Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Riva'ya oradan bol rampalı oksijenli dağ yolu üzerinden polonez de yapabiliriz! Yollar muhteşem. Grupça çok zevkli olur

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
sabah 9 da görüşürüz beyler, Erdoğan yarın yağmur yok, o yüzden bende yarın geliyorum demezsin, yağmur fırtına hangi günse o güne yazarsın yine geliyorum diye,...:) bülent abimiz nerelerde buarada?

geleceğim arkadaşlar ama 4.5 aydır antreman yok riva-şile beni çekmekten eziyet olur size:D :D

bülent ağabey hakikaten kayıp nerde bu adam:cool:

ahmet abi gelirken epo getirsene B rh+ olsun mümkünse %10bin alyuvarlı:D :D

@ERDOGANKESGIN

senin ihtiyacın yok öyle şeylere Erdoğan ım, senin tecrüben yeteneğin taktik anlayışın yeter , sen yeter ki dön yollara Lance den sonraki en sansasyonel dönüş olur diye düşünüyorum:D :D bu arada Bülent abi koşmaya sarmış sanırım Boston maratonuna hazırlanıyor :D :D

Arkadaslar hala kasıyorum ama faydasız gıbı gözüküyor.Yarın sabah kahvaltı ıcın cok yogun baskılar var gelemeye bılırım.:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Aslında bunu yazmak Ahmet abıye cok buyuk malzeme olucak ama yapacak bısıı yok :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER
abi bana malzeme olman değilde sen evde malzeme olmuşsun be abi, sen git balık tut bari be abi:D :D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
@ERDOGANKESGINSen durrrr madem gelmeye basladın gorecem bundan sonra çeterenii bakalım ne kadara gelmıssın:D :D :D Yok ole ldu yok bole oldu sabah erkenden cıkalım suanda bıttııııııııııı:D :D :D

Ahmet hocam varya zaten evde hedıyeden gecılmyo bu sefer kandıramadım:D :D :D

@STORMER
Erdoğan ımla karar aldık , artık forumda yazmiyacaz bazı arkadaşlar gibi, sizin gibi arkadaşları yollarda görmek istiyoruz orada konuşacaz:D :D tabi izin çıkarsa :D

@STORMER

ben dün sabiha yapmadım zira 4.5 aydır antreman yoktu , öncesinde de zaten adam gibi değildi bu sebeble pendikten döndüm , ortalama 28.7 km tempo yaptım 30km kadar bindim. büyük aynaya hiç geçmeden 39/13 max çevirdim. yüklenmenin mantığı yok , laktikten dolayı de sürrantrasyon ve adale yakımı da yapmak istemedim . biraz bilimsel yaklaştım anlayacağın, ama gruppo yu biraz telaşlandırıp bir iki atak çektim keyifli oldu:D :D .

ahmet abide dımdızlak gelmiş şileye gideceğiz diye:D :D

Selam Arkadaşlar ,

Geçmiş bayramınız kutlu olsun .

Bayramın 1 . günü fotoları ;

(link)

Semih kardeşimi ayrıca tebrik ederim .

(link)

• Beğen
arkadaşlar grubunuzu ve fotolarınızı yakından takip ediyorum. (gizliden :) ) ilerde bir de yol bisikleti hayali kuran bir mtb ci olarak fotolarınıza bakmak keyif veriyor ama keşke grubunuzun ayrı bir foto albüm başlığı olsa zira 438 sayfa ve binlerce mesaj arasından fotoları ayıklamak biraz zor oluyor :) Mesela Istanbul yol bisiklet grubu-Foto Albüm nacizane bi tavsiye :)

Güvenli hızlı ve performanslı sürüşler dilerim.

@tolgayalcin
Evet çok güzel bir fikir buna vakit ayıracak bir babayiğite ihtiyaç var sanırım iyi bir albüm hazırlanabilir arkadaşlarımız isterlerse belki yavaş yavaş eleyip resimlerle ilgili detaylarda eklenip bir albüm yaratılabilir,teşekkürler

@Ahmet Gökdere

abi lütfen hakir görmeyelim, balık avlamak da spor (sanıyorum sporu yapan canın kurtarmak için çırpınan balık oluyor)... bak sonra şehrin cümle amatör balıkçıları taaruza geçecek bize laf atıldı diye :D :D :D

alp kurtulurum diye hiç heveslenme, sen bir defa yol mikrobunu kaptın, tahminen bir 30 yıl kadar daha çevireceksin, öyle kurtuluş yok, bak erdoğan bile kurtulamadı :D :D :D

eskisinden kötü filan değilsin ayrıca, sadece kenidinden beklentin daha fazla, çıtayı yükselttin doğal olarak. bir iki haftada eski temponu bulursun çalışınca, bak ahmet abi martta şile, nisanda kartepe, mayısta uludağ, haziranda .... yapacak, iadesiz bilet, yerin rezerve...

@Tolga Gürgün

MTB'emle elimden geldigince ayak uydurmaya çalısıyorum..
Ali abimde olmasa .. gerçi biraz kızdırdım gibi geldi onu ama daha çok çalışmam lazım

@Ahmet GökdereYakarım bun gezegenı yakarımmmmm:D :D :D Izın heeeeeeeeee gorucez ahmet abı bu haftasonu 24 deıl 48 saat cevırıcem yalnız bı sey ıcın gaarantı ıstıyorum sence bana Gökdere soyadı yakısırmı bana:D :D :D malum sımdıye kadar abı dedık evden olursak kabul oluruz heralde nıhaaahahaaaa:D :D :D

@tolgayalcinValla super fıkır hocam aklına saglık

Bu arada mtb farketmez muhakkak beklerız

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Geri