Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

abi çeyrek için çeneni yorduğuna deymez, şunu bir ekmek arası yapalım, üzerine de tatlı olarak bir ekmek arası tahin pekmez. ama çay yeşilçay olsun lütfen, metabolizmayı hızlandırıp kalori yaktırıyor.:D :D :D

@Ahmet Gökdere

off ki off şu an benim ofiste tek başımayım yerlere yatacaktım gülmekten , sandalyeden düştüm :D :D :D :D
Allah senden razı olsun 3 kilo pirzola yesem bundan daha güzel olmazdım :)

@Alp Aslan

Amaaaannn harika olur :D :D Mor soğan ben getirebilirim Alp ' cim geçen Diadan almıştım , çok lezzetli parmaklarını yersin :)

@Bülent ERYILMAZ

Olur abi problem değil inan :)

Herkese birer ekmek arası yaptırabilirim . :) Araya taze pırasada koyduracam :) .
Sırt çantasına koyar getiririm Bostancı ' ya :D

@Tolga GürgünAbı yavasssssssssss yaws:D :D :D Bence bırde altın gunu yapalım tam olsun ama ılk sıra benım:D :D :D :D :Dtolga sen zeytınyaglıları ahmet abı kısır getırır halılım kukızlerı getırse amaaaaaannnnn tadından yınmez ayyyyyyyyyyy :D :D :D

@Ahmet Gökdere

aman ahmet abim korkutma sab-i sübyanın gözünü. bak gençler eziliriz diye gelmeye korkuyor; grubun yaş ortalaması 40'lara dayandı (gerçi bu ortalamada necmi abinin tevellüt rakamı büyük etki yapıyor) :) :) :)

buradan gençlere sesleniyorum: yok öyle birşey, biz ortalama 45 tempoyla, 145 km yapıyoruz; ahmet abi biraz önden gidip aralarda bizi bekliyor.:D :D :D

@Ahmet Gökdere

arka sokaklaaaaarda neler oluyoooooooooor:D :D :D

bence bırakın o işleri,ben size sebzeli,bol baharatlı,zencefilli,SAFRANLI,kuzu etli,fısıklı:rolleyes:
iran iç pilavı yapim,yanındada,2 duble yaş üzüm rakısı :D
bülen abinin dediği gibi,tolgaciğimin saainde(05.00)yola çıkalım,
bakın tek seferde,durmadan şileye gider,geliriz :D :D :D
değilmi hasanım mehmetim yalım,ordamısıııııın???:eek:

(link)
zanımsınız hepiniiiiiz

@hız

Geçen seferde koca bi kazan midyeli pilav yapacaktın,yalan oldu. :D Bu grubu resim kesmez!.Resim değil pilav istiyoruz!.

@GdBAR

biz yaptık sen nerdeydiiiin?:D :D
tek başına antremana çıkarsan pilav yiyemessin işte..:D :D
zanımsın

@hız

Belliydi zaten;gruba son aylarda bi haller olmuştu;kimse duramıyor yerinde,kazan kazan pilavlar götürülmüş anlaşılan!. :D

Naapalım bizde farkı kapatacaz diye tek başımıza kendimizi yırtıyorduk;meğer iş pilavı kaçırmamaktaymış!. :(

Kısmet iç pilava artık!. :D

Ooo grubumuza noluyor bölee;forumdaki D.A.Y.İ.G (Dağ Bisikleti Yeme İçme Grubu) gibi bizim grupta Y.A.Y.İ.G (Yol Bisikleti Yeme İçme Grubu) grubunu kuracak galiba.Madem grubumuz olayı aşmış bunu görsel basına taşıyıp Yemekteyiz programına katılsak.Hayat boş,herşey boş, ye iç,kilo al coşşş.Aman sabahlar olmasın;)

arkadaşlar yarın işler var,sabahtan yoğunum,gelmeebilirim,
dönüşe görüşürüz

@hız

Bayramdan sonra saati 06:30 yapalım patron :D

Zanımsın hayat boyu ....

Geri