Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

bacakların biri düzelip biri başlıyo daha yeni Frankfurttan döndüm sol üst ön saçmalamaya başladı yoksa bu TUR kAÇMAZDI
Avrupa ve Anadolu yakalarının tüm ağır topları oradaymış
neyse başka bir fransa turunda aaaa pardon Şile turunda görüşürüz...
fotolar çok güzel Muhammed hocam
gizli kamera görüntüleri yokmu ????

Scudo
@ahmet69
Süpersin abi valla o yol tek başına çekilecek yol değil anlaşılan iyide bir performans çıkarmışsın ortalama harika,tebrikler abi kendine iyi bak sevgilerimle,

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
sayın ahmet hocam öncelikle pazar sana eşlik edemedik kusura bakmazsın inşallah daha sonrada seni çok tebrik ederim şimdi hakanım senin bu performasın için adli tıptan kan numunesi isteyebilir inşallah önlemini almışındır yoksa işin içinden çıkamayız aynı dertler bendede var sırt olayını çözmek için bugün 2 saat 20 dakikalık kısa bir koşu yaptım kartepe turunda görüşmek üzere ramazandan önce bir kartepe zirve yapalım muhammed hocam

@Ali Emre Akcan

yapalım emre hocam
bacakları tam açmişkene;) gidelim bi yerlere

dünkü turdan sora,sabah çok iyi uyandım,uzun yol çok iyi geldi vallahi,
nerdeyse bir sene oldu uzun yol yapmayalı.
bu sabah da bol kadanc çevirdik,bacaklara gazı verdik:D :D

bu arada sabah ahmet hocamı yollarda aradık,baktık yoook:rolleyes:
bülen hocamlada konuşmuştuk belki biraz kendisine eşlik ederiz diye ama,yolda görmeyince,:eek: :eek: :eek: olduk.
ahmet hocam süpersin,cesaretine hayran oldum,tebrikler

aytekincim,şu gizli kamera işini fazla kurcalama bence,süprizleriii bozmaaaa:D :D :D

@ahmet69

ahmet hocam gerçekten muhteşemsin.sizin o kadar kişi ancak yapabildiğinizi :D :D ben tek başıma işte böyle yaparım:cool: dercesine üstün bir performans sergilemişsin ki,imrenmemek elde değil

her şey gönlünce olsun

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ahmet69Itıraz edıyorum kan ve ıdrar testım ıcın ornek ıstıyorum:D Kesın bısııler cıkıcaktır kesın cunku hocam ortalıgı yumusatmak ıcın alta yazdıgın bahaneler bana cok sunnı geldı:D :D :D

Abı tebrıklerımı sunuyorum dedın vede yaptın guzel solo yapmıssın ayagına saglık

Tabı enson yazdıklarım sportmenlık adınaydı benım Dr. u yolluyorum orneklerı almaya kararlıyım unuttum sanma:D :D :D

(link)

(link)

Arkadaşlar birşeye dikkat ettiniz mi? Ne zaman birinin lastiği patlasa Bülent Abi yanında bitiyor. Nitekim benim de lastiğim patladığında hızır gibi gelir ve başlar değiştirmeye. Böyle bir centilmenlik , böyle bir beyefendilik var mı dünyada?

http://img18.imageshack.us/img18/7055/grnt009ywc.jpg

Üstelik turlardaki katılımlarda gösterdiği istikrarı , son zamanlardaki muhteşem rampa performansını , ve dahası hiç taviz vermediği mütevazi ve ağırbaşlı davranışlarını da bunlar eklersek , yüksek hoşgörüsüne sığınarak, ben kendisini yılın sporculuğuna aday göstermek istiyorum.

Amatöründen profesyoneline sporla uğraşan herkesin kendisinden öğreneceği çok şey var.

YAŞA VAROL BÜLENT ABİ ...

@ahmet69

hocam ayıp ettin,bizim sofra halil ibrahim sofrası,ne zaman istersen gel buyur yine yaparız,
sizler gibi dostlara can kurban

bidahaki sefere söz,ikimiz o yokuşlara tırmanacağız,,

Bülent ağabeyimize;

yakın dostluk ve ağabeyliği , sıcak kanlılığı ve açık sözlülüğü , sinirlense de beyefendiliğinde taviz vermediği ve tüm dostlara feyz alınacak hareketleriyle karakterin ne demek olduğunu öğrettiği için ben de kendisine teşekkürü borç bilirim.

Kim zor durumdaysa hiç üşenmez , fedakarlığı yadsınamaz...

iyi ki varsın Bülent ağabey ve iyiki seni tanımak şerefine nail oldum/olduk.

saygılar ve sevgiler...

not: 3.5 yıl önce İlk bisikletim ve ilk turum da patlayan lastiğim için iç lastiği kendisi vermiştir.

Geri