Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
yaws bırakın kesım falan yapmıyoruz bız cay ıcmeye ıkıcıft lafın belını kırmaya gıttık yaws:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@ysnymnValla ben bu adamı ozlıcem yaws barı adasının yerıne sen gelde en azından Yasın dedıgımızde bırılerı baksın:D :D

Bu arada atladım sanma derecelere baktım adamım keyfınmı yok hayırdır :rolleyes: :ci: :D

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@Bülent ERYILMAZ

pazar günü yapalım,erkenden:p

harita yakında

@Ali Emre Akcan

c.tesi günü hava lacivertken ;
ben
Bülent ağabey
Emre ağabey
Hakanım
+mum dikecekler paşaköy (durumA göre ötesi) yapalım derim 06:00 hareketle ne dersiniz?

yarın akşam da sigarayla savaşanlar derneğine gidip sigara bırakma seanslarına başlayacağım, bu illetden artık kurtulmak istiyorum, Bülent ağabey hadi sen de gel beraber bırakalım şu naleti ne dersin???

evet mumları dikenlerin fitilini ben yakacağım var mı gelen???

@hornetnıhahahaaaa kesın kesın huhahahaaaa kpotum:D :D :D :D :D :D

Yaw sabah bu kadar erken cıkılırmı yaws butun kıs gunes acsın dıye cıldırdık sımdıde kacıyoruz zaten surada kac haftamız kaldı :D :D

@ERDOGANKESGINSaldırayım benım ınan senı acayıp takdır edıyorum su sıgara olayını yaparsın sen ben bılıyorum senın o konudakı ıraden saglam ınsallah basarırsın

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
@STORMER

sen şimdi bana muhalefetmi oluyon karrddeşşşşiiiim ... keserim lastiğini:D :D ferman buyurduk gelmeyenin kellesi vurula dedik 4.Murat'a isyanmı var:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Çarşamba
Az Bulutlu. Yüksek: 28 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S .

Çarşamba Gecesi
Açık. Düşük: 21 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Perşembe
Az Bulutlu. Yüksek: 28 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S . Sıcaklık endeksi: 26 °C .

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 20 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S .

Cuma
Az Bulutlu. Yüksek: 30 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S . Sıcaklık endeksi: 29 °C .

Cuma Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 22 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 30 °C . Rüzgar KD 32 KM/S . Sıcaklık endeksi: 30 °C .

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 23 °C . Rüzgar KD 25 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar KKD 32 KM/S . Sıcaklık endeksi: 30 °C

Haftasonu ruzgara dıkkat

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ERDOGANKESGIN

Erdoğan'ım ,

Sabah 06:00 tam zamanı . Gerçi larcivert saat 05:30 ken oluyor . :D Anaaa sen sigarayı bırakmadınmı pattron .:( Kesilmiyonmu bisiklete binerken . Abi seansla falan olmaz hergün bisiklete bin sonra içmemeye başlarsın . 15 yıl içtim 5 yıldır içmiyorum , hala bıraktım diyemiyorum . Bir çeksem karton kartom götürürüm . :D Kendini düşünmüyorsan evladını düşün ilerde senin Allah korusun sigarayla alakalı sağlık problemlerinle niye uğraşsın .Kendine iyi bak .

Bülent Abi ,

Cumhurbaşkanlığı turunu seyrederken biri senin fotonu yakalamıştı öyle bir çekiyordunki abi sigarayı :D :D Abi sende benim gibi ara ver şu illete .

Hakan'ım ,

Uzuuun tur olmayacaksa ve eve erken dönme durumu yoksa o saatlerde dediğin gibi erken oluyor . Ama ben genede larciverti tercih ederim .

Mtb si olan arkadaşar için tavsiye ederim bu rotayı ;

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=46829

Selamlar,
Tolga Gürgün

cumartesi erken saat bana uyar paşaköy de iyi gider ama ben karşı yakada misafir sanatçı olduğum için size uyarım 06,30 olsa daha iyi diye düşünüyorum malum ezan 05,10 da okunuyo bide kahve üstüne ancak açılıyorum

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Tolga Gürgün

Tolga hocam bişey merak ettim, iyi güzel gezmişsiniz bisiklet sürmüşsünüz yemişsiniz uzanmışsınız, hepsi güzel de sen yengeyi nasıl ikna ettin akşamın o saatine kadar dışarıda kalmaya :eek: :eek: :eek:

Geri