Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

alpçiğim bugün beni büyük bir sabırla beklediğin için tekrar tekrar teşekkürler.ayrıca bugün tura çıktığımız arkadaşlara da beni bekleme sabrı gösterdikleri ve yardımcı oldukları için sonsuz teşekkürler.malum bu arada terlerini biraz soğuttuk.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve hız
Scudo
@STORMER

Çok anlamlı ve güzel bir tur du, bende uğurlamak için ilk günü katıldığım için çok mutlu oldum, tur organizasyonu ve sporculara teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
bu gün yinede hava idare etti ve iyi bi tur yaptık,
gelen arkadaşlara eşekkür
sabah görüşmek üzre

@hornetNıhahaaaaaa Yaman duymasın huhhaaaaaaaa:D :D :D
Ben yıne tarıh verıyorum aynen gecen senekı gıbı 1NIsan kısalar gıyılır tempolar verılırrrrrrrrrrrrrr:D :D :D

:D Verilir abi şüphen olmasın Yaman da gelse daha eğlenceli olur domestik bana tembel diyoo ama gelince görücem ben onu Necmi abi nin rüzgarına sığınır artık yaz gelsinde bir an önce :)) @STORMER

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Bülent abi Hakan ımdan haber yok, sana müjdemi veriyim, artık son düzlükteki sprintte göbek farkıyla geçecek kadar oldu abi göbeğim , iyi mi abi:D ne yapcaz abi durunca kalkmak zor oluyo bisiklette , ağır vasıta 50 tonluk kamyon gibi hissediyorum abi , ilacı nedir abi bunun, yedikçe zayıflama kitabı sende varmıydı abi:D

@Ahmet Gökdere
Lütfen abi resimlerle bile kanıtlanmış, seninki göbek değil sadece atağa kalkmadan önceki küçük bir ilave yakıt deposu sanırım,Abi bu arada Halille birlikte ne plan yapıyordunuz öyle Halil Avı işaret etmiş saldırıya hazırlanıyor gibisiniz
(link)

@Ahmet Gökdere

hocam kelin ilacı olsa kendine sürermiş, son ikibuçuk ay dört kilo ilaveye patladı.:( haftada 50 km. civarı koş, 200 km civarı çevir, üzerine haftada 400 gram al.:mad: :mad: ben bu işi çözemedim. bir umudum erdoğanımdaydı; o çözerdi eski badici, uzman diyetisyen, erken emekli yarışçı.. herbişeyin bilirkişisi olarak... ama o da alemlere uğramıyor canım....;)

@Bülent ERYILMAZ
Durumun ciddi kötüymüş vallahi ne olacak halin 400 gr mahveder adamı:)
Abi yazıktır bizlere bir anda öyle 400 gr aldım denirmi 4 kilo desen neyse,
hep nazire hep nazire...:)

Yetttttttttttttıım abılerım yetttımmmm:D
Ahmet abı 1 nısan dedıysem o kadar yatmak benı bozar valla :D :D :D Sen son sprıntte cosuyosan bence kılo falan yalan fotolara baktımda pek olee durmuyo gıbı geldi:rolleyes: :ci: :D

Bu aralar bıraz yogunlugum var bıde gecen haftasonu benım cadı bıraz ateslendı bırakamadım evde, neysekı toparlandı bende normale dondum

Bulent abı o kılolar varya aaaaaahh ah nedense hep kısa denk dusuyo valla cıldırmamak elde dııl yaws:ci: :ci: :ci: :D

Evet Erdoganım saldırayıma bı sormak lazım tabı yasıyosa nıhahahaaaaaaa:D :D :D Enson ruzgar kardeslıgı sonrada fırtınaların kankısı olmustu nıhahaaaaaa:D :D :D

Alp bız bole dıyosak senı tahmın bıle edemıyorum annede ne guzel yemekler yapıyodur varyaaa ayyyyyy tadından yınmez vallaaaa:D :D Tabı bu kadar aradan sonra senı gorsem tanıyamam heralde:003: :003: :003:

Yamannnnnn gel kardesım bu aralar Mertımın durumu guzel tavsıye ederım:D :D :D

@STORMER
abi geçmiş olsun tatlı melek abi onlar cadı değil bende yengeden izin alamadığını düşünmüştüm:D Hakan ım özledik olmuyo böyle haftaya Serkan ımıda al gel bi özlem giderelim, bayramda ne yapıyoruz abilerim ablalarım, 1.günden sonra ben müsaitim , hava iyi olursa bi şile yapalım diyorum

@STORMER

Kardeşim geçmiş olsun :(

Ahmet Hoca ' mında belirttiği gibi onlar melek & prens :) . İnan sırf seninle şu master taktiklerini paylaşmak için gelicektim , bende hafta sonu bizim prensi bırakamadım , yemeğiydi , uykusuydu , dışarda dolaşmaydı derken akşam oldu :D

Bülent Abi sendemi kilo aldın inanmam :) Sen bu alemde tanıma fırsatı bulduğum en fit yol bisiklleti çeviricisin

Arkadaşlar söylemesi ayıp bir şey danışacaktım sizlere ;

Dün evden 2 baş sarımsakla , 1 tam ekmek arası kars kaşarı getirdim işe . 2 tane bitki çayıyla götürdüm 6 diş sarımsağı :D :D :D . Dün yağmur yağınca servisle dönmem gerekti , eve kapıdan girince hanım offf dedi iğrenç kokuyorsun ne yedin öğlen dedi ? Bende geveledim biraz :D Şey kelle paça sarımsaklı , işkemde falan derken . Sonradan esas mevzuyu açıklamak zorunda kaldım .
Ne yapayım çok seviyorum , faydasını geçtim , zararlı bile olsa yerim yani :D :D

Böyle giderse 90 kilo olurum diyorum , ya evi taşıyacam ki daha uzun km yapayım işe giderken diye

Selamlar ,
Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere

:D :D :D

Ahmat ' cim süper olur inan . . bakarsın diğer grub üyeleride kek , kısır , profiterol , sarma felan getirirler . . .80 km çevirip 2 şer kilo daha alırız :D :D

Selamlar ,
Tolga Gürgün

Geri