Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

bravo erdoğanım giderini yaptın ahmet hocama ama hakanımdan ses seda yok henüz acaba ahmet hocamın tehditlerinden ve tozlarındanmı çekiniyor laf aramızda bende çekinmiyor değilim

Scudo
@Bülent ERYILMAZ

abi bu turda kaç mola veriyorsunuz ? soda , kola , dondurma ve ihtiyaç olmak üzere 4 mola verme imaknımız doğar mı:D :D :D

çekme halatı ve takoz geirmelimiyim sizce :D :D ahmet ağabey beni çeker mi:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ali Emre Akcan

yaw altı üstü vitamin mineral karışımı daha ne bekliyorsunuz, korkacaksanız benden korkun growth hormon kullanmış adamım hem de günde 6 ünite, formalarımızda giyicem cillop gibi , yaşasın nirution kahrolsun natural :D :D şaka şaka

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ali Emre AkcanCtesı normal seyır :D pazar sızınleyım hocam
Pazar gunkı muhabete hayır dıyemem yoksa Ahmet hocam benı kesecek:D :D :D Pazar 6:30 Mamının orada bulusuruz

Mamı pazar gunkı sılede gecen seferkı yollar bozukmus duzgun bı ıstıkamet yapalımbence

DUYURU:
her zamanki 08.00 turumuz, kantarcı durağı, devam etmek de herkes katılabilir, yaptığımız extra 6.30 uzun turlara,kendine güvenenler katılabilir:D :D

şimdi son durum:

1.tur
c.tesi, 06.30 paşaköy turu, cadde bisiklet önü hareket
  1. mohammad ali
  2. erdoğan
  3. özgür
  4. bülent
2.tur
pazar, 06.30 şile turu, cadde bisiklet önü hareket
  1. mohammad ali
  2. özgür
  3. a. emre
  4. bülent
  5. Erdoğan (kuvvetle muhtemel geleceğim yoksa Ahmet abi beni papara edecek :D :D )
  6. Hakan TELYAKAR
  7. CANONNOFIRE (Serkan KADROYAKAR)
erdoğan bak bu c.tesi extra'sına geleceksin diye girdik, gelmezsen paralarım, pazar gelmezsen de ahmet abi paralar, ölümlerden ölüm beğen artık...:10: :10:

isim ekleyerek devam edelim, yerler numaralı, biletler sınırlıdır...

@STORMER

bak hakanım zanım benim
sınır 5 kişiyi geçmezsse gitmiyoruz ona göre,:D :D

erdoğanım zanım benim nasıl gelirse gelsinde,
yeterki yanında jel getirsin:D :D :D

bu arada yarın size büyük süprizim olacak bekleyin,,,

Bülent ERYILMAZ;635694]DUYURU:
her zamanki 08.00 turumuz, kantarcı durağı, devam etmek de herkes katılabilir, yaptığımız extra 6.30 uzun turlara,kendine güvenenler katılabilir:D :D

şimdi son durum:

1.tur
c.tesi, 06.30 paşaköy turu, cadde bisiklet önü hareket
  1. mohammad ali
  2. erdoğan
  3. özgür
  4. bülent
  5. Alp gelmek istiyor gelemiyor hepinizi ve bisikletimi özledim
2.tur
[/LIST]2.tur
pazar, 06.30 şile turu, cadde bisiklet önü hareket
  1. mohammad ali
  2. özgür
  3. a. emre
  4. bülent
  5. Erdoğan (kuvvetle muhtemel geleceğim yoksa Ahmet abi beni papara edecek :D :D )
  6. Hakan TELYAKAR
  7. CANONNOFIRE (Serkan KADROYAKAR)
  8. AlpTatilimde bitti bu haftayıda atlatıp yanınızdayım
erdoğan bak bu c.tesi extra'sına geleceksin diye girdik, gelmezsen paralarım, pazar gelmezsen de ahmet abi paralar, ölümlerden ölüm beğen artık...:10: :10:

isim ekleyerek devam edelim, yerler numaralı, biletler sınırlıdır...

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@ERDOGANKESGIN

yarın karşıya geçicem şişliye gidecem müşteriye bir aksilik olmazsa ayakkabıları halledelim :)

@ysnymn

turdan geldikten sonra Gebzeye geçicem ben de , saat kaçta evde olurum kaçta evden çıkarım bilemiyorum ama haberleşelim , sen kaç gibi şişliye geçeceksin?

@STORMER

hayır bende ondan korkuyorum zaten... bi şey değil bizi de paşaköy'e arabayla götürmeyi planlıyor olabilir. pazar'a hiç yorulmayacaksınız, kefilim filan diyordu çünkü, nasıl olacak diye sorunca cevaben soğuksu falan diyordu ama, beni pek ikna edemedi açıkcası...:D :D :D

hakan sen şimdi gelmiyor musun yani, bak kargalarla jel bölüşeceğiz ama...
5 kişi olmadan maliyette kurtarmıyormuş sonra, mohammed öyle diyor...

@Bülent ERYILMAZ

kontajen eğer dolmadıysa ,

yarın sabah bende geleyim diyorum altı otuzda muhammedin orda olmaya çalışırım olmadı sizi bir yerlerde karşılarım . :D kurtköy gişelerden sizden ayrılır işe giderim

pazarda aynı şekilde gelirim şile dönüşü otobanttan kartepeye çıkalım diyorum uyarsa nasıl olsa sabah larcivertken çıkacaz :D :D :D

Sabah 6:00 da Harun la Ümraniyede buluştuk düştük yola.
Çavuşbaşı orman içinden Acarkent e , oradan da Riva otoyoluna çıktık.
Hava biraz serindi. Hele orman içinde titrediğimi bile hatırlıyorum. Riva ya kadar hiç su içesimiz gelmedi.

(link)(link)

Harun akıllı davranıp uzun kollu forma giymişti.
(link)(link)

Ben kısakollularla bayağı üşüdüm. Yarın 6.30 da gelecekler bunu dikkate alsın.
(link)(link)

Yollar mükemmel.
(link)(link)

Riva dayız.
(link)(link)

Sonra Harun tutturdu ne zaman kesim yapacağız diye. Allah tan bir koyun sürüsü bulduk. :D
(link)(link)

Sonra koyun olmaz dedi , dana ya girelim. Şansa bak ki onu da bulduk. :D
(Fotoğraf çekme özürlüsü ben koca hayvanı ortalayamadım , iyi mi?)
(link)(link)

Toplam 73 km
3saat 15 dk
Ort 23km/h
Max 65 km/h

Geri