Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ysnymnSen varya sen supersın yaws:D Dun yolda konustuklarımız aklıma geldık ce kopuyorum kendı kendıme :D :D :D Adamımı fazla zorlamadın dımı:D :D :D
Bı seyıde merak ettım kadroda eksık varmıydı:D

Scudo
@hornet

evet o yoldan bahs ediyorum,gerçi sezaiy abiye sormam lazım:)

@STORMER

Yok adaşımı fazla zorlamadım çıkarken şipşak iki çeşme molası yaptım adaşım bir defa yapmış :eek: yaklaşık 1 dk lık fark oldu.

Kadroda eksik yoktu ama artılar olsa daha hızlı gidebilirdik kocaeline ama en az 25ruble lazım okadar diyorum bazen 1 tur pedal atmam 5sn buldu :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Bir-iki kişi daha olsa 40 ortalama ile giderdik Maşukiyeye :D

bir kerede suluğum düştü ama :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ysnymnOgrendım konustum adasınla son krıtıklerı yaptık:D :D :D

okuyorum buradan tabi bir bisiklet sever olarak Yasin kardeşlerimin başarılaıyla gururlanıyorum ama yeterli değil daha iyi olmaları lazım, kendimle kıyaslamayım diyorum ama kiminle kıyaslayayım:D :D :D bunlar kesin maşukiyede tatlı yemiştir :D

• Beğen
Tepkiler: pala ve STORMER
ahmet hocam sen şileyi bırakta biz senle bu cumartesi bu kartepeyi bi feth edelim mehter marşı eşliğinde zirveye tırmanalım ben bu konuda çok ciddiyim gelmek isteyen diğer arkadaşlarada haber salalım senin şu karışımlardan yanımıza alalım ve sabah erkenden startı vereleim derim ben istersen msn ekle beni maratoncuemre@hotmail.com

Bu da cumartesi'ye ait bir resim biraz geç oldu ama.....:)
http://img521.imageshack.us/img521/7089/grnt010.jpg

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ahmet69:D :D :D Abııı su senın pembe varya enson verdıgın ınanmıcan bır gaz yaptı dun nooluyoz dıye dolastım senın yuzunden ınsan ıcıne cıkamadım yaws:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ali Emre Akcan

Süpersin ali abim yapamayacğınız bir tur değil ama gücünüzü doğru kullanıp 25 27 li ruble takarsanız belki süreniz uzun olucak ama süper bir tur olur

Canım ahmet abim bende biliyorum bu bize yakışah performans değil olucak daha iyi olucak mevlam sağlık ve imkan verdikçe ;)

@Ali Emre Akcan

Süpersin ali abim yapamayacğınız bir tur değil ama gücünüzü doğru kullanıp 25 27 li ruble takarsanız belki süreniz uzun olucak ama süper bir tur olur

Canım ahmet abim bende biliyorum bu bize yakışan performans değil olucak daha iyi olucak mevlam sağlık ve imkan verdikçe ;)

@Ali Emre Akcan

Emre hocam bende msn yok ilk fırsatta edinir eklerim, hanım yasakladı da :D valla ben sadece c.tesi çıkabiliyorum, birde kartepeye gidiş e-5 den tehlikeli, o kadar riske gerek yok diye düşünüyorum, bu Yasinlerin gençlik çağları kaynıyo bunlar:D uymamak lazım, benim tozda problem çıktı sormayın yaw Hakan hocamın dediğine göre nabucco mavi akım arası bişey diyo:D :D

ahmet hocam sanki hakan senin gelişmeni istemiyo gibi bir intiba edindim bu senin toz ve diyafram olayını sabote edebilir diye düşünüyorum olmazsa kartepeye tecrübeli adaşlardan birini kılavuz olarak alıp zincirlemek lazım ki hızlı gidemesinler bizde kartepeye çıkmış olalım başka türlü kendimize göre bisikletçi bulamıycaz galiba bende avrupada pro olarak binmek istiyorum hadi bakalım hayırlısı hakanım ben bugün bi ince topuk gördüm gene duman oldum valla şu anda bile ne yazdığımı inan hatırlamıyorum

@Ali Emre AkcanAbı gelısmesını ıstememeyı bırak cekemıyorum:D :D :D Hatta cıldırıyorum :D Her seferınde ınsan degısık bısııler yapıyo:D Cıger yaptı,dıyafram yaptı,bacak yaptı:D Gelecegımle oynuyor abıı:D :D :D

ahmet hocam bu hakanımın sonunu merak ediyorum acaba dünya çapında pro bir bisikletçimi olmak istiyo yoksa sabiha yollarında spor hayatına devammı etmek istiyo ben çözemedim senin toz ve nabucco karışımı hakanımın spor hayatını bitirirmi yoksa ileriyemi götürür bu da ayrı bir soru işaret ama bildiğim bişey varsa hakanımın gözü sende demedi deme

Geri