafayada alsak deryerde kalırız:D :D ahmet ağabey koridor yapsana koridoryapsaanaaa aaaaa aaaaa:D :D :D

ben kopuyorum gözlerimden yaş geldi , oyyyyyyy:D :D :D :D

Cuma Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 7 °C . Rüzgar light.

Cumartesi
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 14 °C . Rüzgar DGD 18 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S .

Pazar
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 15 °C . Rüzgar KKD 32 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.60 mm).

Pazar günü rüzgara dıkkat Erdoganımın havası sakın onunla antremana cıkmayın yanarsınız:D :D

@STORMER

havacı zanım benim,yarın geliyonmuuuuuuu?
ben geliyom vallahi,yağmassa:D :D
ahmet hocam,erik pestilim bitti,napcaz şimdiiii?:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hız
valla kuru yemişçiye her gittiğimde erik pestili bakıyorum ama bulamadım bulursam söz hocam:D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
offffffff yarına yine yağmur diyor yaaaa:mad:

Erdoğan Abii o zmn banada bi reçete yaz n'olcak benim halim hareketsiz hamster gibi Asal dairesinde binada tıkılı kaldım, senin kilona ulaşacam neredeyse :D

@hornet+ 7 ye kadar ok ama üstü olursa vay halıne nıhahahahahahaaaaa:D :D :D Senı o zaman Erdogan deıl Ahmet hocam paklar nıhahahaaaaaaa:D :D :D

Ahmet hoca deyınce hocam bugun ıyı tempo verdın valla 80-90 demedın gazladın yaws:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri