Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hız

bu ne güzel görsellik,:D bir sanat icra edilmiş kim yapmışsa harika yapmış ellerine sağlık

ha bir de kimin için yapılmıışşşş:D yakışır hocam

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
arkadaşlar saatleri 1 saat geri almayalı unutmadık sanıyorum yalnız çıkmiyim

Herkese selamlar...

Ramazan üstüne babamın hastalıgı nüksedince günlerimiz hastenelerde gecer oldu tabi bisiklette duvara dekor oldu..
Saglıklı ve günesli ilk günde görüsmek üzere...

kendinize iyi bakın

Bu arada mami tebrikler :)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

(link) (link)

zanım benim çoook geçmiş olsun,ilk fırsatda dükkana uğra:cool:

mask bey,resimlerin boyutu büyük olmuş,onun standardı 640x480 dir

bu gündeuzun zamandan sora kalabalık bi gurup olduk,gelen her kese teşekkür

(link)

(link)

(link)

(link)

bide şunun gibi,bi sevgilim olsaydı,dahaaa ne isterdiiiim,şu dünyada:D :D :D

(link)

Selam ,

Beyler maşşallahınız var . ...

Muhammed ' im sana yapılan yemek çok hoş olmuş , hakediyorsun . .

Görüşmek Üzere,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: hız
@baha inan
Geçmiş olsun kardeşim Allah'dan şifalar dilerim. kısa süre sonra görüşmek üzere,

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Ohhhh ne güzel antreman olmuş duyan gelmiş maşallah maşallah tam takım olmuş Necmi abi şıklığı ile zerafet timsali, Halilim bisiklete uzanıp rüzgarı dağıtmış yine Stormer efsanesi geri dönmüş,Ahmet abi tour de france hazırlıkları için dönmüş arkasındakilere sabır dilerim, Bülent abi zaten aşmış artık cumartesi günü Bülent abiyi 11:40'da Dönüş yolunda ÇifteHavuzlardan geçerken gördüm daha Büü diyemeden uzadı gitti süpersin,Ant beyazları çekmiş pırıl pırıl,Andre'de grubun müptelası olmuş ayrılamıyor belliki, bende bu gece kışlık lastiklerimi takarım sabah 2 aydan sonra ilk pedallamamı yaparım sonrada ilk boş olacağım haftasonu takılırım peşinize sevgiler saygılar yüzünüzden gülücükler cebinizden nakit hiçççç eksik olmasın

@Alp Aslan

slm! yaw bu Anadolu yol grubu hangi saatlerde nerede antrenman yapar? aralarında bayan var mıdır? yoksa da olmaz mı? ben de katılsam daha doğrusu takılsam ya peşinize, hı?

Her Cumartesi Pazar Saat 08:30'da Caddebostan migrosu geçince ilk durak olan Erenköy kantarcı durağında buluşulur Bostancı'dan katılmak isteyenler ise saat 08:40'da Vapur iskelesi ile-İdo arasındaki otobüs durağına gelebilirler,Güzergah Erenköy-Bostancı-Tuzla sahil ayrımı-Sabiha Gökçen Havalimanı( bazı günler güzergah Formula1,Paşaköy olarak da değişebilmektedir) Standart antreman Bostancı civarından çıkışla aynı nokta arası 65-70 km arası tutmaktadır.Bazen bayan arkadaşlarda katılmaktadır gelirseniz sizde katılabilirsiniz, tempo genelde 30Km altına düşürülmeden gidilmeye çalışılıyor ama grup disiplini içinde gidildiğinden katılıp kendinizi görme şansınız olur, görüşmek üzere,

Geri