Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Evet bugün sonunda çıktım çıkmasına ama Daha Küçükyalı'da Ahmet abi beni görünce durumu farketti ve Alpçim zorlama hadi uzanda seni kurban niyetine keselim dedi:) yok dedim pes etmek, Bir süre Serkanım sırtında Maltepe'ye kadar taşıdı sağolsun ondan sonra Kartal'da tükendim Kurbanlık olarak kendimi bıraktım.Moralim bir hayli bozuk bırakın ilk başladığım halimi dahada geriye gitmişim hala mutsuz ve kararsızım sinirden bisikleti bile satmak aklımdan geçiyor, ama yarın kendimi iyi hissedersem birkez daha durumuma bakacağım fakat belliki toparlayabilmem uzun zaman alacak ve aynı dönemi bir daha geçirmek çok zor benim için hayırlısı olsun neyse şimdi biraz dinlenelim bakalım görüşmek üzere....:):boese157: :( :mad:

@Alp Aslan
Alp cim moralini bozma, hepoimizin başından birkaç yılda bir geçen bir durum, bu işin zevki sabırla kendi gelişimini gözlemek bence, bende 2 yıla yakın bırakmıştım son 1 yıldır tekrar başladım hala 80 kg yum ama performans artıyor zamanla gayet normal yarın kesin gel bugün iyi dinlen

@Alp AslanYok öle ben bırakıyom gıdıyorum falan fılan bizim çeteye girersın ama cıkamassın dostum:D Sen rahat ol Ahmet abımın dedıgı gıbı hepımızın basından bole durumlar gecıyor aksını soleyen yalan der valla Yavas yavas hocam oyle bıranda olsa keske senın yasadıgını ınan ben herkıs ın sonunda pedala asılmaya basladıgımda yasıyorum o yuzden rahat ol yarın beklıyoruz Yarın gercı yagmurlu gosterıyo ama olmadı ptesı yıne beklıyoruz :D

Herkesin dediği gibi pes etmek yok!.Bende geçen yıl Eylül'de tam kiloları atmaya başlamış,yavaş yavaş bacaklar güçlenirken trafik kazası geçirdim;(bilmiyorum hatırlıyor musun?sanırım anlatmıştım detaylarını) 2,5 ay yattım,bırak bisiklete binmeyi,bacağın sorunsuz olarak iyileşip iyileşemeyeceği belli değildi.Yatarken kiloları geri aldım.4 ay sonra yola çıkmak facia gibiydi,anlıyorum seni,tekrar yollara çıkana kadar trainer üstünde günde 5-10 dk'den başlayıp yavaş yavaş,acı çeke çeke kışı geçirdim ama pedallamak(fizik tedavi ve egsersizlere göre kat be kat etkili doğal olarak) asıl sorunun olduğu üst bacak kaslarını çalıştırdı,topladı.

Yarın,hava uygun olmazsa öbür gün görüşmek üzere!.

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
vallah dışarda yaz havası var yarın yağmur olacağını sanmıyorum
yinede istanbul havası belli olmaz ama yağmasında binelim yawww:D

zanım GDBARım,sende kendine bi avatar resmi koy bence,o kadar özel pozlar
çektirdin banaaaa....aaaaaaaaa
ayriyetten dünkü performansın hoşuma gitti,babadan sana geçen genler,çalışmaya başlamış,anlaşılan:)
kısaca,çalışınca oluyoooooooor:all_righ
yarın halil de yok,beklemeyin,duraktan tam saatinde hareket edeliiiim,,,

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
yarın yağsa da gelirim diyen varmıydı arkadaşlar , boşuna bostancıya gitmeyim

@ERDOGANKESGIN

:D :D :D :D Erdoğan ım sen normal havada binmezsin kandırma bizi:D :D Hakan ımın dediği gibi fırtına tayfun tsunami şartlarında bindiğini bilir bütün caimia:D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
@Alp Aslan

baba hiç böyle boş üzüntülere kendini kaptırma hastalıktan yeni çıktın bir düşüş yaşadın bu yaşadıkların çok normal. bisiklet devamlı antrenman demek.biz de ömerli yokuşlarını yürüyerek, bağırarak az çıkmadık. bunlar olacak olmaması anormal olur. sakın ama sakın böyle şeylere takılma sakınnnn

bu sabah yağmur İstanbuldaaaaaaa!!!
balığamı gitsem ne:D :D
kalender istavrit yapıyor , kefeliköy yemlli çino ve sarıkanat , ıslanmaya değer mi bilinmez:D :D

ahmet abi sen kahvaltıda 1.5 kilo alırsın bugün:D :D :D :D

@ERDOGANKESGINAhmet abı olurmu dıette bıldıgım kadarıyla kahvaltıda 1 kıbrıt kutusu beyaz peynır lıght olanından,1dılım domates,3adet zeytın ve sekersız cay 1 ufak bardak ıcıyor.:D :D :D
Edocum gelmeyelı hersey bayaa degıstı nıhhaaaaaaa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
2 günde verdiğim kiloları geri aldım zaten, şileden aşağısı kesmez:D Sabah kaçta çıkış

Geri