Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ali Emre AkcanYok be abıcım yokus falan calısmıyorum sadece duzde yumusak cevırıyorum maksat bacaklar formunu korusun:D Bulen abım dururken yokus benım ne haddıme
Asıl bomba ahmet abıde ramazan oncesı kapanıs yapıcak galıba:D :D :D Muhtemelen butun tozları bu turda kullanacak:D :D :D

@STORMER
Hakan ım seni de bekliyoruz, yok konsantrasyonum bozuk, yok bacaklar açılmadı, yok lider kim, yok romatizmalarım azdı gibi Erdoğan ımın taktikleriyle kaçmayı bırak artık:D :D ben sabah 06.30 da eğer şileye gidecekse grup cadde bisiklet önündeyim Emre hocamla anlaştık

Ey gruppo ,

Yarın kesime çıkıyorum. 05:45 Ümraniye Tepeüstü hareket Şile yoluna doğru gidip gelecem. Toplam 1.5-2 saat lik antreman olacak. Cuma sabahı da Harun la beraber 06:00 Ümraniye den hareket , Çavuşbaşı , Acarkent yanından Riva otoyolundan Riva ya gidilecek , aynı yoldan gelinecek. Haber veriyorum ki kaçak olmasın. Neme lazım bi gören olur , bi duyan olur. Sonra kaçak kesim demesinler. Şevket in bile nasıl suçstü basıldığını gördük. Sizden korkulur valla. :)

bir iki sayfa geriye doğru okudum hiç birşey anlayamadım acaba ter tarafa doğru okuyorum diyemi bilmiyorum net bi cevabı olan varsa yazsın lütfen şimdi Cumartesi uzun var deniyodu ona göre gelecektik en son anladığım cumartesi standart Sabiha Pazar uzun doğrumuyum...
eğer doğruysa size kolay gelsin...
Sabiha için karşıya geçemem doğrusu Pazar da olmaz...
Kısmet değilmiş...

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@Aytekin Erzan

günaydın,

Paşaköy turu : C.tesi sabah 06:30 cadde bisiklet hareket
Erdoğan KESGİN
Özgür NEVRES
Bülent ERYILMAZ
Hakan TELYAKAR (Halen yan çiziyor pazar Şile var ben gelmem diyecek kesin)

gelirseniz sizi de bekleriz.

şimdilik mum dikenler bu kadar bir sonraki günü düşünenler gelip benimle bir antreman yapsın ondan sonra ertesi günü rahat geçirmezse dilediğini söyleme hakkına sahiptir

@ERDOGANKESGIN

pendik sahilden kaç gibi geçersiniz sizinle gişelere kadar geleyim ordan işe giderim

selamlar ,

@Bülent ERYILMAZ

ağabey masaja gerek yok , buzgibi suyla bacaklara uygulama yapın veyahut küveti doldurup i.ersine bacakları uzatın 10-15 dakika hareketsiz bekleyin , 3-4 saat sonra bisikleti alıp mahallede şöyle 10/15dk tur atın işte bitti. Bunlar ütopik şeyler değil herkes bilmeli kanımca, yoksa 2 gün üst üste 150 şer km çeviremem diyen varsa alırım altından yol bisikletini ona göre:D :D :D

@Ali Emre Akcan

evet hocam ben durumu netleştirim;)

DUYURU:her zamanki 08.00 turumuz,kantarcı durağı,devam etmekde herkes katılabilir,

yaptığımız extra 6.30 uzun turlara,kendine gövenenler katılabilir:D :D

şimdi son durum:
1.c.ertesi,06.30 paşaköy turu,cadde bisiklet önu hareket

2.pazar,06.30 şile turu,cadde bisiklet önu hareket
bu durumda,hangi tura gelmek isteyen varsa,ismini buraya yazdırsın,lütfen

1. tur:
1:mohammad ali

2. tur:
1.mohammad ali

özgür zanım benim senin gelmende bi sorun kalmadı heralde,değilmi?

DUYURU:her zamanki 08.00 turumuz,kantarcı durağı,devam etmekde herkes katılabilir,

yaptığımız extra 6.30 uzun turlara,kendine güvenenler katılabilir:D :D

şimdi son durum:

1.tur
c.tesi, 06.30 paşaköy turu, cadde bisiklet önü hareket
  1. mohammad ali
  2. erdoğan
  3. özgür
  4. bülent

2.tur
pazar, 06.30 şile turu, cadde bisiklet önü hareket
  1. mohammad ali
  2. özgür
  3. a. emre
  4. bülent
isimleri ekleyerek devam edelim

2.tur
pazar, 06.30 şile turu, cadde bisiklet önü hareket
1. mohammad ali
2. özgür
3. a. emre
4. bülent
5. Erdoğan (kuvvetle muhtemel geleceğim yoksa Ahmet abi beni papara edecek :D :D )
6. Hakan TELYAKAR
7. CANONNOFIRE (Serkan KADROYAKAR)

Geri