@Ali Emre Akcan Hakan ımın gözü dönmüş Emre hocam şimdi diğerleri (Yasin ler) contador, bende haliyle Armstrong oluyorum bu durumda efsaneyi geçmek istiyor haliyle, neticede contadordan ancak contador olur
@ahmet69Abı maalesef yapacak bısıı yok cok zorluyorum ama onune gecemıyorum Komplekse oyle bır kapıldımkı genclerden kopamıyorum onlara yetısıcem dıye her yolu denıyorum ama gecen pazar Ahmet abının karısımı benı mavı akım projesının bır koluda sankı benden gecıyordu devamlı roket acıyordum yaws
Ahmet abı daha yenı yenı toparlanıyorum yaws Senın yuzunden ıkı gundur ınsan ıcıne cıkamadım nasıl gozum donmez
demekki hakanım senin mavi akım tozdan ümidini kesmiş ahmet hocam o yüzden böyle kırmızı görmüş ispanyol boğası gibi saldıracak yer arıyo ve hırsını da senin göbek ve diyafram olayından alıyo sayın hocam fakat bu cumartesi değişik bir idman yapıcaz ve erdoğanımın da gelmesiile epo ve toz konularında bisiklet üzerinde açık oturum yapıcaz seni de çaktırmadan bu gizli konseyde konuşulanlardan haberdar etme niyetindeyim ki sende tedbirini al
@Ali Emre AkcanAbı askolsun yaws Hanı aramızda kalıcaktı ahmet hocamın haberı olmıcaktı bak sımdı ona gore hazırlanacak Sonra olan bana olucak sen erdoganla karsıdasın tabı kurtardınız pacayı ya ben naapıcam arada kaynıcam Ahmet abı ben hep senın yanındayım bılıyosun dımı
hakanım o zaman senin ahmet hocaya karşı başka taktik geliştirip onu psikolojik olarak çökertmen lazım ahmet hocanın sana zarar verme ihtimaline karşı sana koruma tahsis edebiliriz o zaman ne kadar idman yaparsa psikolojik olarak yıkıma uğradığı için netice vermez
@Ali Emre AkcanAbı neler yapmadımkı lastıkten dedım jant aldı ,bısıkletten dedım ,yenısını aldı,gobek dedım dıyafram cıktı ortaya,nefesten dedım 3.cıger cıktı ortaya,ıcecekden dedım olan bana oldu Koruma tutsakda bana verdıklerını korumaya ıcırsem benı AIHM ye sıkayet eder ınsanlık sucu ıslıyor dıye Onun psıkoljısını cokertcem dıe olan benım kıne oldu kayıs kopardım Yokusda yanına gelıp lance hesabı agzımı kapatıp ıyıyım ben bak agzım bıle acılmadı trıbı yapıyorum tabı kendımı 10sn kasıyorum ama sonra nasıl nefes alacagımı sapıtıyorum Zaten bu ısın sonu senle maratona katılmak olucak ama ordada sen benı bıtırıcen Of yaws bunalımdayım yaws En ıyısı ben kendımı sezonu kapattım dıyıp Alplere atıyım barı orada hazırlanıyım (Alp derken bızım alp degıl sonra mıllet yanlıs anlıcak Dımı alpcım kardesız bız )
@STORMER
Kardeşiz tabi canım insanı böyle kötü gününde üzermiyim sen sıkma canını sen bana el altından o maviden ulaştır bak ben Ahmet abide moral bırakıyormuyum ondan sonra tüm yollar senin olacak....
Gizli alttaki yazıyı sadece ahmet abi okuyabilir:
( Ahmet abi sen bana bakma şimdi üzgün diye moral vermek için öyle konuşuyorum yoksa benim ne haddime ustamın yoluna çıkmak )
abi mavi akım ve nabucco projelerininden bahsediyoruz, Hakan ım olayın detayına vakıf ayrıca sana benim nazarım değdi galiba abi, bide hafta sonu şile yapıyoruz dimi abi
@Bülent ERYILMAZ
Hay abicim tam mesai bitimi sıkıcı günümü ne hale getirdin deli misali ofisde tek başına kahkaha atıyorum, yok be abicim ne varsa onlarda var biliyorsun senin lastik patlayınca ben ajan olarak daldım aralarına ama nafile hah yetiştim diyorum başlıyorlar atağa elime kesin bir kanıt geçmedi ama şifreli konuşmalarından anladığım bir matrix durumu söz konusu mavi kırmızı hap filan...
Abicim 10 numarasın çok güldüm görüşürüz kendine iyi bak bu arada tüm gizli işler senin için yapılıyor olabilir abi lastik patlamaları fian çok sık olmaya başladı bence Ahmet abiyi yem olarak kullanıyorlar
ha şimdi oldu, tabiii tabii
haftasonu şile tabi ki yapıyoruz abi. hakan, emre, alp ve muhammet te gelir sanırım...
hazırlıklarım sürüyor; gidon borusuna iki iç lastik bağladım, 2 yedek de cebe koyarsam, şile'ye gider gelirim her halde. geçen sene koca yılda 1 kez lastik patladı, bu ara antrenman başına çifterden gidiyor.:boese157: :boese157: :boese157:
yarın sabah yuşa'ya mum dikmeye gidicem sonra kaçak/maçak diye yaygara olmasın, peşin peşin söyleyim, lastik duasına gidiyorum...
@Bülent ERYILMAZAbı ınan o lastık olayı aynen dedıgın gıbı geldımı ustuste gelıyo duada fayda var bencede bu arada o mavı akım olayına gelınce ne sen sor nede ben soylıyım bu konuyu burda konusmak benım ıcın pek hos olmıcak senle ozelden yuzyuze konusup senıde gulme krızınde gormek ısterım Haftasonu sıle olayına sıcak bakıyorum ama sole bır durum varkı bu aralar kafam cok dolu yola konsantre olamıyorum:rolleyes: benı azad edersenız sevınırım
bende ahmet hocamın şile korkusuna akşam vakti kaçak et kestim bu sahilde bi fener ve kilyos yaparak günü 75 km ile kapattım ama hakanım görüyorumki sende moral sıfır ahmet hocayı çökertelim derken acaba karşı saldırıya mı maruz kaldık ki sen böyle birden koptun anlayamadım yoksa şaşırtmacamı yapıyosun yada karışım mı seni bu hale getirdi