Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Selam ,

Muhammed ' de beni saolsun aramadı sabah . :(

Tur düzenliyorsunuz 06:30 tren kalkar diyorsunuz iptal oluyor haber veren yok :(

Neyse yedi fırçayı benden sabah sabah :D :D

Ahmet Hocam ,

Tam o saatte bende oralarda aranıyordum . :) Seni görebilseydim beraber düet yapardık

Yasin ' cim ,

O rüzgar benide bitirdi , illallah dedim . :p

Tüm grub sakinlerine iyi haftalar diliyorum

not:

benim cep : 0 532 727 50 60

Sizlerde yazabilirmisiniz ?

o bir parça bulut tüm pilanları bozdu:boese157: :boese157:

ama 8 de ben,bülent abi ve nick,çıktık:)
dönüşte bi baktım,şevket hoca,hans,kemal ve can:eek: :eek: oldum:D

bu arada nick,dün londradan geldi,ve herkese selamı var
bu hafta tatilde olacak,haftaya şile yapalım dedi
artı bi akşam hep beraber yine toplananım diyorum,nick burdayken,ne derseniz?

(link)

@ahmet69
Ahmet abi kutlarım seni, resimdeki duruşundada ben Şile'ye geldim hiç de yorulmadım pozu vermişsin yani artık seninle uğraşmayı düşünen varsa 2 kere düşünür sanırım çok ürkütücü bir abi oldun yahu sevgilerimle görüşürüz, artık bir aksilik olmadıkça müsaitim ve çok özlediğim bisikletime binip arkanızda perişan olmak istiyorum:)

@Alp Aslan
ver gazı Alp cim:D lakin ne kadar gaz versen, katkı malzemesi de koysan çekiş sistemi eskimiş, gitmiyo:D ayrıca resimdeki fotoğrafta dinlenirken bile diyaframdan nefes aldığım için göbeğim varmış gibi çıkmış:D :D ramazandan sonra tekrar şile yollarındayım istersen beraber gidelim

• Beğen
Tepkiler: STORMER
ahmet hocam çekiş düşse 179 km yi nasıl gidicen yapma allahaşkına gençler bile bu yaptığını yapamaz lakin alp sana kumpasda yapıp gaz veriyo olabilir dikkatli ol derim ben seni şile yollarına vurup buralarda rakipsiz kalmak da isteyebilir seb gene dolmuşa binme derim ben

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ali Emre Akcan

Emre hocam değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim:rolleyes: Alp im zaten rakipsiz biraz ara verdi az performansı azalmış, 2 hf da hepimizi geçer daha önce bizzat gördüm nasıl gittiğini:eek: ama sende hiç lafı değiştirme, Bülent abi, sen , Hakan ım bide özcan deniz sattınız şile yollarına beni:p :D :D

sabah bostancıya kadar özgürle geldik lakin yağmur bardaktan boşanır gibi yağıyodu muhammed özgürü telefonla arayıp tur iptal deyince döndük ama ileride yağmurun yağmadığını açıkçası kestiremedik ama bizi affedeceğini umuyorum çünkü kasti bişey yapmadığımız için senle daha nice bineriz hocam şile yollarını paramparça etmeyi düşünüyorum bi de kartepe ye tırmanmayı düşünüyorum bu arada özcan deniz kim sayın hocam

• Beğen
@ahmet69
Abi vallahi gaz vermiyorum, Bülent abi ve seninle o polonez antremanımızda seni o yokuşlara öyle sardırmış gidiyor gördüğümden beri korkuyorum senden yasinleri versinler yanıma paralarım:) arkama bakmam ama sen başkasın abi, bu arada sana mahçubum zaten eğer beni çekmeyi kabul edersen Ramazan sonrası takılırım peşine,

• Beğen
Emre hocam latife yapıyorum, ama şileye beraber gitmek inşallah nasip olur, bostancıya geldiğimde yolların durumunu görünce anladım zaten durumu Alp cim sana gelince bana gaz verme toz ver ama kırmızı olmasın:D

@Alp Aslan

gülmekten kırıldım:D :D :D ben kudu yu tanımıyorum ama takip ettiğim gezileri var, hayranım darub kardeşliğine:D yüzük kardeşliğinden ileri valla, bide bizimkiler gibi yağmuru görünce yoldan kalan türden değil:D kargayı nasıl öldürmüş şaşırdım

@ahmet69
Boynunu kırmış hayvanın abi, süper insan kudu abi, turları inanılmaz abi onların durmak yok arkaya bakmak yok vazgeçmek yok:)

• Beğen
abi kudu bu karga da öldürür oturan boğayıda kudu da her turda kontenjan var mübarek numaralı tribün gibi kontenjan boş olsa 30 ağustosda gidicm kartepeye alp sen rubleyi halette ramazan ertesi kesin gidicem kartepeye ahmet hocamıda alırız yanımıza tozlarıda çektikmi bizi kimse tutamaz kartepe yollarında

@Ali Emre Akcan

yav sorma abi ne kadar poz varsa verdirdiler anasını satayım, zaten antreman yok bacaklar kapalı birde bunlar verdiler gazı verdiler gazı kaldık dut gibi yerlerde:D :D iki jel çekip fişek gibi gidiyorum 3-5km sonra foss , bacak yok bacak motor ne etsin:D :D :D allahdan takviye kuvvetler geldi zanımsın arada parmak attı seleye meleye , sırtımdan itti, Hakanım dürttü , içim de pek sıkıldı dönüş yolunda vardır bir hayır deyip bıraktım 3 dak sonra önümdeki direğe yaklaşık 100km le megane patladı takla attı herif uyumuş direksyonda ya bırakmasaydım pedal çevirmeyi:eek: :eek: siz siz olun hissinize kulak verin aman deyim, geçtim bisiklet yoluna çıkardım kaskı eldivenleri 10km le soğuma temposunda son 5km yi geldim atladım arabaya doğruu eve

Emre ağabey kilo ver kilooo aloooooo o göbekle somalide 20 çocuk doyar heyoooo bi dur de kendine yaaaa...

@ERDOGANKESGIN

Erdoğan ım öncelikle geçmiş olsun, Allah korumuş, sonra ...:D :D :D :D :D :D :D :D gülmekten Serkanımın tabiriyle yarıldım:D :D bu nasıl mesajdır akıllara zarar:D :D :D biz Emre hocamla bilerek kilo vermiyoruz ağırlıkla antrenman yapalım diye organik ağırlık kullanıyoruz:D :D

Geri