Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere
Bisiklete yolların efendisinin bisikleti yazarmıyım abi ben 2 tane efendi bilirim biri Bülent abi biride Yolların Lordu Ahmet Gökdere

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere
Yok abi kendisi mutlaka biryerlerde antreman yapıyordur biliyorsun bu aralar koşmayada başladı ,pestil niyetinede herhalde senin mavileri kırmızıları arıyordur amaaaan ben ne diyorum bunları yazdığımı görürse beni 36 telli göbek yapar sonrada telleri tek tek saplar valla yandım amannnn:)

@Ahmet Gökdere

verin gazı...:D :D :D
ahmet abim, pestil zaten 2 aylık stokta, duruyor, yalnız arasına tavukgöğsü koyup dürüm yapıyorum, o bitmişti, aramaya çıkmıştım gece gece.
bu arada pazar galiba antrenman yorgunluğu vurdu, geride kaldım, eve sürünerek döndüm, milletinde gözünden kaçmıyor hani... dimi baha...:D :D :D
alp'im yeni görüntü hayırlı olsun, tatilde fiziki olarak da görebileceğiz umarım.

gruppo, hava uyarsa 2/3/4. gün programı nedir, yoksa ahmet abiyle beni başbaşa mı bırakacaksınız.:eek: :eek: :eek:

Arkadaşlar ,

Çıkış saati 09:00 oldumu acaba ?

Selamlar,
Tolga Gürgün

@Ahmet GökdereAbı yenı kıtap aldım yaprakları pestılden koparıp koparıp yıyom lakın kıtapta cabuk bıtıyo yaws:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER
alem pestilci olmuş abi:D Hakan ım bayram planımız nedir kimse cesaretle cevap veremiyo, hanımlardan izin çıkmadı mı yoksa, ben hanıma rüşvet vermekten bittim tükendim, tüketici kredisi alıyom başka yolu yok:D :D

@Ali Emre Akcan
Emre abi nasıl güzel söyledin, Vallahi korkuyorum, Ahmet abi ağzından 150-250 km'leri düşürmüyor. Yollarda perişan olurum diye korkumdan net birşeyde diyemiyorum sonra Ahmet abiye yine mahçup olurum diye. Biryandan uzun yapılırsa keçiboynuzu, pekmez, bal, tereyağ, ekinezya, zencefil bilimum karışımları hazırlayıp karın kaslarıma ilave depo yapıyorum. Ama insan korkutmadan alıştıra alıştıra söyler yahu ilk önce Tuzla yaparız belki ordan Sabiha ordan ver elini formula baktık kesmiyor Şile Fakat durduramıyorum Ahmet Abiyi kesin kararlı geçen seferki Şile Antremanı yüzünden Yakıcak Beni Ahmet abi gençliğime ver Yakma beni:)

evet alpim sorma şilenin tadı damağımda bayramda paşaköy yapacağınız gün heber edinde geleyim abiler ama ahmet hocamın gelmediği bir antreman olsun gözüm korktu 150 ler falan deince bide epo girince işin içine elim kolum bağlanır valla

@Ali Emre Akcan
Tamam abi ben gelemeyecek olursam bile öğrendiğimde ararım numaran var, Sendende korkulur abi senin nasıl uzun yolcu olduğunu herkes biliyor sanırım sende ters manyel veriyorsun:)

Herkes uygun görürse,cumartesi yumuşak çevirerek,yormadan Paşaköy;pazar günü Şile yapalım,pazartesi içinse halimiz kalırsa Şile dönüşü yolda karar veririz,belki Polonez,Riva taraflarına çeviririz.

@Ali Emre Akcan

:D :D :D abi onlar beni kaale bile almıyo ben peşlerinde perişan oluyorum lakin pestile sarmalarının nedeni sanırım farklı :D :D

:D @Alp Aslan

:D :D :D Alp cim özledik be ya, artık gelsen diyorum bizdeki dile vurmuş bacaklarımda romatizma var malüm yaşlandık yola bi numara yok gel yapalım mangalı keyif yaparız:D :D

@GdBAR

bence c.tesi yumuşak çevirelim şile yapalım, pazar hafif orta şiddette çevirelim git-gel kartepe non-stop yapalım, belki benim göbekde biraz erir:D :D

@Ahmet Gökdere
Hahahahahahahahaahahhaa, Abi gerçekten yazının başını görünce öyle sevindimki yumuşak çevirelim diyince heh tamam oldu dedim ama sonra yine gözü diktin Şile'lere, lütfen yaşlılık filan diyip insanları gaza getirip gururları ile oynamayalım çevirebilen var çeviremeyen var:)Abicim sanırım Cumartesi-Pazar gelebiliyorum sende 2 günü garantiledin sanırım ohhhh boşver mangalı o zaman gelsin kavurmalar e malum Kurban bayramı, şöyle yağına bana bana nasıl götürürüz birde kekikli filan olacak, ekmek ve su kullanmadan indiririm mideye bir tencereyi sonra yolda duman ata ata giderim:)

@Alp Aslan

yok be alpim bizde de bir numara kalmadı manyelin tersi düzü bu kadar ama yavaş yavaş bi şile yapabilirim ancak ahmet hocamın bu hırsı gözümü korkutuyo hakanımında sesizliği beni açıkçası ürkütüyo böyle yaşlanınca km ler insanın gözünde büyüyo alpim

@Ali Emre Akcan
Haaaahaaha varyaa az değilsiniz, Hakan'a oldum olası dikkat etmek gerekir kendisi canlı bomba gibidir nerde patlayacağı beli olmaz baksanıza o da pestil olayına girmiş dikkat etmek lazım Hakan kardeşim'e:)

Geri