Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
wayyy adaım helal güzel çıkmışsın yine 23 ile mi?

bu arada bu acemilik döneminde telefonla ulaşamazsın zaten bana bende senin telefonun var ben sana ulaşırım :)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornet
Yasin kardeşime bak ilk günlerden bilgisayarı nasıl buldun helal olsun umarım çok rahat bir askerlik geçirirsin sen burdaki Yasin'i merak etme onun biz kıvamını ayarlarız:) kendine iyi bak

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@hornetAl sana ıstanbulun havasını solumus adam anında goruntu nette nıhaaaaa en kısa zamanda haberlerını beklıyoruz:D :D :D

Bu arada yusadan sonra kavak yaptım yokuslarda pedalsız 50 yı gorunce aklıma geldın nıhaaaaaaa

Yaws ne 23 u nıhahahaaa 27 takmıs nıhahahaaa:D :D :D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
ahmet hocam bana uyar ramazanı bitirelim hayırlısı ile diğer kaçak kesimciler de gelir kurban bayramında da bineriz ama kaçak kesimciler gelemez çünkü sıkı denetim var hem onlar her zaman kesiyolar zaten

Bu arada Ahmet abinin sırrını denedim, bir antreman sırasında bana bahsetmişti bende gittim yerinde gördüm öyle mavisi kırmızısı yok her renk var beyazı kahverengisi nasıl istersen geceden halledicen demişti 1 kilo alınması gerekiyormuş 1 kilo beyazından aldım gece biraz zorladı beni ama sabaha göbeğimde bende zımba gibiydim teşekkürler Ahmet abi, artık sizde uğraşıp öğrenin ne olduğunu

@STORMER

yarın da yoldayım abi, bu hafta böyle; malum mesele...
:) :) :)

ama lütfen artık kaçak kesim demiyelim, alınıyorum... belediyeden ufak bir ruhsat sorunumuz var, kasabı açamadık, yoksa kesimimiz veteriner denetiminde, olay gayet steril ...:D :D :D

ahmet abi bayrama daha çok var, o zamana kadar yatacak mıyız ???

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 21 °C . Rüzgar KD 18 KM/S .

Cuma
Açık. Yüksek: 31 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S . Sıcaklık endeksi: 29 °C .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 21 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 27 °C . Rüzgar KD 28 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 19 °C . Rüzgar KD 18 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 28 °C . Rüzgar KD 28 KM/S .

Bulent abı ınan muhtesemsın valla ama hedef dusunceden vazgecmek yok aynı tempo devam babacım:D

Ahmet abı ınan alemsın yaws bu ne tempo abıcım daa ramazan baslamadan bayramın 2.gunu dıyosun bak yıne ogun gecen pazarkı gıbı yagmur falan yagar bence son dakka patlatıcaktın bombayı bız onun sokunu yasıcaktık:D :D :D Sımdı sen benden o gunun hava tahmınınıde ıstersın yaws :D :D :D

sevgili arkadaşlar, vaallahi hepinize helal olsuunnnn.izliyoruummm,okuyoruuummm,imreniyoruuummmm,

ama elden ne gelir kii, sadece haftada bir gün , o da pazar sabahı yolda kullanabiliyoruummm.

o da sizlere yetişmeye yetmiyoooooo.

kaçak kesimleeerrrrrrrr,, tozlarrrr,, kırmızılaarrrr,, jelleerrrrr,, barlaaarrrrr,,

ne kadar zirve varsa tırmandınıızzzzzzz,,

artık parkur beğenmez oldunuuuzzzzz,,

yakışııırrrrrrrrr,,, sizlerrreeeeeee,,,

ramazan boyunca çıkamıyacam ama imkan oldukça trainer de çevirerek formu en azından şimdiki seviyesinde korumaya ve sizleri takip etmeye devam ediceemmmmmm.

Bülent abi, Bayrama kadar yeni programlarmı yapsak acaba yeni dağlar keşfedip ekibi şaşırtalım diyorum Ahmet abinin sırlarıda bende arkamız sağlam yani:)
Ahmet abi bu arada 1 kiloyu tek seferde almak konusunda bir problem yok değilmi çünkü biraz karın ağrısı olduda

@hasan mehmet yalıAbıcım senın canın sagolsun bılırım haftada bır bınmenın sıkıntısını zaten bızımde son cırpınıslarımız yakında karakıs ufak ufak yuzunu gostermeye baslar yıne hasret kalırız bu guneslı sıcak gunlere:rolleyes: :ci: :D Traınere devam yoksa hepımızım sonu vahım valla:D :D :D

Alp ınan senden sonra bısıı yapılmadı gelde bıraz senlenelım be abıcım:D :D :D

selam arkadaşlar
bu hafta sonu porogram şöyle:

1.c.ertesi sabah saat 00.07 de,paşaköy gidiş ve aynı yoldan dönüş olacak
hareket cadde bisiklet önu

2.normal klasik satimizde,mustafa hocamın şerefine,tuzla turu yapacağız

gelmek isteyenler,lütfen adını yazdırsın,hepiniz zanımsınız :D

1. tur:
1:mohammad
2:muzaffer
3:özgür
4:bülent abi;)