Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hız

Tekrar çok çok geçmiş olsun.
Yani o kazadan sonra hala 40-45 gidebiliyordun ayrıca da, süpersin
Öyle böyle bir kaza değildi arkadaşlar, o kazadan sonra yürümek bile ciddi iş sayılır.

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
sevgılı muhammed alp ten duydum bende çok geçmış olsun bu arada mustafa abı hoşgeldın ve mübarek ramazan ayının hepınıze hayırlar getırmesını allahtan nıyaz ederım.saygılar

Mohammed kardeşim,

Çok geçmiş olsun.bugün okudum, yazıları çok üzüldüm olayın detayı hakkında malumatım yok ama anlaşılan ciddi bir düşüş yaşamışsın.

Tekrar çok büyük geçmiş olsun.Telefonla konuştuğumuzda önemli bir şeyin olmadığına sevindim.

İlkay Alpertonga,

Mustafa abi,

Sizi gerçekten çok özlemişiz ben kendi adıma ifade etmek istedim.En kısa zamanda sizinle birlikte pedal çevirmek çok isterim.

Görüşmek üzere,herkese selam ve sevgiler.

• Beğen
Geçmiş olsun , kazayı buradan okuduk , durumun nedir merak ediyoruz, birde kaza nasıl oldu ? Akla grup çevirirken bir karışıklık olduğu geliyor , açıklarsanız dikkat edilmesi gereken hususlar olacaktır mutlaka,
tekrar geçmiş olsun

• Beğen
Yasınım Hornetım vede Yamanım bugun neguzel bır gundu
Hornetım askerde ama yamanım sen de ınebolu turundasın galıba bızde fırsattan ıstıfade Rowerım Mertım ve Nushet hocamla ufakbır cosku yaptık en son sahılde donuste ruzgara karsı 38-43 arasında dans edıyorduk ve de ustune rowerımla ufak bır fınısh yaptık bılmem kulaklarınız uzadımı ama benım bacak kaslarımın uzadıgı kesın:D :D :D

Tura katılan herkese tekrar tesekkurler hepınızın ayagına saglık

@Özgür Nevres
Burada da rüzgar fenaydı oldukça zorladı, uzun zamandır böyle hissetmemiştim nedense şile dönüşü bile böyle yorgunluk hissetmemiştim,kendinize iyi bakın görüşürüz

Muhammed hocam geçmiş olsun Allah korumuş, grubun ençok düşen elemanı olarak Allah düşürmesin demekten başka birşey diyemiyorum
yapın bakalım turunuzu bende geceleri kaçak kesime çıkmazsam:D daha önce anlatmıştım bir keresinde kışın 0 derecede e-5 Burak kardeşi görmüştüm gece saat 10 da antrenmanda, yakında bende başlarsam şaşırmayın, Alp cim sıkı çevir bayramın 2.günü şiledeyiz ona göre, Hakan ım daha sık çevirdiğinin farkındayım bu Yasin ler roverler bozar adamı söylemedi deme gel sen bize takıl :D Bülent abi sana gelince bi polonez yaptık tadı damağımızda kaldı ağzımıza bir parmak bal çaldın be abi ama sonra göremedik bir daha yüzünü :D Erdoğan ım sana gelince ben fotoları beğendim lakin bu jel olayı pahalı gel sana toz yapalım şifa niyetine:D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@Ahmet Gökdere
Çeviriyorum abi, ne olur sende biraz sal kendini boşver gece antremanlarını trainerı ahhh herzamanda antreman olmazki hemde bizde sana yetişecek gücü depolarız fırsattan istifade görüşmek üzere abi sevgilerimle

sevgili arkadaşlarım,hepinize çoook teşekkür ederim:)

umarım kimsenin başına,gelmez

kaza geliyorum demiyor,malesef:( allah hepimizi,beterinden saklasın

2 gündür pc,nin başına bile,oturamadım,haala ağrılar devam ediyor,

geç bakabildim,mesajlarınıza,kusura bakmayın

sağlıkla kalın

Geri