Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ysnymnYok babacım okadar uzun boylu dııl eger oyle olursa ben motorla gelmeyı tercıh ederım ama Ahmet abı bende gelıcem derse bende o zaman bısıklet pıstlerıne kapagı atıcam:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
biz ahmet hocamla değişik aktviteler peşindeyiz eğer biz bu şileyi yersek bizi bu saatten sonra ancak biz tutarız bundan sonraki hedefimiz amerikalı hocamız eşliğinde avrupada pro yarışlar ve fransa turu olur ahmet hocam zamanında avrupada yarıştığı için kalifiye olam gibi bi derdi yok her yarışa girer ben biraz uğraşırım hakanım bize sataşman bisiklet dünyasına 2 tane 40 yaşını aşmış dünya çapında yıldız kazandıracak haberin olsun ahmet hocam sen bunlara uyma bınlar bizi sabote etme peşinde bence biz hedefimizden şaşmayalım

@Ali Emre Akcan

hocam lance'de 38'ini devirdi, seneye kırk sayılır, parası neyse veririz gelsin bizim takımın başına, zaten o da takım kurmakla uğraşıyor, hazır takım var halbuki... bir de ahmet abiyi kıramaz zaten, elinde büyüdü sayılır vaktiyle ahmet abinin sucusuydu avrupa yarışlarında, emrin olur der gelir diye düşünüyorum. takımın adı da hazır, "teneşir" deriz, kısa ve vurucu, anlamlı da...

@Bülent ERYILMAZ
Benim için günün en heyecanlı kısmıda bu, akşam olunca Bülent abinin son baskıya yetişen yazısını okumadan yapamıyorum, Bülent bey lütfen yazılarınızı daha sık okumak istiyoruz bu haftasonu mutlaka bir imzanızı alacağım formama.
Teneşir süper abi benim yaşımada az kaldı benide yandaki arabaya alın tedarik işleri ile ben ilgilenirim:) :) :)

@Bülent ERYILMAZ
:D :D :D :D :D abi iznin olursa takım kaptanı olmak istiyorum hiç takım kaptanı olmadım da abi:D :D :D lance in bana hiç suyu nasip olmadı abi bana yetişemediğinden içemedik suyunu:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
ahmet hocam hakanım taktik değiştirdi haberin olsun üzermize önce alp i saldı taktik tutmayınca bülent aracılığı ile lance takım kuracak sizide kaptan yapacak dümeni ile bizim önümüzü kesmeye çalışıyor bunu şimdi anladım büyük bir kumpas ile karşı karşıyayız sen bi lance i arada sor hocam bizi takıma alırmı nede olsa senin eski çırak dikketli ol hocam bıçak sırtındayız demedi deme

@ERDOGANKESGIN

geyiği görünce kaçak balıklar geliyor nasıl.:D :D :D
erdoğanım, bu gün kızıl erik fırtınası bak. nasıl dersimi çalışmış mıyım?

ahmet abi kaptan tabii ki sensin. zaten lance'de 2 numaralı formaya alıştı, kapris yapmaz eminim. zaten akşam iyice düşünüp mantık süzgecinden geçirdim, sen çağırınca kesin gelir abi...
zaten adam takımda sürmeye aç. astana'dan beş kuruş para almadı, yetmedi 2. adam olmaya, çoluk çocukla sürmeye katlandı... kesin gelir; hatta para filan istemeyip nike'den aldığı paraların bir kısmını da takıma aktarır. iznin olmadan ben tweetter (inşallah doğru yazdım) da konuyu biraz çıtlattım, sıcak bakıyor abi, emir telakki ederim, dedi...

alp'im seni unuttum sanma, yanlız ben sana beyaz mayoyu uygun görmüştüm, en hızlı genç hesabı... ama o mayoya erdoğan da talip anladığım kadarı ile. aranızda kıran kırana bir çekişme olacak; temiz olun, sportmen olun, haplardan uzak durun ...

@hornetBaba NOS unutulurmu yaws nıhahahaaaaaaaaaa:D :D :D

Sımdı burada merak edıceksınız bunlar ne dıye bızde daha degısık teknıkler gelıstırmeye calısıyoruz:D :D :D Suanda proje asamasında oldugundan detaylı bılgı veremıcez:D :D :D

• Beğen
Perşembe
Açık. Yüksek: 29 °C . Rüzgar KD 28 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 19 °C . Rüzgar KKD 18 KM/S .

Cuma
Açık. Yüksek: 29 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 19 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 29 °C . Rüzgar Kuzey 25 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.39 mm). Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 21 °C . Rüzgar Kuzey 18 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 31 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Sıcaklık endeksi: 30 °C .

Pazar gunu ıcın ruzgar 14 den 21 km ye cıktı ve KKD ye dondu bılgınız olsun.Sıle yolcuları yıyecegınızın ve ıcecegınızın vaktını guzel ayarlamakta fayda var malum belırlı bır km den sonra ne yersenız onunla gıdersınız <Tabı bahsettıgım herkesın kendını dınlemesı acısından ,malum herkesın metabolızması farklılık gosterebılır>Yolunuz acık olsun

Perşembe
Açık. Yüksek: 29 °C . Rüzgar KD 28 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 19 °C . Rüzgar KKD 18 KM/S .

Cuma
Açık. Yüksek: 29 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 19 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Cumartesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 29 °C . Rüzgar Kuzey 25 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.39 mm). Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 21 °C . Rüzgar Kuzey 18 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 31 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Sıcaklık endeksi: 30 °C .

Pazar gunu ıcın ruzgar 14 den 21 km ye cıktı ve KKD ye dondu bılgınız olsun.Sıle yolcuları yıyecegınızın ve ıcecegınızın vaktını guzel ayarlamakta fayda var malum belırlı bır km den sonra ne yersenız onunla gıdersınız <Tabı bahsettıgım herkesın kendını dınlemesı acısından ,malum herkesın metabolızması farklılık gosterebılır>Yolunuz acık olsun

Dün akşamüstü saat 19 : 00 sularında sabihadan aşşağıya doğru cervelo markalı beyaz lastikli kırmızı forma ve kasklı bir yol bisikletçisi gördüm kaçak et kesimi yapıyordu , vızır vızır çeviriyordu sanki zincir yok pedallar boşa dönüyordu :D :D :D :D

kimdi acaba :rolleyes:

Tolga Gürgün

• Beğen
selam herkese

şu pazar günü,şile turumuz konusunda,ufak bi değişiklik yapmalıyız galiba,
c,ertesi yapalım diyorum,ne dersiniz arkadaşlar??

1.karşıdan gelen arkadaşlarla konuştum,arkadaşların bi çoğu,C:ERTESİ olsun istiyorlar,evde,,YENGE,, poroblemneri var:D:eek::D

2.erken saatde çıkacağımız için,karşıdan gelen arkaşları,müzaffer kardeşim,
arabayla getirebilecek,bu şekilde,vapur saati,sikıntısıda ortadan kalkmış olacak,ve tam olaarak07.00 hareket edebileceğiz,

gerçi ahmet hocamlada konuştum,oda c ertesi gelemiyormuş,ben pazar yavaş yavaş gideceğim diyor:D

şimdi bu durumda,C:ERTESİ şile turuna gelmek isteyenler,lütfen sırayla adını buraya eklesin,hepiniz zanımsınz

1.mohammad
2.özgür (karşı yaka)
3.muzaffer(karşı yaka)
4.emre(karşı yaka)

@hız

abicim ben marmaristen gelicem ancak cumartesi sabah 7'de evde olabiliyorum. pazar olursa bende gelirim.

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri