Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Emre hocam olmammıı calısmammıııı bız nıyetımızı yapalım yeterkı ama mtb ıle dııl yolla cıkıcaz:D :D :D

Bülent abicim ben meteoljinin yalancısıyım ama büyük ihtimalle yağmıcak gibi gözüküyor.Bu arada sende böyle devam edersen yakında senı Triatlet olarak görücez galiba:D :D :D

Tolgacım Bülent abi bıraktı o yüzden böyle oldu nıhahaaaaa:D :D :D Bu arada senle eger haftasonu karşılaşırsak konusalım sana master ların taktiklerini cıtlıyım ne biliyim belki yeni sezona lazım olur:D :D

Rowerım Mertim bence sen fazla heveslenme senın domestic le konustum ufak tefek fiziksel değişiklikler olmusda:D :D :D

Ahmet hocam domestıc olmus tombalaktıc nıhahaaaaaa:D :D :D Bence sen Mertten şu aralar kopma nıhahaaaaaa:D :D :D

Scudo
@Alp Aslan

Alp çok teşekkür ederim,lütfen yanlış anlamayın kıskançlık değil kesinlikle haddime düşmez.

Buda toplanınca ikisini bir arada fotoğraflayacağım.Haklısın diğer bisiklet hiç km yapmadan bunu toplama çılgınlığına kalktım.Sonumuz hayır olsun mikrobu bende kapmışım anlaşılan.

Herkese sevgi ve saygılar.
İlkay A.Tonga

@STORMER

Belli belli Bülent Abi terketmiş meleti üstüne koşuda eklemiş şimdilerde vızır vızır çevirir zaten öyleydi ya şimdi düşünemiyorum En son Sultanahmet'de Cumhurbaşkanlığı Turunu izlerken bir objektife yakalanmış ki sorma nasıl çekiyordu sigarayı :D

Hakan'ım mutlaka senden en yakın zamanda taktik almam lazım yoksa çevir çevir bi numara yok :)

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Yol bisikleti için süper bir parkur, trafik acaristanbul'dan sonra çok rahat. 80 km hızlara rahatça ulaşılan çok keyifli inişler var.

Ant'da gelecekti ama saatler uymadı. Ayarlayıp bir dahakine daha kalabalık gidelim ;)

@hızYaws harbiden kareye bakarmısın yaws nıhahaaaaaa super super nıhaaaaaa:D :D :D

Bu arada rıvaya kadar gıtmısken donusu polonezden yapsaydınız cok ıyı gelırdı

MİLRAM takımıiylemi gittiniz:D :D :D
yasinim bak,takımın rivaya gitmiş:D :D
(link)

Bu haftanın özet görüntüsüde bu olmuş,Yahu 2-3 aydır gelemiyorum siz ne yapmaya başladınız orada, arkadaşımız resmen canımızı kurtardık şükürler olsun durumunda, süper bir kare kim yakaladı ise eline sağlık:) @hız

Ehhe Alp tam epic faillik bi fotograf oldu bu. Eldiven cok kirlenmisti o gun zincir falan ugrasinca. Antreman sonrasi bu ne kir boyle bakis anim ortaya bu sahneyi cikarmis :) hala guluyorum

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
Helal olsun çok gurur verici bir hareket, düşünmeyi bırakıp eyleme geçilmiş bir tur,
Atamızın ölüm yıldönümünde Bisiklet severlere yakışanda bu olurdu.
Serkan'ımızda aslan gibi çıkmış helal sana be

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@STORMER

zanım benim,site açılmıyoooor...

sabah hava iyi görünüyor,
halil gelemiyor,yine 8.30 da yollardayız

@hızMamı kusura bakma msn de cevap veremedım yarın calısıcam ama pazara beraberız

Lınk acılıyo bence bırkere daha dene

• Beğen
Tepkiler: hız
@mask
Yarın hava güzel bence herkes yavaş yavaş damlar, güzel bir gün geçirin belki araba ile eskortluğa gelirim,iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Geri