Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Evet sabahları çok güzel ve birazda serin oluyor;) Gittiğimiz rota çok güzel bir rota inişleriyle çıkışlarıyla,birde yanınızda güzel insan Okan olunca bambaşka tabi.Birara hızımızın 45 lere çıktığı yerde arkadan havlama sesiyle gelen siyah köpücüğün sanırım bizim sayemizde 60 km/h ları ve nabız 200'leri :10: gördü sanırım:D Bizim nabzımızı ve hzımızı sormayın:) Okan'ın bahsettiği max=65 km /h a sanırım orada ulaştık,benim nabız saatim yoktu ama kesin üçbuçuk olmuştur benim nabzımda.Bizi yakalasa kesin bize uzun yol öpücüğü konduracaktı:lick3: Yarın yokum amam Pazara olma ihtimalim yüksek

@Bülent ERYILMAZAbı malesef gelmıyorum sız gellerı paylasın ben Ahmet hocamın kuvvet macunundan faydalanıcam:D :D :D

Harunum hayırdır uzun kollu gıymıssın rejımmı var yoksa:D :D :D

@hız

Bir dahada buraya yazıyorum :D

oooo tebrikler small jersey medium taytı bana rezerve olsun yütfen kartepeye bunla çıkıp inim biraz

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@STORMER

Valla inanırmısın o uzun kolla bile sabahın 6'larında orman içinde üşüyor :freak_ani insan,fotolardaki güneşe aldanmayın.İstediğim kilolara emin adımlarla istikrarlı şekilde yaklaşıyorum:box2:

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@STORMER

olmadı işteeeeeeeeeee:boese157: :boese157:
sensiz tren kalkmaaaz:Skull-175

Sabah ki ayaz beni fena çarptı. Galiba grip oluyorum. Sabah ben de gelmesem iyi olur. :(

@OkanAyaz

Geçmiş olsun kardeş :(

Sabah antrenmana gelen arkadaşlara teşekkürler , ben gişelerden çıkıp işe gitmek durumundaydım sizlerle devam edemedim .

Yarın uzun uzun çevirmece

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri