@STORMER
hakikaten güzel günlerdi, yalnız Hakan ım ben hala zayıfım düzeltmek istedim Muhammed hocamın değişik foto teknikleri nedeniyle göbeğim var gibi çıkıyo resimlerde
bizim orda leblebi tozu yediriyorlar motoru bozanlara ama ben senin ifadeni bir ay sonra alacam onu bilirim biz sezonu kapayalım sen gizli gizli antrenman hihihihi!!! 3 kişi gelemedik peşine be sorarım ben sana bunu mepo yaptıracam bende taiwanlılara muhabbetim sık bu ara onlarla bi de Türk takım arkadaşlarım var koptummm.
@STORMER
abi Erdoğan ım bi gelse ben razıyım cezama ama yeni bi huyu var topluyo dağıyo makinaları binmiyo artık
bana da sabah 9.00 uyar , ben sabah çıkarım hersabah yağtığım gibi 200 km binerim 9.00 a yetişirim size , laktik asit atmak, kaslarımı dinlendirmek için iyi oluyo ortalma 50 le gidince , sabah sert yapıyorum biraz o yalan bu yalan fili yuttu bir yılan bu da mı yalan gelmeyin üstüme kendimi yakarım
@cannonfire
leblebi tozunu burundan mı çekiyoz yoksa nişadır gibi pede mi sürüyoz Serkan ım ben seni havada denizde geçerim lakin yolda çekerim sağa saygımı gösteririm bekar adamın önünde kaçıyodu dedirtmem kendime
ben hanımdan bayramın 2.3.4 günleri izni kopardım sabahları müsaitim bi plan yapsak harbiden , uzun çevirsek kısa çevirsek moldova kıyılarına kadar uzanan bi tur yapsak diyorum
@cannonfire
sen gene çekmişin bişey bahane yapma bizi yokuş yukarı cırt cırt ettirerek vitesleri sprinte kalktığında anladıydım d a çaktırmadım bana yakışmazdı göbeğimi klavyenin yanına koydum öyle yazıyom çok ergonomik oluyo
@cannonfire
yaw Serkan ım bigün diyorum benim fransadaki yazlığıma gitsekde kamp yapsak lance de gelir Hakan ımda eski günleri anarız ben eskiden şizofrenken hep lance le görüşürdük orda sen bu arada bu 1 ayı iyi geçir bi ay sonra 15 kilo verip gelmeyi planlıyorum bisikletçi değil avcı olduk maşallah
bende av yok hojam sende hiç olmaz şaka bi yana yarın kondisyona geçiyorum sende ufaktan koşmaya başlada harbiden bitir şu göbeği de sezona ciddi ciddi bi yaralım.şu formunu koruyup sadece kilonu düşürsen uçaksın zaten.
Offfff asıl beni öldürdünüz güldürmekten ne güzel muhabbet yahu Allah aşkına nereye giderseniz benide yanınıza alında ömrüm uzasın, Sabiha , Şile , Moldova , Mallorca.......muhabbetin güzelliğine bak