Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ahmet69

Ahmet Hocam ,

Geçen haftadan beri ben yaz bekarıyım :D :D :D

Bizimkiler memlekette ay sonuna kadar her hafta sonu action var :D :D

Yoksa nerdeeeee

Selamlar,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
;) Hayırlı tezkereler kardeşim bak bi domestik hazırlıyorum gelecek yaz en az üç kişiyiz Şile yolunda

bu pazar ramazan öncesi son bir solo şile planlıyorum , gidiş rüzgarlı dönüş keyifli olur inşallah, gelen varsa saati ayarlayalım

• Beğen
Tepkiler: hız
ahmet hocam muhammed ile bu konuyu konuş istersen erken saat olursa iyi olur ramazan öncesi bi darbe daha vuralım hakanıma malum hafta arası kaçak kesim yapıyolar saat 06,45 başlasak kafi bence özgürü araba ile alırım ben olmazsa

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@Ali Emre Akcan

Hem c.tesi hem pazar geliyor musun Emre abi? C.tesi seninle geçiyoruz değil mi? Ben pazar gelmezsin diye düşünmüştüm, Pazar da birlikte geçebiliyorsak ok ne kadar erken o kadar iyi.

• Beğen
valla bugün muhammede uğradım pazar yapalım diyo ben pazar kast ederek yazdım karşıyı maratona hazırlandığım için hafta sonu en az 27 km ler koşmak zorundayım uzun koşumu cumartesi yapıp bisikletide pazara yapıcam isterseniz muhammedle konuşun gene pazar olursa tek pazar günü geçerim o zaman karşıya özgür

@cannon9

sizden korkulur pes yani , kaçak kesim vs derken millet birbirini kollar olmuş da haberim yok, uhuuuuuuuu len açılın akıncı geliyor...:D :D :D

yuh be abicim bu kadar da paparazzi olunmazki, bi nefes aldırmıyosunuz allasen:D :D

@Özgür Nevres

heralde öylesi daha iyi,pazar uzun yapacağımıza göre,
sabiha,iyi gelir
o zaman pazar günü,sabah 06.45 hareket diyelim,cadde bisiklet önu,
ya izmit yolu,yada ahmet hocanın dediği gibi,şile yaparız

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@ERDOGANKESGIN

Gelmek isterdim ama insanların 06:30 dan önce karşıya geçmek istemeyeceklerini düşünen İDO A.Ş. yüzünden gelemiyorum. Gerçi o jellerden sonra zaten tehlikeli olurdu :D

• Beğen
şimdi benim anladığım:

c.tesi 6:30 hareket, paşaköy (erdoğanlı antrenman)...
pazar 6:45 hareket, izmit yolu ya da şile ... (özgür ve emre'li antrenman, şile olursa ahmet abi de var)

bu mudur program???

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@ERDOGANKESGIN

OK dir not ettim Mecidiyeköy bana da yakın sabah buluşuruz

@Bülent ERYILMAZ

Evet budur abi, C.tesi de özgürlü oldu :)

@Bülent ERYILMAZ

ban c.ertesi normal sabiha yaparım,yorgunluk var:(

haa erdoğanım o jellerden verirse,şayed...:Skull-175

gelirim o zaman:D :D :D

zanımsın yaaa erdoğenım

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
Geri