Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Offff Atmacalara bakın , Ahmet abi sana bir komplo hazırlığı sezinliyorum dikkat et, ben bugün ilk kez bindim, topu topu 8.5 km üstünde kaldım ama bittim tekrar toparlamam 1*2 ayı bulur herhalde aman üstünden inmeyin sonra kendine gelemiyor insan, görüşürüz

@hornet
Yasin cim valla haklısın , gruppoyu iki yokuşa vuruyoruz armstrong görmüş ullrich gibi dağılıyor (en başta ben dağılıyorum) Hakan ım şehirlerarası otobüs duraklarında trainer çalışıyor, Serkan ım yarışlardan fırsat bulamıyor, adaşın Yasin im ortalarda yok, Alp imin tansiyonu çıkmış inmiyor, Bülent abim desen bana benzemeye başladı (göbeği 10 metreden seçilmeye başlamış):D yetiş Yasin im kurtar bizi bu hayattan çek çıkar:D :D şileye götür bizi Yasin im:D :D bitsin bu hasret Yasin im gel teskere:D :D

@hız

yarın sabaaahhhtaaa yağmur var şu İstanbul çukuruuunnnddaaaa :D :D

evde trainerı kurmaaa , zamaaannnnıııı :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
allahtan bir aksilik olmazsa bende gelicem ince teker mtb ile eyüpten en az eve kadar giderim malum hakanım evde hasta olunca program yapmak biraz güçleşiyor

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Ali Emre Akcan
Ne oldu abi hayırdır hastamısın , geçmiş olsun görüşmek üzere sevgilerimle,

• Beğen
Tepkiler: hız
@Ali Emre AkcanAynen abicim insallah gelebilirsin bu arada geçmiş olsun yapabilr-eceğimiz bişiii varmı?:rolleyes:

yok sağolun babam by pass amelıyatı oldu ve 4 damar değıştı ama şeker hastası olunca ıyıleşmek zaman alıyor ve dolayısı ıle kendıme ayıracak vaktım olmuyor koşularımı rahat yapıyorum ama bısıklet maalesef 5.haftaya gıdıyor bınemedığım ama ınlşallah başlıyacağım yakında alp ım sanada teşekkürler hakanım sende sağol sadece dua ıstıyorum sağolun hepınıze kazasız sürüşler allaha emanet olun

Pazartesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 10 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 3.92 mm). Rüzgar Etkisi: 4 °C .

Pazartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Düşük: 7 °C . Rüzgar KD 10 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 3.05 mm).

Salı
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 11 °C . Rüzgar GGD 10 KM/S . Rüzgar Etkisi: 8 °C .

Salı Gecesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Düşük: 9 °C . Rüzgar GD 28 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 6.50 mm).

Çarşamba
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 14 °C . Rüzgar KB 18 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 5.17 mm).

Çarşamba Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 8 °C . Rüzgar GB 14 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 5.49 mm).

Perşembe
Az Bulutlu. Yüksek: 18 °C . Rüzgar GB 21 KM/S .

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 11 °C . Rüzgar GGB 14 KM/S .

Cuma
Az Bulutlu. Yüksek: 21 °C . Rüzgar GGB 18 KM/S .

Cuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 14 °C . Rüzgar GGD 10 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.51 mm).

Cumartesi
Açık. Yüksek: 18 °C . Rüzgar GGD 10 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 14 °C . Rüzgar GGD 10 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 1.74 mm).

Evet arkadaşlar sanırım kış tam anlamıyla geldi.Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef artık havalar uzunca bir süre böyle devam edecek galiba.:rolleyes:Hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diler yediğinize içdiğinize dikkat edip fazla kilo almadan kış sezonunu geçirmenizi Hornetime fazla malzeme vermemeninizi isterim:D

Geri