@cannonfireKardeşim harbiden şöööyle bir dusundumde bızım su gruba laf atanlar vardı onlara ızletmek lazım aslında ınan ıcıme oturmustu onların akla hayale gelmıyecek bılıncsızce konusmaları ve susmak varya her neyse oda bir erdemdir diip geçiyosun işte :rolleyes: :ci:
Ama herseye ragmen cok guzel gunlerdi bu arada Ahmet hocamın zayıflıgına dıkkat çekmek isterim
Bugün gelen herkesin ayağına sağlık güzel bir tur oldu
Bu sabah sizi dönüş yolunda görmek güzel bir supriz oldu,
Herhalde havadan istifade uzun bir tur yaptınız..
Dragos civarı ben acık büfe kahvaltıda kalorileri istiflerlerken siz yüksek tempo ile yakıyordunuz
Gödüğüm kadarı ile; bülent abinin antreman eksiği var..
Necmi abi son düzlükte atak icin arkaya yatmıs.
Doktor ise her zamanki gibi önden motosiklet gibi gidiyordu
Serkan süpersin, kim hazırladı ise eline sağlık, gerçekten çok etkileyici olmuş ee bu durumda bu videoyu izleyip binmemek olmaz hadi bakalım grup canlanın biraz herkesde acayip havalı pozlar vermiş bakalım bu kış dönemini iyi geçirip birde '' Bir kış Masalı'' videosu çıkartalım görüşürüz @cannonfire
@galipulusoy
Saat 08:30 'da çıkış yapılıyor fakat gündemde saat değişikliği vardı ama burdan değişiklik bildirilene kadar çıkış aynı görünüyor,Bayramdada antremana mutlaka çıkacak arkadaşlar olur.
zanım benim çözdüüüm sağol
dünkü resimler,
karşıdan gelen selim bey,ve arkadaşınada teşekkür
bu arada bayramdan itibaren,hareket saatimiz,09.00 yapalım,ne derseniz?
@cannonfire
Şşşşşşşş kızdırmayın Ahmet abimi sonra ezip geçecek hepinizi arkada bana meze olup üzüleceksinizAhmet abi ben geliyorum sabret fena yapacağım hepsini
@cannonfire
5 gdür adsl arızalı diye giremiyodum bana atılan iftirayla şaşkına döndüm bikere benim göbeğim yok , bu gruptaki herkes bunu bilir ,fazlasıyla fat bir vücut yapım olduğuna inanıyorum meyva veren ağaç taşlanırmış diyorum