Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
geçmiş olsun erdoğanım ya şimdi haberimiz oluyo göbek meselesini de ahmet hocama danıştım abi böyle kalsın ileride fransa turuna katılırsak yağlar lazım olur dedi onun için bilerek göbek yapıyoruz erdoğanım aklına başka bişey gelmesin ahmet hocam sen iyisimi bi mtb alde biz kudunun grubuna katılalaım

@ERDOGANKESGIN

erdoğancım geçmiş olsun.allah korumuş gerçekten,senin hislerin kuvvetli maaşallah,görüşmek üzereee,

• Beğen
Tepkiler: hız
@hornetHellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalll sana beee babacım sen adresı foruma bırakmayı unutma onumuzdekı donemde bana ızmır yolları gozukuyor muhakkak ugrarım sana :D

Bu arada adasın yıne pazar kartepe yaptı derecesını soylemek ıstemezdım ama dayanamıyorum :D :D :D 1;09 da tırmanmıs haberın olsun:D :D :D

Enkısa zamanda haberlerını beklıyorum

Kolay gelsın Aley aley aleyyyy

@Ali Emre Akcan

adetim değil ama ismim geçtiği için affınıza sığınarak kartepe için bilgi vereyim
şimdi yol bisikleti ile bir günde gidilebilinirmi ?
maşukiye kadar yol bisikleti ile gidilir istanbul izmit yolu kullanılabilinir
maşukiyeden kartepeye çıkarken otele kadar asfalttır amma zirve değildir 1300 rakımdır gerçek kartepe 1640 dadır oraya kuzu yaylasından çıkılabilinir maşukiyeden 14 km sonra soldan giriş vardır offroad -a
tabela vardır kuzu yaylası yazmaktadır yol pedalşörleri offroad yolla karşılaşacak önce mıcır asfalt sonra toprak daha sonra taşlı kayalıklı rampa yollar var yarışla takdir edersiniz ki zor offroad yol toplamı 7 km dir zirveyi hepinizin görmesini isterim 2 kez çıktım bin kez giderim
toplam gidiş ve dönüş bisikletle 240 km ye yakın olması lazım
iyi forumlar

@kudu
Sağol Kudret abi, keşke 1300'üde görsem o da yeter diye düşünüyorum ama 240 km ciddi bir mesafe bir aksilik olmazsa Ramazandan sonra bir organizasyon yapacağız Kartepe için bu arada senin canının çok sıkıldığını biliyorum ama karga olayı trajik olsada içinde bir miktar komedide var kuş sen ordan çık ve kudret abinin tekerinin altına yat,biraz intihar girişimi gibi olmuş neyse geçmiş olsun abi görüşmek üzere sevgilerimle,

@Alp Aslan

teşekkürler dostum
1300 ü çok rahat görürsün yol bisikleti ile için rahat olsun dönüş tren veya otobüs olabilir tabi ben artık kafayı yedim ya gidip geleceğim bi de çok kızdım trenlerden yük vagonlarının kalkmasından inadına inatlaşmak için tcdd ile
kartepeye gerekirse her ay bir tur gidip gelmece birde bu iş kış ve sonbaharda ve baharda daha güzel olur diye düşünüyorum kargayı sorma içim gitti iki gün sonra yazlık satıldı keramete bak

ayıp ettin kudu abi had ne kelime senin şu arabaların arasından piton yılanı gibi kıvrılmana hastayım sayfamıza şeref verdin bizi de cennetinden kovma ya ara sıra şereflendir sayfamızı resimde de güzel kaşık sallıyosun yani çorbaya

@Ali Emre Akcan

eyvallah dostum sizleri rahatsız etmek istemem avatarda yoğurt yiyordum yulaflı bisküvi ile
bağdat caddesi artık beni tanıdı paso kaldırımlar dan gidiyorum nasılsa
bağdatın kaldırımları geniş arada sırada piton yılanı gibi dalıyorum amma
trafiğin yavaşladığı an hoşuma gidiyor bütün arabaları geçip tak gene kaldırıma çıkıyorum bunu neden yapıyorum kadıköyde bağdat caddesi gibi bir yere bisiklet yolları yapmadıkları için bu şekilde milletide uyuz ediyorum hiç bir şey diyemiyorlar kafada polis şapkası benzeri şapkayla dolaşıyorum en durulmaz yerde duran taksiciler beni gördükleri zaman anlamadığım bir sebepten ötürü araçlarını çalıştırıp topukluyorlar cennetten seni kovmak mı haşa

Geri