Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Perşembe
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 23 °C . Rüzgar KD 14 KM/S .
Perşembe Gecesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Düşük: 15 °C . Rüzgar DKD 18 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 7.50 mm).
Cuma
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 19 °C . Rüzgar Batı 21 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 4.80 mm).

Cuma Gecesi
Fırtına Olasılığı. Düşük: 15 °C . Rüzgar GGB 7 KM/S . Chance of precipitation 80% (water equivalent of 29.61 mm).

Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 21 °C . Rüzgar DGD 14 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 2.12 mm).

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 15 °C . Rüzgar DGD 18 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 1.54 mm).

Pazar
Fırtına Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 22 °C . Rüzgar GGD 18 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 2.24 mm).

Uzgunum ama bu haftasonu yatıcaz galıba:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :ci:

Scudo
@cannonfireBasarılar kardesım guzel haberlerını beklıyoruz

Ama benden once Ahmet hocamı ararsın :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Ah be Hakan abi bende bu Pazar eğlnceli geçicek diyodum makaraya hapsolduk desene pazar günü umarım yanılır hava tahminleri

Boşverin yağmuru çamuru çıkın yollara nede olsa bu kış sert geçecek diyorlar bünyeyi alıştırmak lazım yağmura çamura, Ekim ayı genelde çalışıyorum haftasonları ama kasım ayında dil altı haplarımı arka cebe koyup çıkacağım fena ötesi sıkıldım her gece bisikletimi seyrediyorum bütün vidalarının tellerinin yerini ezberledim artık, kendinize iyi bakın yollarınız kuru bacaklarınız güçlü olsun görüşmek üzere

sabah yağmur yoksa Necmi abiyle ben 8:30 yoldayız... haberiniz ola

@baykush

Tamamdır;pazar günüde Andre artık ancak 9'da gelir!hehe!.

@mask

Evet;artık yeni hareket saati 8:30.

Saat 8.45 oldu kimse gorunmuyor. Hava yagmurlu diye cikan olmadi heralde ama hava muhtesem valla

ohoo grup dışarı çıkmıyor diyelim havalar bozuk, burayıda ihmal ediyorsunuz sanırım :D

arkadaşlar yarın eski bir tabirle yan batan çamura yatan arkadaşlar haricinde gelecek var mı? ben yağmur demem çamur demem yollardayım, yağmurluğumu giyip, çamurluğumu takıp çıkıyorum, gelecek varsa bekleyim yoksa formula istikametine devam ediyim, yağmur yağsada gelirim kesin diyenler var mı

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve hız
@Ahmet Gökdere

hocam yağmassa uzun zaman sora bende çıkacağım,bakalım

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
siz daha yan yatın çamura batın biz tolga(gürgün) abimle sezon finalini koştuk. Tolga abi çok başarılı yarış çıkardı valla.Teyyyy. Ahmet hojam sarı nerde sarıııı?Takım kupasını da aldık bu sene yine.Öpüldünüz bakalım.

ah ulen ah keske bende sizin orada otursaydım yılardır burada yalnız basıma pedal çevirmekten bıktım bizim burada inanırmısınız benden baska yol bisikletine binen yok..insaallah boyle sizin gibi bisiklete binen arkadasların bulundugu bir yerde iş bulurum vede onlarla birlikte pedal bassarım ...umarım bu dostlıgunuz hiçbir zaman bozulmaz saygılar..bilecik..bozüyükten murat...

@cannonfire

tebrikler Serkan ım, Tolga hocamı da kutlarım, seneye enazından bir iki yarışa niyetim var, sarı mayomda hazır:D :D

@Tolga Gürgün
Ne yaptınız arkadaşlar nerdeydiniz biraz detay versenize çalışmaktan dünyadan bi haber olduk

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@Alp Aslan

Nasıl anlatayım abi;) nabızlar çok yüksekti cidden yüksekti, Tolga abim kovaladı ben kaçtım,arada kaçanları kovaladım, sonra elimden geldiği kadar takıma domestiklik yaptım ama finishe gelirken kendimi fazla yorduğum için fazla yarıdımcı olamadım son 5000'lerde. Tolga hojam ön gurupla geldi valla yarışın %80'ninde sonradan arka gurupta geldi zaten toplu bir finish oldu. Kriteryum daha da ataklı geçti yer yer 60 tempoların verildiği oldu düzlük kısımlarda bir ara çok ama çok zor attım öncülerin arkasına kendimi, bir ara da kaçayım dedim ama motor yetmedi:D :D :D fena geldiler arkadan.Kendimce iyi ama takımca çok başarılı bir yarış oldu ve kupa bizde yola devam:D :D

Tebrikler Tolga ve Serkan kardeşlerim ne güzelki arkadaşlarımız yarışlarda aslan gibi performans gösteriyorlar, sizleri kürsüde görmek dileği ile,

kış geldi nadas vakti hesabı ses seda yok.Sevgili halil bey,sevgili yasin bey millete tembel de bişey yazma,hız ım hız kesmiş lastik patlatmış, ahmet hocam ben bu senede türk kasına sararım demiş,bülent hocam benden ses çıkmaz gizli antremana kaçarım demiş,yasinimin diğeri askere giderim ordan yazarım demiş, kardeşim hakanım işe sarmış vakit bulamıyom demiş, hadi bende takıma sardım ama geri gelecem demişim de size noluyo be nerdesiniz be yawwwwww.

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kalkın artık sabah oldu horoz öttü heyyyyyyyyy???????

uyuyan güzellerim benim :):):):)

Geri