Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Ahmet abı sana nooldu babacım yaws :rolleyes: Devamlı dılınde sıle falan dolasıyo hayırlara olsun valla yenı sezona baya ısımız var senle:D :D :D Hornet askere gıttı bı ohhh dıyelım dedık bu sefer sen cıktın karsıma :D :D :D Valla ben sezonu kapattım tabı kapattım derken yumusak cevırrıcem bıraz keyıf laylay yapıcam :D :D :D Ama 1 Nisan a kadar ondan sonrası allah buyuk:D :D :D
Ama laylay derken yemede ıcmede salmak yok tabı nıhahaaaaa:D :D :D

Serkanım kadro yakarım pazara gelcenmı laylay lom yapalım:D tabı Ahmet hocam bızı cekerse:D

Ahmet abı sevıyom senı yawssssssss:D :D :D

Yarın 8:30 duraktayım

Scudo
Arkadaslar saka bıyana bu seneyıde devırdık sayılır.Yakında cicilerimizi giyip geleneksel yılın son fotosunu cektırelım derım.Tam kadro olarak

Ben hala iş yerindeyim, yahu sabah 4 çeyrek oldu sizi okumakla teselli buluyorum malesef bu haftasonuda benden hayır yok sevgiler saygılar.......

Ahmet abı yarın bekliyorum bak sonra gelmedı deme sakın alınırım:D :D :D

Serkanım senide unuttum sanma sabah 7 de arıcam nıhahaaaa:D :D :D

Arkadaslar bayram itibariyle su sabah çıkış saatini 9:00 a alsakmı ne dersınız?

Bu arada Erdoganımın hepınıze selamı var Gerı dönüşüm muhteşem olucak dedi:D :D :D

@hornetKış uykusu modeli pışşşşş pışşşşş pışşşşş:D :D :D

Sen naapıyosun asker ka kaldı kaaaaaccccccccc:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
(link)

(link)
By (link)

Fazla uzadı sankı bu ış YUSA bızı özlemiş:D :D :D Benden söylemesi:D

pışş ki ne pışş pışş. pşşşşşşşşşşştttt uyanın uyanın.Erdoğan ağa bayrama gelir mal bende hehehehe:D :D :D :D :D Ahmet hojam bak mangal falan ekmek arası duydum ona göre hazırlıklı geliyom.Yasinimle biz anlaştık bu arada Nisan'a kaçanları biz kovalayacaz:D Sarı giyen kurtarır paçayı:D :D :D

selam arkadaşlar
bu gün yine 2 adet canavar kazandırdım guruba
1.ilkay arkadaşıma eski bi klasik kadrolu,dura ace malzemeli BİANCHİ
2.nusret arkadaşımızın,kuzeni,serkanıma,trek MADON
ikisinede hayırlı uğrlu olsun,kazasız belasız binsinler
resim çekme fırsatım olmadı,resimlerini koyacaklar umarım
sanah görüşürüz,zanım benleriiiiim

@cannonfireValla sarı marı bilmemde bugün lay laydaydım cok keyifli oluyomus yaws yarın Ahmet hocam da gelince acayip zevkli olacak nıhahaaaaaa:D :D :D
Gerçi Ahmet hocamdan ses soluk cıkmıyo ama gelir heralde:D :D :D
Yarın görüşürüz

cacık vaarrrrr! cacıııkkk vaarrrr! yok mu isteyen zuahahaha! etin yanına iyi gider bak. Et deyip geçme mangal eti bu. caacıııkkk!!

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
şşşşşşşşşş gurup siz şunu bi izleyip kendinize gelsenize yaw!

(link)

youtube u açamazsanız bilgisayar kafalarına sağ klik durum ve özellikler sonra TCP/IP seçip özellikler "aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan" ı seçip üsttekine 4.2.2.1 alttakine 4.2.2.6 yapın sonra herşeye tamam deyin izleyin.

Sonra tekrar izleyin. Nerden nereye gelindi.Bi Kendinize gelin! Bunlar 2 sene önceydi ha!

@hız

Mohammed hocam,
Emeğine,ellerine sağlık.Her zaman olduğu gibi müthiş bir profesyonellik gösterdin.
Burak arkadaşıma da çok teşekkür ederim,onunda ellerine sağlık.
Pedallarım gelir gelmez kısmetse gruba dahil olacağım beni kabul ederseniz.
En kısa zamanda resimleri foruma ekleyeceğim.
Görüşmek dileğiyle.
Selamlar,saygılar.
İlkay,

Arkadaşlar sizlere yarın keyifli pedallar dilerim ...

Bursa yarışından bu yana mtb yapmıyorduk yarın sabah Kaçkar Serkan ile
Belgrad'dayız...

Bayram'da günü birlik yakın uzak bir yol parkuru yapalım mı ??

Can E. ( Cinelli Xperience )

@cannonfireBoşver oluruna bırak:D Ben yatar yarın ararım senı

Geri