Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere
Çok ağır olmuş abi, Serkanımı yollarda avlamamız gerekecek herhalde:)
Bu kadar da üstüne gelinmezki bir grubun belki bir manimiz var değilmi ama sen ne yaptın abi yağmur çamur demeden Formulalara attınmı kendini

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Alp Aslan
yok be Alp im erken öttük geç uyandık:D :D evde yaptım antrenmanı, ama Serkan konusunda haklısın, ben bu Serkan ın gençliğini bilirim , bacakları tokatlar dururdu, lakin adam testisi aldıran armstrong misali değişime uğradı, ne yapsak bizde mi aldırsak Alp cim:D :D :D

Serkan ' ımın yazdıklarına cani gönülden katılıyorum . . Tempo çok yüksekti , anam babam çevirdik , benim arka ruble yetmedi son dişiliyi küçültmem lazım :)

Selamlar ,
Tolga Gürgün

@Ahmet Gökdere
Aman abicim hiç gerek yok o sadece psikolojik bir fayda sağlıyormuş e birazda bünyeye bağlı olarak kilo kaybıda oluyor tabi biz biraz daha antreman yapar bir topluk kilo kaybederiz zaten:) sonrada düşeriz peşlerine

hadi hadi bahane uydurmayın kendinize şincik. Hade bu hafta da yırttınız ekip gezdirecez haftaya kaçaın bakalım kaçabilirseniz. :D :D :D :D :D Sevgili Haaakaanım da dönmüş olur Mardin'den vay anam halinize:D :D :D Ahmet abi bak ben sana o göbeği bi günde nasıl erittiriyom:D :D :D Bi silkelenin iyi antreman yapın bu hafta bakem öbür hafta temmpoo fenaaaa:D :D Alp abi gelince fedailiği sana yapacam Ahmet Hojam ben sarı giymem diyo :)

Tolga abi büyük aynakol var istersen:D :D :D

@hornet
teskere ne zaman ocak 17mi kardeşim

en son ben yazmışım yine ben yazayım siz uyumaya devam edin.

NERDESİNİZ BEE!!! HEYYYY!

Durum iyi değil Serkan, Grupda bir yorgunluk belirtisi hissediyorum baksana klavyeye bile uzanacak halleri kalmamış ekibin mental bir desteğe ihtiyacı var sanırım. ben gönüllüyüm gruba moral vermek için Kasım ayı ile birlikte davul zurna ekibi tutup antremanlara öyle geleceğim,Bu arada hafta başından itibaren işe bisikletle gidip gelmeye başlıyorum ilaçlar tansiyonu sonunda oturttu ve antremanlar için hazırlığa başlıyorum görüşürüz arkadaşlar sevgilerimle

zanım serkanım benim
HIZ ın hızı düşmedi,tam tersi,çok hızlı olduğundan bazı şeyleri kaçırır hale geldi :D :D
şaka şaka,irandan abim geldide,sürekli,bir yerlere misafir oluyoruz,çoook yoğun geçiyor,mangallar çangallar,işte anla yani
ama kısmetse,bu hafta sonu yollardayız,nede olsa dizimin yarasıda geçti:)

Heyyyyy grup yarın durağı boş bırakmayın 150 km. çevirmeden dönmeyin:) Allah bacaklarınızdan gücü eksik etmesin, laktik asitiniz meydana çıkmasın, oksijeni lance gibi çekin, yolları yiyip bitirin hepinize sevgiler görüşürüz bye bye

selam arkadaşlar

yarın sabah kısmetse,saat 8.30 da yine yollardayız,:)

bu arada bu gün,bir yemek porogramına,konuk misafir olarak davetliydim:D

çok hoş bi porogramdı,onlar yemek yaptıdar,bende bisikletle ilgili,bilgiler

aktardım,

hatta bana özel olarak,bi salata yaptılar,mühteşemdi,yarın resimler elime

geçer,geçmez,eklerim,sizlerde bayılacaksınız;)

haftayada,SHOW MAX kanalında yayınlanacak,:D

gün ve saatini,haber vereceğimzanımsınız

Geri